Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τι είναι ο φόρος στα αναψυκτικά

Ο δημοφιλέστερος φόρος των κυβερνήσεων ήταν ο φόρος στα ποτά. Δεν πίνει όμως κανένας λόγω κρίσης, ούτε για να πάνε τα φαρμάκια κάτω και η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλλει έναν νέο φόρο, τον "φόρο αναψυκτικών".

Αυτό ήταν μοιραίο να συμβεί, αφού κόψαμε τα ποτά και τόχουμε ρίξει στα αναψυκτικά, που είναι πιο φθηνά με αποτέλεσμα να γίνεται " της πορτοκαλάδας" , κατά τη γνωστή έκφραση. Κατεβάζουμε τα μπουκάλια, τα κουτάκια και τα κιβώτια των αναψυκτικών σε απεριόριστες ποσότητες και βρισκόμαστε όλοι υπό την επήρεια αναψυκτικών ουσιών.

Το ΄Πάμε Λουκέτο, έχει τον πλήρη κατάλογο των αυξήσεων στα αναψυκτικά:

Η αγγελία πώλησης του ΟΑΚΑ

Το Πάμε Λουκέτο δημοσιεύει την αγγελία πώλησης του ΟΑΚΑ . Η ισπανική εφημερίδα  "La vanguardia" αναφέρει πως η ελληνική κυβέρνηση προσανατολίζεται στην πώληση του ΟΑΚΑ προκειμένου να καλύψει μέρος του χρέους.

Πωλείται από χρεοκοπημένη χώρα,  Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο καλοδιατηρημένο και καλοπληρωμένο, ο κούκος αηδόνι, λόγω εκποίησης χώρας. Με   όλες τις ανέσεις, τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ,  σύντομα  και η τελετή λήξης της χώρας από ...

Τι είναι ο φόρος στα εμφιαλωμένα νερά

Να τα πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Αρχικά πρόθεση της κυβέρνησης ήταν να φορολογήσει γενικώς τα νερά. Υπάρχουν πχ νερά ποταμών που χύνονται στη θάλασσα. Υπάρχουν νερά στα συντριβάνια που χύνονται τζάμπα. Υπάρχουν νερά από νεροχύτες, που πάνε χαμένα.

Η πιο μεγάλη πρόκληση όμως είναι ...

Ατάκες για την κρίση- Έκλεψαν τη λίστα για τα ψώνια!

ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...


Θα δούμε μέσα από ατάκες πώς είναι αυτή τη στιγμή η οικονομική κατάσταση στην χώρα, σε αναμονή για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της κυβέρνησης.