Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε Λουκέτο ( από Εφημερίδα των Συντακτών Σαββατοκύριακου)


Παραδίδουν  στις εφορίες και τα καλοριφέρ

Εντυπωσιακή ήταν η χθεσινή κίνηση στους δρόμους αφού χιλιάδες άνθρωποι κυκλοφορούσαν με τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους στα χέρια και πήγαιναν να τις παραδώσουν στην Εφορία.

Η κίνηση ήταν πολύ μεγάλη στην άνοδο και την κάθοδο της Κηφισίας, στον Κηφισό, στη Λένορμαν, στην Κατεχάκη, στην Αττική οδό στο ρεύμα πρόσβασης προς  την Αθήνα, τη Φραντζή  και σε όλες τις οδικές αρτηρίες κοντά στις κατά τόπους εφορίες.

Οι ιδιοκτήτες που αποφάσισαν να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να πληρώσουν τα καύσιμα που χρειάζεται το αυτοκίνητο, πολύ περισσότερο γιατί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές μορφές κίνησης,πέλετ ή τζάκια για να κάνουν τη δουλειά τους. 

Δεν μπορούν επίσης να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας , παρά την ανάπτυξη που γνωρίζει τις τελευταίες μέρες η χώρα , τη συντήρηση
τους, αφού δεν μπορούμε να συντηρηθούμε οι ίδιοι και την ασφάλεια που έτσι κι αλλιώς έχουν να την πληρώσουν δυό τρία χρόνια τώρα.

Οι ουρές για παράδοση πινακίδων είναι πολύ μεγάλες και οι φορολογούμενοι διαμαρτύρονται για την αναμονή και ορισμένοι μάλιστα κορνάρουν. 

Οι υπάλληλοι των εφοριών  κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να βάλουν τάξη και βάζουν τους κυρίους με τις πινακίδες σε ουρές ανάλογα με τα αυτοκίνητά τους , δηλαδή σμάρτ, φιατάκια, λαντ ρόβερ και χάμερ, χωρίς όμως να μικραίνουν οι ουρές. Αντίθετα οι ουρές συναντώνται με άλλες από πιο τολμηρούς που πάνε να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, προκαλώντας εντύπωση στους υπαλλήλους  για το πόθεν έσχες τους.

Οι ουρές μεγαλώνουν επίσης γιατί υπάρχουν και κάποιοι που κρατάνε τις πινακίδες στο σπίτι τους, αλλά παραδίδουν στις εφορίες τα αυτοκίνητά τους.

Προσέρχονται μάλιστα και φοολογούμενοι για άλλες δουλειές και γίνεται ο κακός χαμός. Ξεχωρίζουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, που χαρίζουν μαζικά τα απλήρωτα νοίκια στην εφορία. Μερικοί πηγαίνουν  μάλιστα και τα κοινόχρηστα.Τώρα βέβαια και οι  εφορίες τι να κάνουν. Εδώ δεν μπορούν να εισπράξουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, τα ληξιπρόθεσμα νοίκια να εισπράξουν;

Να θυμίσουμε ότι από χθες άρχισε η κατάθεση των καλοριφέρ στις κατά τόπους εφορίες και σας το λέμε για να μην την πατήσετε  με τις ουρές , όπως με τις πινακίδες κυκλοφορίας που είναι πια μουσειακό είδος. Πάντως η κυβέρνηση προωθεί το μέτρο της απόσυρσης των καλοριφέρ . Θα δίνεται επιδότηση για να αντικατασταθούν  με ξυλόσομπες η σόμπες πέλετ για να έχουμε ακόμα καλύτερη αιθαλομίχλη και μικροσωματίδια, γκουχ, γκουχ.

