Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Θερίζουν οι επαναλήψεις!

Θερίζουν  οι επαναλήψεις στην τηλεόραση για τη θερινή σεζόν. Η επίσημη πρεμιέρα έγινε πριν λίγες μέρες  και όλοι οι Έλληνες τηλεθεατές , με αναλογικούς και ψηφιακούς δέκτες, άνοιξαν τις συσκευές τους για να γιορτάσουν το γεγονός.


Οι φετινές είναι κάτι το διαφορετικό γιατί ...




Αγριεύουν τα πράγματα με τις αποδοκιμασίες... Ο Παπανδρέου επιτέθηκε σε υπουργό

Ατάκες για την επικαιρότητα των ημερών:



Ο... Πάγκιλος στον Παναθηναϊκό !

ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΙΣΕ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ , ΜΕ... ΠΛΟΙΟ!

Είδηση βόμβα. Ο Πάγκαλος ή Πάγκιλος στον Παναθηναϊκό  Δεν το πιστεύετε; Για δείτε εδώ! Το είδατε; Μάλλον για Βενιζέλος σας κάνει, ε;

Είναι η φωτογραφία που αντιπροσωπεύει τα χάλια του φετινού Παναθηναϊκού! Μάλλον από αυτόν έκλεψαν και έφαγαν τα ψάρια από τις πιατέλες!

Μα , οι βόμβες δεν σταματάνε εδώ. Με τι έφυγε ο Σισέ  για την Ιταλία και Λάτσιο; ; Με.... πλοίο! Δεν το πιστεύετε;  Μπας και είναι ιδιόκτητο το πλοίο; Πήγε από Πάτρα ή από Ηγουμενίτσα για  να αποφύγει τους φιλάθλους που είχαν πάει στο Ελ Βενιζέλος; Διαβάστε πάλι εδώ.

Αν σας πούμε , ότι ...

Αλλο "1-1- 4" και άλλο "1- 5 - 5 "

Το "1-1-4" δεν είναι αριθμός τηλεφωνικού καταλόγου, διευκρίνηση για νεότερους...

Είναι ο αριθμός και σύνθημα στην αρχή της δεκαετίας του 60 και έλεγε ότι ότι η κυβέρνηση και το κράτος παραβιάζουν τη δημοκρατία και ότι την υπεράσπισή της την αναλαμβάνει το κίνημα με τους αγώνες του.
Το «114» ήταν ...

Ατάκες για τα στημένα στην Τουρκία

Το Πάμε Λουκέτο, σας προσφέρει σήμερα ατάκες για την ελληνοτουρκική φιλία στα στημένα ματς


Οι Τούρκοι τάστηναν καλύτερα τα ματς. Στις κασέτες έλεγαν ότι η θερμοκρασία στο γήπεδο θα είναι 34 και εννοούσαν το ματς θα λήξει 3-4.

Οι ατάκες:

Ο Nikos Chatzinikolaou στο twitter!


Καλά, χαμός με τον Χατζηνικολάου στο twiter. Θα μπαίνουν περισσότεροι να τον βλέπουν εκει, παρά στο δελτίο του. Αλλλωστε, όπως μιλάει στο δελτίο, έτσι... τιτιβίζει και στο τουίτερ.

Με το θέμα αυτό ξεκίνησε στην πρωινή του εκπομπή και είπε ότι μέχρι τις 3 το πρωί  μίλαγε εκεί με το συνεταίρο του Ανδρέα Κουρή. Στη φωτό του  προφίλ   είναι αυτός ,  τα  παιδιά του και πίσω μερικά.. τάπερ.

Λίγα ακόμα τα σχόλια του Ν. Χατζηνικολάου, στο νέο μέσο, αλλά κάνουν μπαμ ότι είναι δικά του! Στο τελευταίο λέει: