Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Lady Gaga απόψε στη Μύκονο, με Πάολα – Παντελίδη



Η Lady Gaga απόψε δίνει έκτακτη συναυλία στη Μύκονο, μαζί με Πάολα και Παντελίδη, δημιουργώντας το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού.

Η διάσημη καλλιτέχνις, που έχει συναυλία και τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, δέχτηκε την έκτακτη πρόσκληση στο νησί των Χρημάτων των Ανέμων, μετά την καταπληκτική εμπορική, αλλά και καλλιτεχνική επιτυχία που είχαν οι συναυλίες Ρέμου – Ινγκλέσιας και Κοντσίτας – Βίσση.

Οσο κι αν φανεί παράξενο, οι συναυλίες όλες αυτές γίνονται με τη χορηγία του ΣΔΟΕ, αφού
είναι τόσο πολλά αυτά που εισπράττονται από εισιτήρια, σαμπάνιες και αστακούς, που σε λίγο η Ελλάδα ξεχρεώνει.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ είναι παρόντες βέβαια σε όλες τις εκδηλώσεις και κάνουν κονσομασιόν για να παίρνουν οι θεατές κι άλλες σαμπάνιες, με σκοπό να αυξηθούν τα φορολογικά έσοδα του κράτους.

Εκτός των άλλων, οι ελεγκτές βλέπουν τζάμπα τις μοναδικές συναυλίες.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία Γκαγκά είναι:

1ο τραπέζι 50.000 ευρώ

2ο τραπέζι 25.000 ευρώ

Πίσω τραπέζι 15.000 ευρώ

Τραπέζι στην Ανδρο 10.000

Τραπέζι Κατάπολα – Αιγιάλη 5.000 ευρώ.

Ειδικά για την περίπτωση έχουν παραγγελθεί γιγαντιαίες σαμπάνιες τριών τόνων.

Το άλλο Σάββατο θα εμφανισθεί στην Ψαρρού η Μαντόνα με support τον Λευτέρη Πανταζή, ενώ γίνεται προσπάθεια τον Δεκαπενταύγουστο να είναι στο Σούπερ Παραντάις ο Ελβις Πρίσλεϊ που τελικά ζει.

Το πρόγραμμα συναυλιών στη Μύκονο για φέτος γίνεται προσπάθεια να κλείσει με Χαρούλα Αλεξίου και καθαρίστριες. Δεν υπάρχει όμως κάτι βέβαιο γι' αυτό, αφού το κασέ του συγκροτήματος έχει εκτοξευτεί μετά τη συναυλία στο Σύνταγμα, ακόμα και για τα δεδομένα της φετινής Μυκόνου.