.
--------------------------------------------------
ΤWITTER παίδες Ελλήνων

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ@anaptyxi2013
Εύχομαι για το νέο έτος υγεία και πάλι υγεία και νοσοκομεία να υπάρχουν. 
 -)-)-)-)-)-)-)-)-)-)-)-)-)-)-)-)

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ@mpeni
Η ανακοίνωση των επιτυχόντων στη λίστα Λαγκάρντ θα γίνει τη Δευτέρα. Τιτανικός σας λέω. 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ @dialysi
Τη Δευτέρα θα πάω στην εφορία να παραδώσω τις πινακίδες των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Γ. ΣΤΟΥΡΝAΡΑΣ @haratsia
Επαχθές το νέο έτος lol lol #deh

Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ #reyma
Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε το 2013. pls RT

Π. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ @ΕΟΤ_tripes
Εύχομαι 2013 τρύπες στον ΕΟΤ #ti_den_katalavaineis

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ @halvant
- Μάνα φεύγω στο Χάρβαντ - Να πάρεις και τη ζακέτα μαζί σου.

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ @mpoumpoukos
Ύπαγε εορτάζειν χρόνοις πολλοίς και ευτυχίαν απολαύσητι 2013 και καλά παράθυρα να έχουμε @isokratis

ΑΛ. ΤΣΊΠΡΑΣ @mesi
Ούτε να φύγουμε μια μέρα δεν μπορούμε.Έρχομαι για 5νθήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα. #fagothikate

Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΆΚΟΣ #epitelous_nazi
Οσοι μαυρίζουν από την αιθαλομίχλη , θα τους κυνηγάμε το ίδιο. Χάιλ 2013! 

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ @gkantemis95
Καίσιο και ευτυχές το 2013! #pio_gantemis_petaineis

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @haratsia
Εύχομαι ολόψυχα  χρόνια πολλά και ευτυχές το 1978!

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @haratsia
Εύχομαι ολόψυχα  χρόνια πολλά και ευτυχές το 1963!

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @haratsia
Εύχομαι ολόψυχα  χρόνια πολλά και ευτυχές το 1954!

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @haratsia
Εύχομαι ολόψυχα  χρόνια πολλά και ευτυχές το 1941!

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ@anaptyxi
Είμαι υποχρεωμένος να σας μιλάω για δήθεν ανάπτυξη. Στην πραγματικότητα όμως έχουμε γίνει Βουλγαρία και θα σας ευχηθώ βουλγαρικό. Στντόμρε κρόνιους μαρέσκγε πλόβντιβ 2013.

---------------------------------------------------

Στην κυβέρνηση είναι πολύ ευχαριστημένοι με την κατάθεση των πινακίδων γιατί είναι προαπαιτούμενο για να πάρουμε την επόμενη δόση και θα σταματήσει επιτέλους η καταραμένη κίνηση στο Φάρο Ψυχικού. Από το πρωί έχει σημειωθεί στα διόδια η μεγαλύτερη πρωτοχρονιάτικη έξοδος με τα πόδια , που είναι αυξημένη 100% σε σχέση με πέρσι που δεν πήγε κανένας  στο χωριό του ποδαράτος.
.

------------------------------------------------

Stern: Πώς περνάνε οι ολιγάρχες στο Γκστάανκ 

Πρέπει να περιμένουμε πάλι  τα ξένα Μέσα, το Stern, το Bllomberg , το BBC και άλλα πολλά για να μάθουμε τον προκλητικό τρόπο που κάνουν  χειμερινές  διακοπές στην Ελβετία και αλλού, οι Έλληνες ολιγάρχες. 

Το Stern συνάντησε και πάλι για 32η φορά τον κ. Μπόμπολα , αυτή τη φορά στο Courchevel  που  θεωρείται ίσως το ακριβότερο χειμερινό θέρετρο του κόσμου και τη στιγμή που στην Ελλάδα ζεσταίνονται με πέλετ. Τον ανακάλυψε να τρώει φακές για να  μη δίνει στόχο στα ξένα ΜΜΕ που έχουν συρρεύσει στα χιονοδρομικά κέντρα της Ελβετίας και της Αυστρίας. 

Ο κ. Μπόμπολας , ιδιοκτήτης του " Εθνους" και παλαιότερα του "Κυνήγι και Ψάρεμα" , είχε ανοιχτή τη φόρμα του σκι στο στήθος του και δεν φορούσε ρολόι . Δικαιολογήθηκε για την παρουσία του εκεί , ότι είναι φθηνότερα από τον Παρνασσό, αλλά δεν έπεισε με την απάντησή του.

Την LADY  G , Γιάννα Αγγελοπούλου την περιμάζεψαν από  μια τούμπα που είχε φάει στο σκι,  στο Γκστάανκ της Ελβετίας, δύο ρεπόρτερς του ΒΒC. Καθώς κουτρουβαλούσε τις έπαιρναν συνέντευξη και αυτό που τους έκανε εντύπωση είναι ότι φορούσε μπαλωμένη φόρμα του σκι. Αυτό δείχνει ότι ή  ήθελε  να  τους παραπλανήσει ή η κρίση έχει αγγίξει και την ολιγαρχία των δισεκατομμυριούχων στην Ελλάδα.

Τα  περισσότερα πάντως ξένα Μέσα επιμένουν ότι η ολιγαρχία έμαθε τα κόλπα  και κάνουν  διάφορες κινήσεις για να τους ξεγελάσουν. Οι Βαρδινογιάννηδες στο Κουρσεβίλ μένουν κάτω από γέφυρες, ενώ οι Λάτσηδες μπαίνουν στην ουρά για συσσίτιο στο μαγευτικό Νταβός.

Ακόμα στα ξένα ρεπορτάζ προστίθεται ότι όλα τα ξενοδοχεία στις Ελβετικές Άλπεις είναι κλειστά γιατί  δεν πήγε ο μεγιστάνας  κ. Λαυρεντιάδης και το ίδιο συμβαίνει και στις Ιταλικές Άλπεις γιατί δεν πήγε  ο μεγιστάνας του ΕΟΤ κ. Καραχάλιος.

Εντύπωση όμως προκάλεσε το ξέφρενο χριστουγεννιάτικο πάρτι στις VIP  αίθουσες των φυλακών Κορυδαλλού , όπου σφύριζαν οι αστακοί και οι σολωμοί. Καλεσμένοι των κρατουμένων ήταν πλήθος επωνύμων, που με την ευκαιρία που βρέθηκαν εκεί, κρατήθηκαν μέσα.
------------------------------------------------

ΑΤΆΚΕΣ ΕβΔΟΜΑΔΑΣ



Τα πιο περιζήτητα σπίτια σήμερα για ενοικίαση και αγορά  είναι τα  χωρίς καλοριφέρ και με αυτόνομο τζάκι.

Σε μία βίλα στην Εκάλη ζεσταίνονται τα δωμάτια από 27 ξυλόσομπες. Εχουν ντουμανιάσει όλα τα ΒΠ.

Αμέσως να εκμεταλλευτούν την κατάσταση οι επιτήδειοι. Κυκλοφορεί το Τίμιο Καυσόξυλο. 

Καυσόξυλο είναι και  από τον Λαλαούνη το "γούρι της χρονιάς" που κρεμάμε στο λαιμό μας.

Την αιθαλομίχλη από τα τζάκια θα την καθαρίσει μόνο ο Τζάκι Νόρις





Αθλητικός Καζαμίας των "12" για το 2013


Του Λάκη Mπέλλου (από την Εφημερίδα των Συντακτών)

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ- Γ. ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ 

 Μείωση 99% σε Βύντρα- Σπυρόπουλο

Ακόμα  να δω την επιταγή της Αυτού Υψηλότητας. Δεν εννοώ τον Πρίγκιπα , αλλά τον twΥψηλότατο , σε ύψος, Αντ. Αντωνιάδη.  Σιγά μην περιμένω ακόμα τις Υψηλότητες. Αποφασίζω να υλοποιήσω την επιθυμία του κ. Μαρινάκη και εκλέγομαι σε έκτακτη Γενική Συνέλευση πρόεδρος για 100 χρόνια , με προπονητή τον κύριο Ρότσα για 200 χρόνια.

Συνεχίζονται οι  διαπραγματεύσεις με Βύντρα - Σπυρόπουλο. Μετά την άρνησή  τους να δεχτούν μείωση των συμβολαίων κατά 50%, κάνω νέα αντιπρόταση για μείωση 99%, ελπίζοντας ότι θα την αποδεχθούν αυτή τη φορά στην κρίσιμη συγκυρία που περνάει η Ελλάδα.

