Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Amber Alert για το χαμένο πρωθυπουργό

Χάθηκε πρωθυπουργός , καραφλός , με άσπρα μαλλιά στους κροτάφους και στο \μουστάκι. 1,85 , αθλητικός τύπος, φορούσε κοστούμι με  φθαρμένη μοβ γραβάτα συνόδων Κορυφής. Την  τελευταία φορά που τον είδαν ήταν ή στο Λονδίνο ή στη Νέα Υόρκη ή στη Νέα Ερυθραία και κοιμήθηκε σε σπιτάκι σκύλου, 1, 5 τετραγωνικό, αφορολόγητο.  Κρατούσε....

Ατάκες για τον Βενιζέλο

 " Ευχαριστώ την τρόικα" είπε ο Βενιζέλος στη Βουλή" . Μέχρι να τελειώσει τη φράση είχε βγάλει και ελιές στο πρόσωπο.

Συνάντηση...



Που είναι ο Γιώργος;

Από την περασμένη Παρασκευή έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση ο Παπανδρέου. Μπορεί να λέγεται ότι είναι Λονδίνο, Αθήνα, Νέα Υόρκη, αλλά δεν έχει εμφανιστεί πουθενά δημόσια.

Την  ίδια απορία είχε και ο Χατζηνικολάου  που τον ακούγαμε στο ραδιόφωνο, και μιλούσε για  σκηνοθεσία με την δήθεν επιστροφή από Λονδίνο. Το ίδιο λέει και η ΝΔ( αλλά αυτή την γράφουμε κανονικά)

Ο Παντελής Οικονόμου είπε στον real fm ότι ο πρωθυπουργός... δεν πρέπει να εμφανίζεται καθημερινά και να εμφανίζεται σε έκτακτες περιπτώσεις. Αλλά, όπως του είπε  και ο Χατζηνικολάου, το καθημερινό πρόγραμμα των πρωθυπουργων ανακοινώνεται σε όλα τα κράτ

Μυστήριο.. Μπας και... , τέλος πάντων.

Το Πάμε Λουκέτο που έχει φοβερή φιλία με τον ΓΑΠ, του τηλεφώνησε, αλλά δεν βγήκε.

 Καταλήγουμε στο ένα από τα εξής δύο συμπεράσματα για την εξαφάνισή του:

Αποκλειστική συνέντευξη του πρίγκηπα Σουλτάν: Έρχομαι αύριο!


Ξετρυπώσαμε επιτέλους τον πρίγκηπα Sultan bin Nasser bin Abdul Rahman Al-Saud και  μας έδωσε την πρώτη συνέντευξή του για το ενδιαφέρον του να αποκτήσει τον Παναθηναϊκό.

Δηλώνει μάλιστα ότι έχει στενοχωρηθεί πολύ από τα σημερινά δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, γι αυτό θα έρθει αύριο στις 4.15 στην Αθήνα, με το ιδιωτικό του αεροπλάνο βέβαια, για να ΅βουλώσει" στόματα , όπως είπε χαρακτηριστικά.

Λέει επίσης ότι είναι θαυμαστής του Καραγκούνη και η βόμβα βέβαια είναι ότι θα κάνει πρόταση για τον Μέσι.

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης , που πήρε το Πάμε Λουκέτο και μάλιστα στην αραβική γλώσσα από τον πρίγκηπα Σουλτάν, έχει ως εξής: