Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τα 15 κολασμένα μέτρα που ζητάει η τρόικα

 ¨Ολα τα κολασμένα μέτρα που θέλει να εφαρμόσει η τρόικα. Και τα 15 μέτρα και οι 15 στάσεις που ζητάει το ΔΝΤ.

Η τρόικα ζητάει 15 μέτρα επιπλέον μέτρα από το δίδυμο Παπανδρέου- Βενιζέλου  που θα τσούξουν, όπως λένε όλοι. Ο αντιπρόεδρος έχει  επίσης μιλήσει για δύο κολασμένους μήνες.

Με βάση αυτά το Πάμε Λουκέτο φέρνει στο φως ποια είναι αυτά τα μέτρα, διαφορετικά θα έχουμε στάση πληρωμών. Τα 15 μέτρα αυτά τα έχει στείλει η τρόικα στο καυτό δίδυμο και οι στάσεις που πρέπει να έχουμε για να εφαρμοσθούν είναι τα εξής:

Ο Τσάκας, ένας Άραβας και ένας... Έλληνας ηλεκτρολόγος παίρνουν τον ΠΑΟ!

Χαμός γίνεται αυτή την ώρα στην ποδοσφαιρική πιάτσα ,  από πληροφορία ότι 26χρονος Σαουδάραβας πριγκηπας  βάζει 220 εκ ευρώ στον Παναθηναϊκό και ότι αυτή τη στιγμή Έλληνας εκπρόσωπός του, βρίσκεται στην ΠΑΕ και συζητάει με τον Γόντικα.


Ο επίδοξας σωτήρας   λέγεται  Μοχάμεντ Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Χαρούν  ( καλά πως θα ζητωκραυγάζουμε τόσο μεγάλο όνομα) και  δείτε έχει και ... σάιτ., κατασκευαστικής εταιρίας του .


Μας έκανε εντύπωση του επώνυμου του Έλληνα εκπροσώπου που λέγεται  Τσάκας και ...

Ακρόπολο- τιτανικός!

 


Είπαμε, θάχουμε έκτακτα καιρικά φαινόμενα από το βράδι , αλλά όχι και τα νερά να σκεπάσουν την Ακρόπολη! Ναι, είναι το θέμα από το καινούριο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού focus. Αυτή τη φορά χτυπάει με...

Γιατί έσκασε στα γέλια ο Μπακαγιόκο! ( βίντεο)

Γιατί ο Βαλβέρδε είναι ρατσιστής με τους... Έλληνες!

Ο Βαλβέρδε είναι... ρατσιστής με τους Έλληνες παίκτες; Κακώς βάλαμε ερωτηματικό. Είναι.


Ο Ολυμπιακός είχε  στον αγώνα με την  Ξάνθη, έναν Έλληνα παίκτη στην ενδεκάδα του, τον Βασίλη Τοροσίδη και τελείωσε το παιχνίδι χωρίς...

Οικογένεια με κανέναν εργαζόμενο ( φωτό)