Σε όσους λένε ότι δεν έχω βάλει ευρώ στον Παναθηναϊκό δίνω στη δημοσιότητα δίγραμμη επιταγή 1000 ευρώ, λήξεως Ιουνίου 2014. Για όσους λένε επίσης  ότι δεν έχω ιδέα  από μπάλα κάνω ζωντανή επίδειξη στο ΟΑΚΑ με μία μπάλα ποδοσφαίρουν και μία μπάλα του ράγκμπι  και επιλέγω του ποδοσφαίρου.

Πολύς λίγος κόσμος στον αγώνα με το Λεβαδειακό μετά τη διακοπή. Τα μεγάφωνα στην αρχή, αντί για την παρουσίαση των ομάδων κάνουν την παρουσίαση των φιλάθλων και του Αντώνη Αντωνιάδη. Χάνουμε 2-1 με πολύ άσχημη απόδοση των  νεαρών παικτών μας. Ζητάω από τον Ρότσα στον επόμενο αγώνα να βάλει την ομάδα παίδων και τον Σειταρίδη.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ- ΤΣΑΚΑΣ
Το πρόγραμμα της επιταγής 

Ο Φεβρουάριος είναι τελικά ο μήνας  που ο Φειζάλ καταθέτει την επιταγή  ο Πρίγκιπας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό, αφού πρώτα τη δείχνει στον Αντ. Αντωνιάδη. Το πρόγραμμα της επιταγής έχει ως εξής:

3 Φεβρουαρίου : Αύριο καταθέτει την επιταγή  ο Πρίγκιπας στην ΠΑΕ Παναθηναικός

9  Φεβρουαρίου: Αύριο καταθέτει την  επιταγή ο Πρίγκιπας στην ΠΑΕ Παναθηναικός

13Φεβρουαρίου : Αύριο καταθέτει την επιταγή ο Πρίγκιπας στην ΠΑΕ Παναθηναικός

22 Φεβρουαρίου  : Αύριο καταθέτει την επιταγή ο Πρίγκιπας στην ΠΑΕ Παναθηναικός

28  Φεβρουαρίου: Αύριο καταθέτει την επιταγή ο Πρίγκιπας στην ΠΑΕ Παναθηναικός. 

ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΧΙΛ. ΜΠΕΟΣ
Για να πάτε ταμείο 

Απλές προτάσεις για να πάτε ταμείο με τα μεγαλύτερα στοιχήματα της εποχής:
Αλαφούζος - Μαρινάκης, 2 ημίχρονο 2 τελικό 
Κούγιας - Μαρινάκης, Χ ημίχρονο 2 τελικό 
Αλαφούζος - Πρίγκιπας , 1 ημίχρονο  2 τελικό 
Μπέος- Κούγιας , 1 ημίχρονο , 1 τελικό 
Αντωνιάδης- Αλαφούζος , 2 ημίχρονο , 2 τελικό 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ- ΑΛ. ΚΟΎΓΙΑΣ
Πρόγραμμα πλακωμών  με Μπέο

Πλακωνόμαστε  πάλι με τον Μπέο στη Γλυφάδα και συλλαμβανόμαστε.

Για 15η συνεχή βδομάδα βρίσκομαι στα στούντιο της "Δίκης" καλεσμένος του Κυριάκου Θωμαίδη και ακούμε κασέτες. Μέχρι στιγμής έχουν μεταδοθεί 1352 κασέτες και υπολείπονται 32457 ακόμα για να έχει μία πρώτη άποψη ο φίλαθλος κόσμος για την παράγκα που κυβερνά το ποδόσφαιρο.

Πλακωνόμαστε  πάλι με τον Μπέο στη Βουλιαγμένη και συλλαμβανόμαστε.

Άλλες 23 βδομάδες στο στούντιο με τον κ. Θωμαίδη το πέναλτι που δεν μας δόθηκε με τον Ολυμπιακό.

