Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αποθεωτικό... κράξιμο του πρωθυπουργού στο Βερολίνο; ( βίντεο)

Δεν το πιστεύουμε  με τίποτα ότι έκραξαν τον πρωθυπουργό χθες στο Βερολίνο και εμείς δεν μάθαμε τίποτα. Αντίθετα και το Πάμε Λουκέτο που είναι σατιρικό μπλογκ και όλα τα  σοβαρά μπλογκ, σάιτ, εφημερίδες έγραψαν ότι αποθεώθηκε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στους Γερμανούς βιομήχανους.

Το βίντεο που θα δείτε, το είδαμε στο tsantiri.gr , και διαβάζουμε ότι  ομογενείς αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό μας, κατά την προσέλευσή του στην ιστορική ομιλία. Θα το πιστεύαμε όμως,  μόνο αν το βλέπαμε στην ΕΡΤ.




Οι αποδειξίες του Βενιζέλου

Από το πρωί οι Έλληνες τρέχουν στα μαγαζιά για να μαζέψουν αποδείξεις  , μετά τα όσα ανακοίνωσε ο Βενιζέλος χθες για αποδείξεις απο 50% έως και το 70% του συνόλου των εισοδημάτων .

Η κίνηση στο δρόμο γι αυτό είναι, όχι λόγω της απεργίας των μέσων μεταφοράς και αλλόφρονες όλοι έχουμε ξεχυθεί στους δρόμους για να ικανοποιήσουμε τον Μπένι.

Προσωπικά έχω αγοράσει μέχρι αυτή την ώρα τα εξής:

Η Αννα Βίσση ψάχνεται στο Ιντερνετ! Ποιος θα είναι ο σύντροφός της;

Θα τρελαθούμε σήμερα. Μετά τον Πάγκαλο που λέει ότι δεν θα πληρώσει την έκτακτη εισφορά και ας πάει να τον συλλάβει ο Βενιζέλος, άλλο θέμα μας προέκυψε. H  Άννα Βίσση δήλωσε  πως σκέφτεται σοβαρά να ανοίξει προφίλ στο Facebook με άλλο όνομα, προκειμένου να βρει σύντροφο!

Α, , φαίνεται πάλι πως θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν από τα μέτρα! Πως έχει το θέμα; Ως εξής , που λέμε!

Πάγκαλος: δεν πληρώνω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με βάλει φυλακή!

Λοιπόν, όλοι μαζί με τον Πάγκαλο, για το αμίμητο που είπε σήμερα !

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στο Mega το πρωί  αποκάλυψε ότι το τέλος ακινήτων που καλείται να πληρώσει ο ίδιος φτάνει τα 17.500 ευρώ, ποσό που   προκύπτει από την ακίνητη περιουσία που κληρονόμησε.

Όπως τόνισε   αναζητεί υποψήφιους αγοραστέ ς για ακίνητό του ενώ επειδή δεν έχει να το πληρώσει. είπε σε Καμπουράκη- Οικονομέα ... μπορεί να έρθει ο Βενιζέλος να τον συλλάβει και να τον βάλει φυλακή.

Δείτε το βίντεο με τον άπαιχτο  αρχηγό του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Θόδωρο  Πάγκαλο! Ναι, Θόδωρε, μαζί τα φάγαμε και μαζί δεν τα πληρώνουμε!

Η αγγελία πώλησης του ακινήτου του Πάγκαλου

Ο Πάγκαλος πουλάει ένα ακίνητο για να ξεχρεώσει τα λεφτά της εισφοράς στο Βενιζέλο και το Πάμε Λουκέτο, βρήκε την αγγελία πώλησής του στη Χρυσή Ευκαιρία ,  Χρυσή Αγγελία και  Χρυσή Αντιπροεδρία:
από αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ακίνητο στη περιοχή Μεσογείων , σε τιμή 7.500 ευρώ λόγω ανάγκης πληρωμής έκτακτης εισφοράς , επιβληθείσης παρά άλλου αντιπροέδρου.

Διαμπερές σαν την ελληνική οικονομία, με θέα γκρεμό , 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC ,  4 κουζίνες και 6 τρ.  Βοηθητικοί χώροι,   αποθήκη και σπιτάκι σκύλου , κατάλληλο και  για κοπρίτες.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:
- Καθιστικό ( δοκιμασμένα σε....

Δείτε τη γυμνή φωτό του Πρίγκηπα!

Έχουμε γυμνή φωτογραφία του πρίγκηπα του ΠΑΟ! Τον είδαμε σήμερα με πολιτικά , στη διπλανή φωτό, τον είχαμε δει και με τραπεζόμάντηλα.


Το Πάμε Λουκέτο ξαμολήθηκε με τον Τσάκα στη Σαουδική Αραβία και σας παρουσιάζει , σε παγκόσμια αποκλειστικότητα , τον πρίγκηπα γυμνό.

Πατείστε να δείτε!

Ατάκες για τη συνέντευξη Τύπου Βενιζέλου

Βροχή  τα σαρδάμ κι  ο Bενιζέλος.Προπονείται για Παπανδρέου φαίνεται.

Δεν μας τα λέει καλύτερα στα τούρκικα ο Βενιζέλος,γιατί ....







Η ομιλία του Γιώργου στη γερμανική Βουλή

Έχουμε το λόγο που θα εκφωνήσει ο Γιώργος σήμερα στη Γερμανική Βουλή.

Το πλήρες κείμενο:

" Ευχαριστέν και προσκυνέν Ανγκέλα Μέρκελ γιατί σφάξεν μισθούς, σφάξεν συντάξεις, σφάξεν συνταξιούχους,σφάξτεν ανεργιούχους,  σφάξεν μισθωτούς, λιανίσεν δημόσιους υπάλληλους, εξαφανίσεν Γκρίχελαντ,κοπρίτεν Γκρίχελαντ,  πηδήξεν Ελληνες.

Προσκυνέν Κάγκελα Μέρκερ.  Και είναι κάγκελεν,γιατί έχει ...