Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Το πρόγραμμα δείπνων του Χατζηνικολάου

Ο Ν. Χατζηνικολάου διαμαρτυρήθηκε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm γιατί τα δείπνα του με πολιτικούς " ποινικοποιούνται"  και πρόσθεσε ότι  τα τραπέζια γίνονται για να κάνει αυτός αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Κάρφωσε  έτσι  ουσιαστικά κοτζάμ αρχηγούς ότι είναι ρουφιάνοι και του λένε τις ειδήσεις για να τις γράφει στην eφημερίδα ή να τις λέει στο ραδιόφωνο.

Επιβεβαίωσε  επίσης  ότι την Κυριακή έφαγε τον άμπακο  στο...

To έπος των 40 βαθμών της Ελεoνώρας!

Ακούσατε, ακούσατε Έλληνες! Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε 10 δεκάρια στο Dancing with the stars , συνολικά 40, κάτι που δεν το έχει πετύχει καμία η κανένας μέχρι τώρα! Ακόμα στους καναπέδες ; Ακόμα δεν βγήκατε στους δρόμους ;

Στο γνωστό δρόμο , αλλά τόσο διαφορετικό κάθε φορά, χόρεψε και ...

Πλέι οφ ή ... Πέη οφ;

O Ζιλμπέρτο Σίλβα κάλυπτε τη γραμμή
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκαν τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος ή πέη οφ, όπως ονομάζονται, λόγω του φοβερού θεάματος που παρουσιάζουν. Μεγάλος νικητής με 1-0 της αποψινής αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός που ήταν σειρά του να κλέψει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με γκολ οφσάιντ  το οποίο  πέτυχε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος άσσος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση στην κατάλληλη στιγμή, δηλαδή σε θέση οφσάιντ και σκόραρε. Αυτό το είχαν προβλέψει οι οπαδοί του ΠΑΟ γι αυτό τον τίμησαν πριν την έναρξη του αγώνα με το πρόσχημα ότι ήταν το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά τους.

Το οφσάιντ είχε προβλέψει και ο...

Υπάρχουν λεφτά... μόνο για εκλογές!

ΟΡΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ .. ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ!

Είναι πολύ απλό. Για να παρθούν σκληρά μέτρα πρέπει να δημιουργηθεί από τα ΜΜΕ κλίμα καταστροφής, ώστε να περάσουν ώστε το δυνατόν πιο ανώδυνα ( να κάθονται δηλαδή οι πολίτες στον καναπέ και να βλέπουν στην  τηλεόραση τους διαδηλωτές  να γεμίζουν τις  τις πλατείες της Ισπανίας).

Το ρόλο τον είχαν πρώτα τα κανάλια, που έχουν πια χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας και τώρα τον έχουν αναλάβει...

Ατάκες για τις διαδηλώσεις στις ισπανικές πλατείες


 Εντυπωσιακές είναι οι συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στις πλατείες στην  Ισπανία  και όχι μόνο. Θα τις δούμε ποτέ στην Ελλάδα;

Η απάντηση μέσα από τις ατάκες για τις πλατείες , που ακολουθούν:


Το... μαϊμουδάκι του Κωστόπουλου και κάποιος Καπετανίδης...


Mας συγχωρείτε που ασχολούμαστε πάλι με το τραγουδιστικό ριάλιτι της Ρούλας , αλλά πιστεύαμε ότι είχε πιάσει πάτο. Το Πάμε Λουκέτο, ομολογεί ότι έκανε λάθος και επανέρχεται.

Φαίνεται ότι η εκπομπή, λέμε τώρα, δεν κάνει νούμερα ή φοβήθηκαν ότι τους ξέχασαν λόγω γιουροβίζιον που δεν έκαναν εκπομπή και προσπάθησαν να ...

"Κωλομετανάστες" το νέο τραγούδι του Σαββόπουλου

Και τραγούδι για τους μετανάστες γράφει ο Διονύσης Σαββόπουλος, μετά την πρότασή του στον 9.84.  να μεταφέρουμε τους μετανάστες σε αραιοκατοικημένα νησιά .

Ο τίτλος του τραγουδιού  είναι "Κωλομετανάστες" και θα παραπέμπει ευθέως βέβαια στην προηγούμενη επιτυχία του "Κωλοέλληνες".

Το Πάμε Λουκέτο, πρώτο και στη δισκογραφία και τη μουσική, σας παρουσιάζει αποκλειστικά τους στίχους από το σιντί ΅Κωλομετανάστες" που θα σαρώσει βέβαια :