Πλακωνόμαστε  πάλι με τον Μπέο στη Βάρκιζα  και συλλαμβανόμαστε. 

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει καμμία ομάδα χωρίς τη διαιτησία. Προηγείται 37 βαθμούς στο πρωτάθλημα και οι πλάγιοι δεν αφήνουν ομάδα να περάσει τη σέντρα. 

Πλακωνόμαστε  πάλι με τον Μπέο στο Σούνιο και συλλαμβανόμαστε..

ΜΑΙΟΣ- ΑΝΔ. ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ
Ο Γκερέιρο αναλαμβάνει την ΑΕΚ

Με ένα εντυπωσιακό φινάλε  η ομάδα μου, όχι μόνο σώζεται από τον υποβιβασμό, αλλά βγαίνει και στα πλέι οφ . Στην αντεπίθεσή μας ηγέτης είναι ο Πετρόπουλος ο οποίος σημειώνει 43 γκολ , τα 28 με κεφαλιές με αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν όλοι στον Παναθηναικό. Ανταμείβοντας τον Πετρογκόλ του δίνω πριμ 16 ευρώ, έναντι των 60000 ευρώ που του συμβολαίου του και μία μεταχρονολογημένη επιταγή λήξεως 2024, ύψους 5 ευρώ.

Στο μέτωπο των επενδυτών ουρές. Πιθανότερος να αναλάβει ο Ρότζερ Γκερέιρο, που όχι μόνο μένει σαν παίκτης,  αλλά αναλαμβάνει πρόεδρος, τόσα λεφτά που έχει δώσει για να μην τα τινάξουν από την πείνα οι συμπαίκτες του.

Το Μέγκα κάνει στο Σύνταγμα έρανο αγάπης για την ΑΕΚ .Ζητάμε να καταργηθούν τα διόδια στην Αττική Οδό γιατί δεν έχουν να πληρώσουν οι παίκτες μας και χάνουν τις προπονήσεις κα τους αγώνες. Τέσσερις από τους παίκτες της ΑΕΚ που πέρασαν  τα διόδια για να πάνε στα Σπάτα, συνελήφθησαν σαν ύποπτοι για τη λίστα Λαγκάρντ

Η οικονομική κατάσταση παραμένει πάντως δύσκολη. Στους τελευταίους αγώνες  η αποστολή διαμένει κάτω από γέφυρες . Παίρνουμε μετά κόπου πιστοποιητικό για συμμετοχή στη Γ' Εθνική και έχουμε δικαίωμα μεταγραφής ενός μόνο παίκτη άνω των 73 ετών . 

Τυχερός μου αριθμός τα 100 εκατομμύρια που χρωστάμε.

ΙΟΥΝΙΟΣ- Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Αγοράζω την ΚΠΡ 

Η καλύτερη χρονιά για τον Ολυμπιακό μας. Παίρνω πρωτάθλημα, Κύπελλο , Γιουρόπα Λιγκ και 55 εκατομμύρια ευρώ από την ΟΥΕΦΑ. Σε καλή μεριά.

Κάνουμε νέο ρεκόρ με 43 στημένα σε όλες τις διοργανώσεις και 118 τελικές ο Αμπντούν, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί μακράν ο καλύτερος παίκτης ,  να τον δώσω στη Μπεσίκτας  και να τσεπώσω   άλλα 12 εκ.

Η ομάδα  χρειάζεται αποδυνάμωση στις μεταγραφές γι αυτό βάζουμε στον στόχο με τον Καραπαπά να πωληθούν Μανωλάς, Σιόβας, Μανιάτης, Φουστέρ και Χολέμπας. Γίνεται μεγάλη κουβέντα αν θα πρέπει να πωληθούν μαζί Τζιμπούρ - Μήτρογλου ή χωράνε  να πωληθεί ο ένας από τους δύο.

Διώχνω τον Ζαρντίμ και κάνω προσπάθειες να έρθει ο Μουρίνιο μαζί με τον Κασίγιας. Τελικά αναλαμβάνει ο Νικοπολίδης, με βοηθό τον Κάρολ.

Κάνω λογαριασμό στο τουίτερ και ο Αλαφούζος πάει στο φέισμπουκ. Τώρα όμως μου αρέσει να ασχολούμαι  περισσότερο με τον Ιβάν Σαββίδη που θα τον στείλω στο Αγιον Ορος.

Έχω σηκώσει όλες τις κούπες γι αυτό δικαιούμαι δύο μήνες στον Καζαμία. Έχει κανένας αντίρρηση;

Αρχίζω και βαριέμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλω να ασχοληθώ αρχικά με μια μικρομεσαία ομάδα της Πρέμιερ Λίγκ. Αγοράζω την ΚΠΡ γιατί έχει τον Σισέ που πάντα μου  άρεσε και τον παρουσιάζω με φούστα. Κάνω αναδιάρθρωση κατηγοριών και μένουμε στην Πρέμιερ Λιγκ.

 Αγοράζω και άλλους 34 παίκτες και τους δίνω δανεικούς σε Μάντσεστερ Γ. Σίτυ, Λίβερουλ, Άρσεναλ, Σάντερλαντ ,Μπρίστολ Σίτυ κλπ. Ο Αμπράμοβιτς κάνει λογαριασμό τουίτερ και  μιλάει για θυγατρικές του Μαρινάκη στην Αγγλία. Επιτρέπονται οι μετακλήσεις ξένων διαιτητών και έρχονται Σπάθας, Ζαχαριάδης , Σιδηρόπουλος  κλπ.

ΙΟΥΛΙΟΣ-   ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Φέρνω τον Πούτιν 

Έρχεται κατόπιν προσκλήσεως μου ο  Βλαντιμίρ Πούτιν στη Θεσσαλονίκη. Τον παρουσιάζω στην Τούμπα, όπου αλλάζει πάσες στη σέντρα με τον Κλάους Αθανασιάδη. Δίνει αργότερα συνέντευξη στον Γιώργο Μίνο. Γράφεται  μέλος της Θύρας 4  και υπόσχεται να φτιάξει σύντομα το νέο γήπεδο του  ΠΑΟΚ στην Αγία Πετρούπολη. Σαν αντάλλαγμα ζητάει να παίζει η ομάδα το σύστημα Αγία Ζώνη.

Ψάχνω  να ξεφορτωθώ τον Κατσουράνη που μου φόρτωσαν τον Δεκέμβριο.  Κρατάω τον Δώνη γιατί δημιουργήσαμε νέο ακατάρριπτο ρεκόρ αποβολών στο πρωτάθλημα,  συνολικά 99,  και 18 φορές μόνο ο Λόρενς. Στον τελευταίο αγώνα ο Σαλπιγγίδης δεν υπακούει σε εντολή να αποβληθεί για να στρογγυλοποιηθεί ο αριθμός και  μένει ελεύθερος. Ταυτόχρονα η ΟΥΕΦΑ μας απονέμει το έπαθλο για τα καλύτερα επεισόδια της σεζόν, εξ ημισείας με τη Ραπίντ Βιέννης.

Είμαστε οι νικητές μέχρι τώρα των μεταγραφών. Έχουμε αποκτήσει   Βύντρα, Σπυρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Μπουμσόνγκ, Λέτο, Βιτόλο, Μαρίνο, Ζέκα, Φουρλάνο, Φορναρόλι, Βελάσκεθ , Τοτσέ, Κοτσώλη , Χουχούμη και Μπασινά , ενώ διεκδικούμε με πολλές πιθανότητες και  τον Σειταρίδη.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ -Ν. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Φεύγω από τον Ατρόμητο

Ξεκινάω την προετοιμασία πάλι στον ΟΦΗ, στον οποίο επιστρέφω πάλι μετά τον Ατρόμητο  που πήγα σαν διάδοχος του Μπάγεβιτς. Παραιτούμα μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Αλλά  δεν τα λέτε δεν τα γράφετε και αναγκάζομαι να τα λέω εγώ. 

