Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ατάκες για τη φυγάδευση των βουλευτών από τον Εθνικό Κήπο

To Πάμε Λουκέτο ήταν  βέβαια και στον Εθνικό Κήπο την ώρα που γίνονταν η φυγάδευση των βουλευτών  και σας λύνει όλες τις απορίες για το θέμα, μέσα από 8  ατάκες.


Ζάππειο 300!

ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΠΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΉΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !

Έχουμε από την Τρίτη τα μεσάνυχτα και το "Ζάππειο 300" . Είναι ή έξοδος βουλευτών από τους 300 της Βουλής που έφυγαν μετά τη λήξη της συνεδρίασης, μέσα από τον Εθνικό Κήπο με τη συνοδεία αστυνομικών και πυροσβεστών .

Την είσοδο και έξοδο της Βουλής απέκλεισε ομάδα συγκεντρωμένων- αγανακτισμένων. Άλλοι βουλευτές και υπάλληλοι της Βουλής , έφυγαν με...

Οι μεταγραφές "αεροδρομίου" και "λεωφορείου" του ΠΑΟ !

Διαβάστε αποκλειστικά ποιες είναι οι μεταγραφές "αεροδρομίου" και  ποιες οι  μεταγραφές "λεωφορείου" του Παναθηναϊκού !

Φέτος έχουν αλλάξει τα πράγματα. Παλιά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαιναν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν παίκτες . Τώρα θα πηγαίνουν στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετούν παίκτες.

Η πράσινη ΠΑΕ θα κάνει τους οπαδούς φέτος να πηγαινοέρχονται στο Ελ. Βενιζέλος, αφού θα πάνε να αποχαιρετήσουν παίκτες όπως...

Τα 7 συμπτώματα κατάθλιψης λόγω κρίσης

Είμαστε σε εθνική κατάθλιψή;Κάθε μέρα βγαίνουν νέα στοιχεία και διαπιστώνεται ότι λόγω της κρίσης, όλο και περισσότεροι είναι στο τεράστιο κλαμπ

Το Πάμε Λουκέτο, προσδιορίζει τα 7 συμπτώματα κατάθλιψης λόγω κρίσης , που είναι τα εξής:

Σούργελο ο αγνώριστος Καραμανλής

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τον Κώστα Καραμανλή, που εμφανίστηκε με νέο λουκ και κούρεμα πεζοναύτη , σαν κατράμι από τα πολλά μπάνια , αδυνατισμένος κατά 8  ή 80 κιλά κιλά και βέβαια  χαμογελαστός -  χαμογελαστός ( πρέπει να είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα, που έχει τόσο πλατύ  χαμόγελο αυτή την εποχή!).

Το πρόσωπό του έχει στρογγυλοποιηθεί εντελώς και δείχνει σαν καρπούζι ή σαν πλατεία. Είναι τόσο μεγάλη η κεφάλα του, που αν κάνεις βόλτες γύρω - γύρω κουράζεσαι.

 Το μαύρισμα πάντως δεν είναι από τα μπάνια, αλλά έβαλε αλοιφή μαυρίσματος με καροτίνη, έφαγε μάλιστα και όλα τα καρότα. Για να μαυρίσει σε όλο το σώμα, χρησιμοποίησαν βούρτσα μπατανίσματος, σαν αυτές που έχουν οι ελαιοχρωματιστές.

Τα μαλλιά του έχουν ασπρίσει και ισχύει βέβαια εδώ το...

Καλυβιώτικα, τα θανατηφόρα αγγούρια στη Γερμανία!

Θεαματική αλλαγή στάσης είχαμε σήμερα από τη Γερμανία, που συμφωνεί να μας δοθεί η 5η δόση χωρίς πρόσθετους όρους , με αποτέλεσμα να πέσουν τα σπρέντ να εκτοξευθεί το χρηματιστήριο κλπ.

Αυτό οφείλεται στο θέμα με το βάκιλο  στα  αγγούρια που έχει ξεσπάσει στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να τα τινάζουν ο ένας μετά τον άλλο, αφού πρώτα έχουν ξεπατωθεί στην τουαλέτα.
Το θέμα της Ελλάδας για τους Γερμανούς είναι πια πολύ ...