Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

H Εθνική νίκησε και τον Λαζόπουλο!

Αυτή η Εθνική δεν παίζεται με τίποτα, ούτε στις τηλεθεάσεις! . Δεν χάνει! Νίκησε και τον Λάκη Λαζόπουλο, που ήταν αήττητος σε όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τώρα, απέναντι στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

¨Οταν έπαιζαν και οι δύο μαζί  στο.. .

Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην Εθνική για τη μεγάλη πρόκριση

Ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου έκανε την εξής δήλωση, για το θρίαμβο της Εθνικής με 2- 1, στη Γεωργία.

" Παικταράδες μου. Πετύχατε μαζί μια μεγάλη πρόκριση .Το σημαντικότερο είναι ότι ο θρίαμβός σας αποπροσανατόλισε επιτέλους τους Ελληνες από την χρεοκοπία.. Σας ευχαριστώ.

Έχουμε κάνει πολλά σε αυτό τον τόπο και είχαμε δεσμευθεί...

Το... οικονομικό εξπρές του μεσονυκτίου!

Καλά, δεν μας άφησαν ούτε μια ώρα να πανηγυρίσουμε την πρόκριση της Εθνικής. Τρεις  ειδήσεις... του μεσονυκτίου, είναι  κυριολεκτικά  οικονομικό εξπρές του μεσονυκτίου.

1η είδηση της νύχτας:

Al Ellada News: Προκριθήκαμε! Στιγμές Ελλάδας 2004!

Ζούμε στιγμές Ελλάδας 2004! Είχε δίκιο ο Βενιζέλος! Γούρικος! Είμαστε στο 2004! Βάζουμε το ένα θαυμαστικό το ένα μετά το άλλο, γιατί τέτοιες χαρές είχαμε να ζήσουμε από το 2004, που σηκώσαμε το τιμημένο. Και σήμερα είναι μεγαλύτερες με την κατάσταση που ζει η Ελλάδα! Ανατρέψαμε το 1- 0 στην Γεωργία το κάναμε 2-1 με Φωτάκη και Χαριστέα και  έτρεξαν όλοι οι παικταράδες στον πάγκο για να το αφιερώσουν όχι στον μέγα Σάντος, αλλά στον Μπένι !Να τα έβλεπε ο Γιώργος ή έτρωγε σούσι στην Κηφισιά;

Όσοι βλέπουν Αλ Τσαντίρι ακόμα,  να τους μεταδώσουμε το θριαμβευτικό μήνυμα: