Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Η 6η δόση ξύλου.. ( βίντεο)

Έρανος και για τον Γιακουμάτο!

Τη φτώχεια του διεκτραγώδησε  και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Πάει για έρανο κι αυτός να τον σώσουμε, όπως τον Πάγκαλο.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα fm» παραπονέθηκε για την έκτακτη εισφορά λέγοντας πως αναγκάστηκε να κάνει διακανονισμό καθώς δεν είχε να πληρώσει το ποσό που υποχρεούταν.

"Την πλήρωσα με δόσεις, γιατί ...

Εισβολή στο σπίτι του Φουστάνου ! Άρπαξαν μέχρι και... πλαστικό χρήμα!

ΤΟΝ ΕΔΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ 100.000 ΕΥΡΏ

Αυτοί που μπήκαν τη νύχτα στο σπίτι του Ανδρέα Φουστάνου, δεν ήθελαν... πλαστική, αλλά χρήματα, έστω και πλαστικά!

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες βρήκαν “τρύπα” στα μέτρα ασφάλειας, μια μπαλκονόπορτα είχε ξεχαστεί ανοιχτή.

Ώρα δύο μετά τα μεσάνυχτα και οι δράστες κυριολεκτικά εισέβαλαν στο σπίτι. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός ξύπνησε και....

Γκεόργκ ατάκεν....

thumb
Ποια είναι η κορυφαία καλτ φυ­σιογνωμία του 2011 στη Γερ­μανία; Ο Γιώργος Παπανδρέου. Μετά το ρεσιτάλ ατάκας που έδωσε την περασμένη Τρίτη στο Βερολίνο, οι Γερμανοί κυριολεκτικά τον λάτρεψαν.

 Το περιοδικό «Focus» πραγματοποί­ησε έκτακτη έκδοση με φιλελληνικό εξώφυλλο (τον Έλληνα πρωθυπουργό σε ρόλο ροδαλού ψήστη και λεζάντα: «Μάχεν πίτεν ουντ αουφρόλεν ιν παπίερ» (μας έκανε πίτα και μας τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί)… ενώ στο....

Τα καλύτερα του Ζακ Γαλιφιανάκη


"Έλληνες θα σας σκοτώσουν"

" Έλληνες θα σας σκοτώσουν, με αυτά τα μέτρα." Αυτήν την προειδοποίηση... κηδειόχαρτο μας απευθύνει κάποια που ένιωσε στο πετσί της την πτώχευση, η γερουσιαστής από την Αργεντινή Λάουρα Μοντέρο.


Η Μοντέρο θεωρεί εξωφρενικό να ...

Γιατί θα βλέποuμε όλοι Τσάμπιονς Λίγκ στην ΕΡΤ!

Ναι, να μη δείχνει Τσάμπιονς Λίγκ η ΕΡΤ και να δείχνει... τούρκικα σήριαλ τις ώρες των αγώνων. Ακούς εκεί σε περίοδο κρίσης να δείχνει το κορυφαίο ίσως
τηλεοπτικό γεγονός στον κόσμο!

Mα να δίνει η ΕΡΤ 16,24,30 εκ. Ευρώ ( συντονιστείτε στο ποσόν!)για τρία χρόνια για να απολαύσουν μπαλίτσα ή μπαλάρα οι φίλαθλοι και όχι μόνο.

Να φανταστούμε το αντίθετο; Ας πούμε ...