Μεγαλύτερη από την κρίση στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ. είναι  η οικονομική κρίση, και δεν βλέπω να τα λένε οι κύριοι που μίλησαν προηγουμένως και αναγκάζομαι να τα λέω εγώ. Είναι τόσο μεγάλη η κρίση που ακόμα κι εγώ ντύνομαι στα Ζάρα. Ξανάβγαλα και φοράω πάλι την άσπρη καπαρτίνα που έχω φέρει από την Αβελίνο. Αλλά δεν τα λέτε δεν τα γράφετε και αναγκάζομαι να τα λέω εγώ. 


Ο ΟΦΗ ως συνήθως κάνει προετοιμασία 4 ημερών, δεν έχουμε λεφτά για μεταγραφές, έχω κορυφαίο παίκτη πάλι τον Σίσιτς. Πάω όμως για πλέι οφ γιατί οι άλλες ομάδες σέρνονται πιο πολύ από την πείνα, αλλά δεν τα λέτε δεν τα γράφετε και αναγκάζομαι να τα λέω εγώ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ
Βροχή οι βραβεύσεις.

Έχει φτάσει Σεπτέμβριος και δεν προλαβαίνω να βραβεύομαι  ακόμα σαν πολιτικός της χρονιάς. Έχω βραβευτεί απο 32 ξένες εφημερίδες, 444 περιοδικά 38  ξένα κανάλια, από το Μέγκα και από τον ΣΚΑΙ.

Οπως και σε όλους τους άλλους τομείς στην Ελλάδα, έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη στον ´ελληνικό αθλητισμό. Οι ομάδες μας πετάνε στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ και όλες οι αντίπαλοι εύχονται να μη βρεθέι μπροστά τους ελληνική ομάδα.

Μετά τα Υπουργεία επισκέπτομαι  τις Ομοσπονδίες , οι οποίες με παρακαλούν να μην μοιράσω άλλα χρήματα, γιατί δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.Με εντολή μου καταργείται η βία από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μόνο πρόβλημα στη χώρα μας οι υδρογονάνθρακες. Είναι πιο πολλοί και από τις τρύπες στον ΕΟΤ. Οπου και να πατήσει κάποιος πετάγονται τεράστιο πίδακες πετρελαίου που  συνολικά υπολογίζονται σε 4567 τρις βαρέλια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρωτόγνωρο πρόβλημα. Πετρέλαιο αραέχουμε, αλλά δεν έχουμε βαρέλια να τα γεμίσουμε.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΑΛ. ΤΣΊΠΡΑΣ
Φέρνω τον Ντε Μνημόνιο

´ ΑκΔέκα μήνες σε Βραζιλία- Αργεντινή έχω πια νοσταλγήσει την Ελλάδα του Μνημονίου και ομολογώ ότι πια μου λείπει και θα επιστρέψω σύντομα εντός του επόμενου έτους. 

Αυτό έχει να κάνει και με τις αθλητικές μου ενασχολήσεις εδώ σε δύο χώρες που έχουν γνωρίσει την σκληρότητα των Μνημονίων, αλλά και την αποθέωση  κατακτήσεων Παγκοσμίων Κυπέλλων. Αυτό είναι  ίσως και προφητικό. Γιατί η Ελλάδα που έχει περάσει και τρία Μνημόνια μάλιστα να μην κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, που θα γίνει μάλιστα στη Βραζιλία, όπου ελπίζω να βρίσκομαι  ακόμη εκεί.

Στο λίγο χρόνο που βρίσκομαι εδώ στην Αργεντινοβραζιλία έχω παρακολουθήσω πάμπολλους αγώνες ως σκάουτερ έχω  όμως να προτείνω στις ελληνικές ομάδες μοναδικα ταλέντα, όπως τους Ντε Μνημόνιο (Μποταφόγκο), Λαγκαρντίνιο ( Σάντος), Σαμαραντόνα( Μπόκα Τζούνιορς) κλπ.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - Ν. ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ 
Ποιος Βιτόλο ;

