Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Δάκρυσε ο Στραβελάκης στο MEGA!

Θαύμα έγινε το βράδυ της Κυριακής  στο Μέγκα Τσάνελε. Γύρω στις 8 έκπληκτοι οι τηλεθεατές είδαν να γίνεται το πιο μεγάλο θαύμα στις οθόνες τους.

Δάκρυσε ο Νίκος Στραβελάκης από το πόσο μεγάλη  και πρωτοφανής ήταν η συγκέντρωση στο Σύνταγμα και  δάκρυα έτρεχαν από τις τηλεοράσεις και κινδύνευσαν  να  πνίξουν όλη τη χώρα.

Οι τηλεθεατές φιλούσαν τις plasma  και άλλοι ...

O Λοβέρδος έκανε το διαφημιστικό του ΠΑΣΟΚ!

Έχει ρίξει κάτω ανάσκελα όλη την Ελλάδα , το περίφημο και περιβόητο διαφημιστικό  ΠΑΣΟΚ- κυβέρνησης , αλλά ψυχραιμία ! Υπάρχουν και τέτοια βαριά  χτυπήματα στη ζωή μας.

Το Πάμε Λουκέτο έχει αναλάβει την προώθηση του διαφημιστικού- σοκ για τους 20 μήνες ΠΑΣΟΚ ( καλά σαράντα μήνες ευχόμαστε παρεπιμπτόντως) . Η διαφήμιση που κάνουμε είναι δωρεάν και γίνεται , γιατί έχουμε να γελάσουμε τόσο πολύ με διαφήμιση από την εποχή του "
Πουτ δε κοτ ντάουν" . Εκεί όμως είχαμε έναν κλεφτοκοτά, εδώ έχουμε " Κλέφτες- Κλέφτες" .

Εν πάση περιπτώσει το μπλογκ μας είναι κφοβερό  και στο ρεπορτάζ και ψάξαμε, μάθαμε  και σας αποκαλύπτουμε  από έγκυρη πηγή,  ότι το διαφημιστικό το έκανε  - κρατηθείτε - ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Αποκάλυψη είναι  και το γιατί ανατέθηκε στο Λοβέρδο αυτή η σκληρή δουλειά . Δείτε παρακάτω:

Ατάκες για το εξοργισμένο Μέγκα και τον αγανακτισμένο Χατζηνικολάου

Ποιος θα είναι επικεφαλής των αγανακτισμένων  την Τρίτη στη  διαδήλωση στο Μέγκα. Πως θα  αντιμετωπίσει το Μέγκα την πρωτιά  Χατζηνικολάου . Τι εννοούσε ο Πεταλωτής μιλώντας για ' υπόθεση Λαμπράκη"

Οι απαντήσεις από το Πάμε Λουκέτο στις ατάκες που ακολουθούν για το μεγάλο και μεσοπρόθεσμο κανάλι:

Παπανδρεοφρένεια!


Το Πάμε Λουκέτο , το σατιρικό αυτό μπλογκ, σταματάει την παρουσία του στο διαδίκτυο. Ευχαριστούμε όλους όσους μας παρακολούθησαν σε αυτό τον ένα χρόνο παρουσίας του  .Την απόφαση την πήραμε σήμερα μετά από ένα πολύ σημαντικό γεγονός.

Διαβάστε, τι είναι αυτό που μας έκανε να πάρουμε αυτή την σκληρή και για  μας απόφαση.

"Προσεχώς, βουλγάρικα σήριαλ"

Παλιά λέγαμε " Προσεχώς , Βουλγάρες". Τώρα λέμε "Προσεχώς,  βουλγάρικα σήριαλ".

Στις 4 Ιουλίου, όλοι στις οθόνες μας, έρχεται το πρώτο βουλγάρικο σήριαλ ...  Πρωτοπόρος , ποιος άλλος, ο....

Οι διεθνείς γιόρτασαν στο Σύνταγμα!

Α, ρε Εθνικάρααα!  Εθνική ανάταση από το θρίαμβο  επί της Μάλτας 3-1 στο Καραΐσκάκη. Ο Σάντος παρέταξε ένα νεανικό σχήμα με Φετφατζίδη  που πέτυχε δύο γκολ, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που κάρφωσε με κεφαλιά το τρίτο και  τον Νίνη που πετύχαινε αυτή τη φορά τους συμπαίκτες του, όχι όπως με τον Παναθηναικό .

Στον αγώνα ήρθαν και μνήμες του   Παναθηναϊκού του  2000, όταν είδαμε στο κέντρο Κατσουράνη- Καραγκούνη - Τζιόλη, ενώ απουσίαζε ο Λιβαθηός. Ο Καραγκούνης φορούσε κόκκινο περιβραχιόνιο αρχηγού για να καλοπιάσει τους Ολυμπιακούς, ΄που όμως ...

Πως θα ονομαστεί το Σύνταγμα

Κάθε Κίνημα έχει τη δική του ονομασία. Το Κίνημα Αγανακτισμένων δεν στέκει σαν όνομα γιατί είναι κλοπιράιτ από το ισπανικό.

Ούτε το Κίνημα του Συντάγματος στέκει γιατί παραείναι συντηρητικό και τυπικό και θυμίζει γραμμή μετρό Σύνταγμα - Άγιος Αντώνιος.

Μία λύση θα ήταν να ονομαστεί ...