Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Νόμος και Επίταξη


Παροξυσμός και ντελίριο επικρατεί σε όλη την Επικράτεια, για το μοναδικό φαινόμενο "Αντώνης Σαμαράς". Το τελευταίο κατόρθωμα μετά τις επιτυχημένες επιτάξεις, όπου επέβαλε το "Νόμος και Τάξη", είναι ότι προηγείται η ΝΔ σε 643 δημοσκοπήσεις με καρμπόν διαφορά γύρω στο 1,90 %.

Οι δημοσκόποι, που έχουν να πέσουν μέσα από την Τουρκοκρατία, συμφωνούν απόλυτα αυτή τη φορά. Προσθέτουν μάλιστα ότι υπάρχει αυξητική τάση της ΝΔ, η οποία προσδιορίζεται στο σχετικό πίνακα που θα παρουσιάσει απόψε η "Ανατροπή":

28 Φεβρουαρίου: Διαφορά 2,9%
28 Μαρτίου: Διαφορά 3,9%
28 Απριλίου: Διαφορά 4,9%
28 Ιουνίου: Ελάτε πιάστε μας
28 Νοεμβρίου: Γ@μάμε και δέρνουμε

Η φοβερή διαφορά προκύπτει από την επίταξη στο μετρό, όπου  ο πρωθυπουργός μας δεν μάσησε και οι απεργοί γύρισαν στη δουλειά τους με την ουρά στα σκέλια, αλλιώς θα πήγαιναν στη Γυάρο, που έχει όπενιγκ το Σαββατοκύριακο.

Η επιτυχία της επίταξης ήταν απίστευτη. Για το λόγο αυτό, θα γίνεται πλέον το ίδιο κόλπο σε όλες τις απεργίες - και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες - όπως θα δούμε αμέσως.

Κυκλοφορεί μετ´ επιτάξεως, λοιπόν, ότι θα έχουμε αυτές τις μέρες, τις εξής επιτάξεις:
Δευτέρα: Λεωφορεία
Τρίτη:  Τρόλεϊ
Τετάρτη: Τρακτέρ
Πέμπτη : Καράβια
Παρασκευή: Αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς.
Σάββατο: Τρένα
Κυριακή: Υπερσιβηρικός σιδηρόδρομος.

Στα σχέδια Σαμαρά είναι και οι προληπτικές επιτάξεις. Σε μία μέρα μπορεί να έχουμε μέχρι 200 επιτάξεις και 320 επιστρατεύσεις. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν 35000 νέες θέσεις εργασίας, για όσους διακινούν φύλλα πορείας και θα κερδηθεί άνετα και ο πόλεμος κατά της ανεργίας.

Από το πρωί ο πρωθυπουργός δέχεται στο Μαξίμου τα συγχαρητήρια του  Βενιζέλου, για την σκληρή και άτεγκτη στάση που τηρεί σε όσους προδότες δεν σέβονται το Μνημόνιο. Τον Κουβέλη τον έχουν κλειδώσει στην κουζίνα για να μην ορμήξει και φιλήσει παθιασμένα τον Σαμαρά και εκτεθεί με τις δηλώσεις του, ότι διαφωνεί τάχα με τις επιτάξεις.

Το βράδυ ο εξολοθρευτής Αντ. Σαμαράς γιόρτασε οικογενειακά την σκληρή στάση του στις απεργίες και τον θρίαμβο στις δημοσκοπήσεις, μαζί με τους κυρίους Δένδια, Χατζηδάκη, Κεδίκογλου. Ακουσαν τραγούδια της επίταξης και της επιστράτευσης, όπως το "Παιδιά, της επίταξης παιδιά", "Βάζει ο Δένδιας την στολή του, βρε τον φουκαρά" κλπ. Στη συνέχεια παρακολούθησαν το βίντεο Χαϊκάλη - Αδωνι Γεωργιάδη.

Μετά τα μπινελίκια χαλάρωσαν βλέποντας τη σειρά "Νόμος και Επίταξη".
(Από την Εφημερίδα των Συντακτών)