Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μade in Greeklish - Ατάκες για την κρίση

Το Πάμε Λουκέτο, σας προσφέρει καινούριες ατάκες για την κρίση, τη χρεωκοπία, το μνημόνιο, την Ελλάδα.




Τα like και unlike του Πάγκαλου στους αγανακτισμένους

Τι χάρισε ο Πάγκαλος στους αγανακτισμένους; Σε ποιο σύνθημά τους κάνει like και σε ποια unlike ;  Την άλλη φορά που θα κοπεί το ίντερνετ  στην Πλατεία Συντάγματος, θα δώσει σήμα καμπάνα από τη Βουλή;

O  Θόδωρος Πάγκαλος τάβαλε  και με τους αγανακτισμένους  και θεωρεί σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής  ότι  " η  διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook”.

Ο Πάγκαλος τάκανε πιο λιανά  σήμερα , που αλλού, στο Πάμε Λουκέτο και  έδωσε αναλυτικά  τα  like και τα unlike των αγανακτισμένων.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Έκανε... έκτακτη πρεμιέρα η Γκίζα!

Μην περιμένετε απόψε την πρεμιέρα της νέας  εκπομπής του ΣΚΑΙ, " Γκίζα Bar", στις 8.40, όπως είχε ανακοινωθεί και διαφημιστεί με αμέτρητα τρέιλερ. . Όχι ότι δεν θα έχει την εκπομπή απόψε , αλλά η πρεμιέρα έγινε τα ...  μεσάνυχτα της Κυριακής!

Στο ζάπινγκ μετά το   μπάσκετ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού ( καλά, γιατί φωνάζουν για τη διαιτησία;)  μπορούσες να πέσεις πάνω στην ...ξαφνική πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής που ...