Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Βίντεο με τα 53 γκολ από το φαινόμενο Ρονάλντο!

Μόνο.. 53 γκολ έβαλε ο Κριστιάν Ρονάλντο, στις φετινές διοργανώσεις.

¨Ολος ο Ρονάλντο, μέσα σε 3 λεπτά, σε ένα συλλεκτικό βίντεο με  όλους τουυς πιθανούς και απίθανους τρόπους που ο άσος της Ρεάλ  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Η αγγελία πώλησης της Ακρόπολης


ΠΩΛΕΙΤΑΙ λόγω ΔΝΤ και επιθυμίας γερμανικής εφημερίδας Bild, αρχαίο κτιριακό συγκρότημα, υπερυψωμένο, σε κορυφή λόφου, με απεριόριστη θέα, βλέπει και στο Θησείο. Πλήρως διαμπερές , ανακαινισμένο πρόσφατα και με πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις. Δυνατότητες υψώσεως πανό και παρουσίας ΜΑΤ . Μοναδική θέση, πλησίον οικίας Άκη Τσοχατζόπουλου. Άνετη...


Τα σατιρικά άπαντα του Στρος Καν!

Συλλεκτικό. Μόλις εκυκλοφόρησε. Σας έχουμε μαζεμένα όλα τα σατιρικά κείμενα για τον Στρος Καν , σε μία μόνο ανάρτηση.

Είναι όλα κείμενα από το Πάμε Λουκέτο που σας δίνουν το σατιρικό στόρι για την Στροσκανιάδα:

Για δείτε τι θα δείτε :






Πως αρρωσταίνουμε με τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων


Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η συγχώνευση διαφορετικών νοσοκομείων, που το καθένα θα αποκτήσει ειδίκευση σε κάποια περιστατικά . Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ένας ασθενής ακόμα για ένα περιστατικό μπορεί να πάρει δώρο από τον ασφαλιστικό φορέα του , τον κ. Λοβέρδο και την κυβέρνηση ,  ένα  όμορφο ταξίδι στις περισσότερες πόλεις της χώρας.

Τα πράγματα ξεχωρίζουν με την ειδίκευση του καθενός νοσοκομείου  και σε ένα περιστατικό  τροχαίου ατυχήματος που χρήζει χειρουργείου, θα πρέπει ο ασθενής να κάνει τα εξής: