Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ατάκες για το πετρέλαιο... ψύξης

Το πιο φοβερό και τρομερό και καταπληκτικό μέτρο , είναι αυτό που εξισώνει βαθμιαία  το πετρέλαιο θέρμανσης, με το πετρέλαιο κίνησης.

Η απόφαση " κλείδωσε"  διαβάζουμε και θα ανακοινωθεί σήμερα- αύριο...

Το Πάμε Λουκέτο συνεισφέρει για να γεμίσετε τον καυστήρα, τις εξής ατάκες:

Και νέα πρόταση: Ο Λώρενς της... Αφραγκίας θα πάρει τον Παναθηναικό!

Μια νέα πρόταση έφτασε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι και αυτή από τον αραβικό χώρο και την υπογράφει  επενδυτής με το όνομα " Λώρενς της Αφραγκίας".

Στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν τρελαθεί με τις...

Aπό πού έγιναν... κλοπιράιτ , τα τρέιλερ για τις εκπομπές Λιάγκα- Σκορδά και Τατιάνας

Μιλάμε για Χόλιγουντ σκέτο. Τα τρέιλερ  δηλαδή για τις εκπομπές Λιάγκα- Σκορδά και Τατιάνας.

Οι...  εμπνεύσεις συνέπεσαν με τα μεγαλύτερα στούντιο του Χόλιγουντ! Ξεπατίκωμα 100%, αλλά να το αποδώσουμε κι αυτό στην κρίση: Δεν είχαν λεφτά ( και ιδέες) και έκλεψαν τις ξένες ιδέες πασίγνωστων ταινιών.

Στους Σκορολιάγκες , το τρέιλερ ... συμπίπτει με την πασίγνωστη ταινία , " Ο κύριος και η κυρία Σμίθ" και το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Τατιάνας, με τίτλο "Μίλα" ή " Μήλα" , είναι από το ...παγκοσμίως άγνωστο " Αγγελοι του Τσάρλι"

Για να δούμε:

Ατάκες για την τηλεδιάσκεψη

Η τηλεδιάσκεψη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Το Πάμε Λουκέτο , σας μεταφέρει πως είναι η ζωή μας με την τηλεδιάσκεψη:



Τσάκας : Ο πρίγκιπας του ΠΑΟ διαμαρτυρήθηκε γιατί βάζουν... φωτογραφία του Βουτσά τα σάιτ!

Κάναμε καινούριο συκώτι με τη μεταμεσονύχτια συνέντευξη- ποταμό  του θρυλικού πλέον Βλάση Τσάκα, που είναι διαμεσολαβητής , όπως αναφέρει , του πρίγκηπα Σουλτάν της Σαουδικής Αραβίας , που δίνει 220 εκ ευρώ για να αγοράσει τον Παναθηναϊκό!

Η συνέντευξη δόθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ , στον Άρη Γάτα και τα είχε όλα. Το σημαντικότερο που βγαίνει είναι ότι ο πρίγκηπας τα έχει πάρει με τα σάιτ, που....