Ποιος Βιτόλο; Τι να λέμε τώρα; Η μεγαλύτερη πάσα που κάνει είναι 12 πόντοι. Είναι τόσο κοντός που όταν βρέχει το μαθαίνει τελευταίος. Δίνει την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και κάνει λάθος. Σοβαροί να είμαστε. Τι να λέμε τώρα; Νοέμβριος και μου βάζεις ακόμα μέσα τον Μοσάντο. Σηκώνει το κεφάλι για να δει μόνο να βρέχει. Μοιάζει του Ιμπαγάσα , αλλά στα 82. Πιο αργός και από το Βενιζέλο. Και σου λέει φέρανε την πραγματική λίστα Λακάρντ και έχει μέσα  κι άλλα 600- 700 ονόματα. Αύριο θα μας πούνε ότι χάθηκε κι αυτή και θα φέρουν άλλη και θάχει μέσα άλλα 1000 ονόματα και μετά σου λέει ο Σαμαράς έφτασε η ανάπτυξη, κάτι αλλάζει στην Ελλάδα τόνα τ´ άλλο ψευτιές να κοροϊδεύουν το κοσμάκη ,  με τον Στουρνάρα που φιλιέται και αγκαλιέται με τον Γιούγκερ, σε λίγο θα μας φέρουν και τη Λίτσα Γιαγκούση. Και  κάνουν θέμα οι δημοσιογράφοι, ότι απολύεται ο Μπάγεβιτς  και παίρνει ο Αλαφούζος τον Ρότσα στον Παναθηναικό που έχει κάνει κάτι μάγουλα τεραστιότερα από τον Ταχτσίδη και ο Σαββίδης πιάνεται κορόιδο και παίρνει τον  βαδιστή τον Κατσουράνη. Η ΟΥΕΦΑ αντι να δείχνει τα χιλιόμετρα  που κάνει τρέχοντας , να δείχνει τα χιλιόμετρα που δείχνει με τα χέρια ο κύριος. Απέλαση Στο Φάρο Ψυχικού  να κάνει τον τροχονόμους. Σοβαροί να είμαστε. Τι να λέμε τώρα.  Ποιός Βιτόλο;

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ - Γ. ΚΑΡΑΓΚΟΎΝΗΣ
Πρόταση από Αλαφούζο.


Ευχαριστώ για την ερώτηση. Πιστεύω, μία ακόμη χρονιά στη Φούλαμ και έχω προσαρμοσθεί στον εγγλέζικα τρόπο ζωής. Οδηγώ αριστερά και  με έχει βοηθήσει πολύ ότι τα τελευταία χρόνια έπαιζα όσο έπαιζα αριστερά στα χαφ. 

Πιστεύω ότι μου λείπει  πολύ η Ελλάδα.   Βλέπω όμως εδώ στο Λονδίνο στις γιορτές πολλούς Έλληνες που πάνε να ψωνίσουν στα μαγαζιά και άλλοι να αγοράσουν σπίτια και δεν μου λείπει πιστεύω η Ελλάδα όσο αρχικά.

Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο εδώ είναι πολύ γρήγορο και όλοι είδατε τι έγινε  στον αγώνα Μάντσεστερ- Νιούκαστλ 4-3. Είχα να χαρώ τέτοιο αγώνα από το Βέροια- Παναθηναικός 3-0.

Περιμένω με αγωνία το Μουντιάλ της Βεζαλίας πιστεύω, το Μουντιάλ στο Κατάρ και πού θα γίνει το επόμενο Μουντιάλ, όπου μπορεί να σταματήσω την καριέρα μου πιστεύω.

Προς το τέλος του μήνα δέχομαι δύο μεταγραφικές προτάσεις πιστεύω. Από τον κ. Μαρινάκη που έχει αναλάβει την ΚΠΡ και τον κ. Αλαφούζο που έχει αναλάβει πάλι από τον Πρίγκιπα και τον Αντώνη Αντωνιάδη πιστεύω. Εύκολο πιστεύω να βρείτε πού θα πάω. Θα κάνουμε ωραίο δίδυμο με τον Κατσουράνη πιστεύω.

Χρόνια πολλά. Ευχαριστώ για την ερώτηση πιστεύω.