Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Η γενιά των 998, 24 μονάδων

Στις 998, 05 μονάδες έκλεισε σήμερα το Χρηματιστήριο, με πτώση 6 %.
Νταμπλ πέτυχε δηλαδή το ΠΑΣΟΚ. Κραχ το 1999 , κραχ το 2011!

Συγγνώμη, το 1999, δεν ήταν κραχ .Ήταν φούσκα!

Εχουμε πια και τη γενιά των 998, 24 μονάδων. Και βλέπουμε.

Γιατί προσλαμβάνονται...1200 Ειδικοί Φρουροί!

Σπεύσατε, προλάβατε, προσλάβατε. Η ανάπτυξη άρχισε. Την πρόσληψη 1200 Ειδικών Φρουρών , ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.
 Οι ενδιαφερόμενοι να τρέξουν  να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας τους , από τις 16 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2011 , γιατί το πράγμα φαίνεται να επείγει , αν κρίνουμε από τις ημερομηνίες των αιτήσεων. Αφήστε τις θάλασσες και τρέξτε για τα χαρτιά!

Τώρα γιατί τους θέλουμε τους 1200, θα...

Σερβιριζόμενα και στο ... περίπτερο!

Νομίσατε, ότι τα ξέχασαν; Όπως ανακοινώθηκε σήμερα , ακριβαίνουν από 1ης Σεπτεμβρίου εστιατόρια, delivery, χυμοί, καφές, αναψυκτικά και νερά , πλην ανθρακούχων (θέλουν προφανώς να γεμίσουμε άνθρακα).
Το εκπληκτικό, είναι ότι γίνεται ιδιαίτερη μνεία στα..

Ανακοινώθηκε του Κοέν, αλλά από την ... Μακάμπι!

Πάνω που τον είχε αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Ταμίρ Κοέν , τον Ισραηλινό γίγαντα , όπως μας τον πλασάριζαν, ανακοινώθηκε η μεταγραφή του. Από την... Μακάμπι Χάιφα, δηλαδή.

Που φαίνεται  ... έκλεψε μέσα από τα χέρια του Γόντικα, τον ελεύθερο παίκτη της Μπόλτον..

Συνεχίζουμε με το επόμενο μεταγραφικό παραμύθι. Που θα έχει και...

Σήμα καμπάνα , ο Γιώργος στη Σέριφο!

Ηρεμία παρακαλώ.. Θα μας ξανασώσει ο Γιώργος για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 15νθήμερο.. "Επικοινωνία με Μπαρόζο και Γιούνκερ θα έχει ο Γ. Παπανδρέου - Στο επίκεντρο το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας και η κρίση χρέους", διαβάζουμε όλο ενδιαφέρον!

Πήγαν να μιλήσουν και το πρωί, αλλά δεν είχε καλό σήμα στη Σέριφο ,  όπου είναι ο Γιώργος  ψηλά στα πέτρινα και τον έχει πάρει στο κατόπι ο Σταρ! Προχθές μάλιστα έκανε μπάνιο, διαβάσαμε,  δίπλα - δίπλα με τον Λάκη...

«Υποχρεωτικά αισιόδοξος " δηλώνει ο Βενιζέλος

Το δούλεμα πάει σύννεφο από τον Βενιζέλο. Νοσταλγήσαμε τον Παπακωνσταντίνου.

#Σε συνέντευξή του στον Γκάρντιαν του Λονδίνου, κ. Βενιζέλος εξέφρασε τη «σιγουριά» του ότι τα μέλη της ευρωζώνης και το τραπεζικό σύστημα «είναι ασφαλή», ενώ σε ό,τι αφορά τη χώρα μας διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι θα τηρήσει τις υποχρεώσεις της και θα εφαρμόσει τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Στην ερώτηση εάν αισιοδοξεί για την θετική έκβαση της (ελληνικής) κρίσης, απάντησε ότι είναι...

Έρχονται κολυμπώντας πίσω , Παπανδρέου - Βενιζέλος για τις 1000 μονάδες!

Κατρακύλα στο χρηματιστήριο , αφού ο  Γενικός Δείκτης Τιμών, παρά το ανοδικό του ξεκίνημα,  στις 12:21 υποχωρεί στις 1007, 10  μονάδες ,  μονάδες σημειώνοντας  άγρια πτώση σε ποσοστό 5,25%!

Η καραμέλα της παγκόσμιας κρίσης, δεν στέκει, αφού στην Ευρώπη, η μεγαλύτερη πτώση είναι κάτω του 1%.

Εξετάζονται πληροφορίες ότι έρχονται ....

Ασ' τον Λοβέρδο στην τρέλα του!

Είναι η είδηση της χρονιάς, αλλά ήξερε ο Λοβέρδος που είναι πρωταγωνιστής, πότε να τη βγάλει στον αέρα:Όταν εμείς κάνουμε τις βουτιές μας.

Στην πιο παρανοϊκή και τρελή απόφαση που έχει βγάλει ποτέ κυβέρνηση , κόβονται  με απόφαση του υπουργού Υγείας (;) , σε ποσοστό από 40 έως και 80 % οι συντάξεις των ψυχικά πασχόντων που είναι σε διάφορα ιδρύματα.

α) Για σύνταξη μέχρι 360 ευρώ ποσοστό 40%. β) Για σύνταξη από 360,01 ευρώ μέχρι 500 ευρώ ποσοστό 50%. γ) Για σύνταξη από 500,01 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ ποσοστό 60%. δ) Για σύνταξη από 1.000,01 ευρώ μέχρι 1.500 ευρώ ποσοστό 70%. ε) Για σύνταξη από 1.500,01 ευρώ και άνω ποσοστό 80%.

Προφανώς ...


Ο Κέβιν Σπέισι, του χρόνου, στο Στείρι !

Όλοι Στείρι, στην πρωτεύουσα των εκδηλώσεων κάθε καλοκαίρι στη Βοιωτία! Πλούσιο το πρόγραμμα και φέτος , με κάθε είδους εκδηλώσεις και μετά στις φοβερές ταβέρνες , καφετέριες και καφενεία του χωριού. Και ξενοδοχείο, έχουμε!

Θεατρική εκδήλωση μόνο δεν έχουμε φέτος , αλλά του χρόνου θάχουμε τον Κέβιν Σπέισι!
Το πρόγραμμα:

Οι Ρομπέν των δεικτών

Tο σπίτι των ανέμων στη Σέριφο που κάνει βαράκια
στη βεράντα ο πρωθυπουργός και τον παρακολουθούν
εκστασιασμένοι οι λουόμενοι...
( φωτό star.gr)


Οχτώ  λεπτά μετά το άνοιγμα του χρηματιστηρίου, η Ελλάδα... βάζει πλάτη για τις ΗΠΑ. Προς γενική έκπληξη ο δείκτης είναι στα πράσινα  αυτή τη στιγμή με 0, 34 άνοδο και πρωταγωνίστριες τις Τράπεζες ( Εθνική 1, 65%, Άλφα 3, 60%).

Είδατε πόσο καλά τα καταφέρνουμε όταν λείπουν σε διακοπές Παπανδρέου- Βενιζέλος; Τους...






Καταναγκαστικές διακοπές

Επέστρεψε από τις διακοπές η Νάντια  Μπουλέ - Έφυγε ο Θανάσης Πάτρας  απ' το "Elatte".

Καλά γίνονται τόσο κοσμοϊστορικά πράγματα και δεν γίνεται ούτε μια τηλεδιάσκεψη από τους G7;

Λέμε G7 και όχι G20, γιατί...

50 μήνες θητεία

Στο τραπέζι φαίνεται ότι μπαίνει και πάλι το ζήτημα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας (σήμερα είναι 9 μήνες), λόγω και της (οικονομικής) αδυναμίας πρόσληψης επαγγελματιών οπλιτών, όπως γράφουν τα ΝΕΑ.

Αδυναμία πρόσληψης  επαγγελματιών οπλιτών" , σημαίνει ...

Για να μη πεθάνουν , πριν δουν Σαντορίνη και Παρθενώνα

Κάθε φορά πανηγυρίζουμε για λάθος πράγματα.Σε ένα περιοδικό διακοπών , κάποιο Smithsonian, αναφέρεται ότι η Σαντορίνη και ο Παρθενώνας είναι δύο προορισμούς που πρέπει σίγουρα να επισκεφτεί κάποιος πριν πεθάνει.

Το κάναμε πρώτο θέμα, παραλίγο να βγούμε στους δρόμους, απλώς η αναφορά αυτή του περιοδικού  ,  σας το ερμηνεύει τώρα  το Πάμε Λουκέτο, μας δείχνει με πολύ καθαρό τρόπο ποια ...

Έρχονται- έρχονται !

Επειδή δεν έχουμε δει τίποτα αξιόλογο από καμιά 20αριά μεταγραφές που έχουν κάνει μέχρι τώρα Ολυμπιακός , ΑΕΚ, Παναθηναϊκός , μη φοβάστε. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Έχουμε καιρό γιατί οσονούπω καταφτάνουν οι παικταράδες. Έρχονται οι γίγαντες Κοέν για τον Παναθηναϊκό ( ο θρύλος του αγγλικού πρωταθλήματος και της Μπόλτον) , ο θηριώδης αμυντικός χαφ για τον Ολυμπιακό , ο Ουρουγουανός Γκαργκάνο ( " φέρτε μου αυτόν τον σκύλο" διέταξε ο Βαλβέρδε!).

Φτάνει επίσης ...

Μίνι κραχ και μίνι καύσωνας

Δεν έγινε  "μίνι κραχ"το πρωί.  στα ασιατικά χρηματιστήρια ( Τόκιο -2, 5%, Κίνα ' 4% περίπου )  Απλούστατα γιατί δεν υπάρχει έκφραση"μίνι κραχ" . ¨Όπως δεν υπάρχει και η έκφραση "μίνι καύσωνας " για Δευτέρα και Τρίτη που θάχουμε 39άρια.

Είναι χειρότερα από το "ολίγον έγκυος".