Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

To επίσημο πρόγραμμα του Αγίου Μνημονίου αύριο

Ανακοινώθηκε  το πρόγραμμα της ημέρας του Αγίου Μνημονίου και το Πάμε Λουκέτο,όπως πάντα πρώτο, σας ενημερώνει γι αυτό.  .

Την Πέμπτη   16 Ιουνίου, μεθαύριο δηλαδή, γιορτάζει ο Άγιος Μνημόνιος, όπως μάθαμε πια όλοι , ενώ την ίδια μέρα έχει και γενέθλια και ο πρωθυπουργός, που κλείνει τα 59 χρόνια.

Το πλήρες πρόγραμμα της ημέρας, όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου:

Είναι ο νέος Νικοπολίδης ή ο νέος ... Πολέτι;


Θύελλα ενθουσιασμού στον Ολυμπιακό ( κυρίως στον φιλικό Τύπο)  για την απόκτηση του γίγαντα τερματοφύλακα Φρανκ Κοστάντσο.

 Ο 30χρονος Αργεντινός, επί 5 χρόνια τερματοφύλακας της ελβετικής Βασιλείας, επευφημείται από τον Τύπο και στο διαδίκτυο, όπου τα βίντεο πέφτουν βροχή. όμως οι σημαντικότερες φάσεις που βλέπουμε είναι κάποιες φάσεις που βλέπουμε να βγαίνει από το τέρμα και να μπλοκάρει κάποιες σέντρες!

Ο Κοστάντσο, σίγουρα είναι ...

Ο Αργύρης Αγγέλου σήκωσε σαν τον Αργύρη Καμπούρη το Κύπελλο!

ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ,
Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ DANCING WITH THE STARS !
Δυο είναι οι πιο μεγάλες  πανηγυρικές στιγμές στην ιστορία του τόπου μας. Η πρώτη όταν ο Αργύρης Καμπούρης πέτυχε αυτές τις φοβερές βολές στον τελικό του  ευρωμπάσκετ του 1987 και  γίναμε πρωταθλητές Ευρώπης.

Η δεύτερη όταν ο Αργύρης Αγγέλου , αναδείχτηκε "πρωταθλητής"  και όχι " νικητής". ΄'οπως ανακοινώθηκε,  στο  τραγουδιστικό  ριάλιτι Dancing with the stars και πήρε από τα χέρια της Ζέτας Μακρυκαπούλια , το βαρύτιμο Κύπελλο.

Είναι δύο διαφορετικές  σημειολογικές στιγμές εθνικού ενθουσιασμού, με κάτι κοινό. όμως. ¨Εναν Αργύρη . Τον Αργύρη Καμπούρη και τον Αργύρη Αγγέλου!

Το  Κύπελλο για το ριάλιτι   που  σήκωσαν ο Αργύρης Αγγέλου, ο Τρύφων Σαμαράς, η Ελεωνόρα Μελέτη  κλπ ήταν βέβαια πολύ μεγαλύτερο σε όγκο  και πιο λάιφ στάιλ, από...

Στο τσιγκέλι της τηλεθέασης της Κορομηλά

Είναι μακράν η πιο στυγνή κυνηγός θεαματικότητας. Η Ρούλα Κορομηλά βέβαια.

Στο ριάλιτι που παρουσιάζει το βράδυ του Σαββάτου , ήταν για αποχώρηση δύο από τους διαγωνιζόμενους . Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης, αν ενδιαφέρεστε.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πως ..