Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Κάθε πρωί στο κομμωτήριο η Θεοδώρα Τζάκρη, πριν το υπουργείο!

Κάθε πρωί ,  Δευτέρα , Τρίτη, , Τετάρτη, Πέμπτη  και Παρασκευή η υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδώρα Τζάκρη πάει μέχρι και  δύο ώρες στο κομμωτήριο του Κολωνακίου «Jarmpalis», πριν πάει στο υπουργείο της.

 Αυτό γίνεται βρέξει χιονίσει για την κ. Τζάκρη, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που  υπολογίζει  ότι η υφυπουργός δίνει το 1/5 της βουλευτικής αποζημίωσης  μόνο στο κομμωτήριο.(και μετά λένε κάποιοι ότι φτάνει ο μισθός των βουλευτών!).

Υπάρχει και σχετικό φωτορεπορτάζ ανά ημέρα προσέλευσης της κ. Τζάκρη στο κομμωτήριο, το οποίο σίγουρα θα εξοργίσει την υφυπουργό αφού...

"Μπράβο" Ρούλα με Αλ Μπάνο! Δακρύσαμε !


Μας έπνιξε στη συγκίνηση, το Σάββατο το βράδυ η Ρούλα Κορομηλά! Μη μου πείτε ότι η Ρούλα παρουσίαζε το "  Greek Idol"  και δεν ήταν το θρυλικό " Μπράβο"  της δεκαετίας του 90,  με καλεσμένους τον Αλ Μπάνο  και τον Γιάννη Πλούταρχο!

Αχ τέτοια μας έκανες τότε Ρούλα και δεν σε ξεχνάμε με τίποτα. ¨Οτι,τι ιταλικό είχε περάσει από την αλησμόνητη εκπομπή σου και ακούγοντας τον Αλ Μπάνο αυτό το Σαββατόβραδο, λυγίσαμε και βάλαμε τα κλάματα! Λες και και δεν πέρασε ούτε μια μέρα από τότε!  Κολλημένη με το παρελθόν κι εσύ κι εμείς!

Και τα ιταλικά δεν τάχει ξεχάσει η Ρούλα. Καθόλου. Εμείς δεν τα μάθαμε ακόμα. Είπες "φορτούνα" κι εμείς νομίσαμε ότι ...

10 ατάκες για τον Μπιν Λάντεν

Γιατί δεν είχε ϊντερνετ στο Πακιστάν ο Μπιν Λάντεν; Πως λέγεται το νέο ριάλιτι που ξεκίνησε στις ΗΠΑ; Μίλησε με το Γιώργο ο Μπιν Λάντεν και τι ζήτησε;

Οι απαντήσεις σε αυτα τα ερωτήματα και όχι μόνο, στο Πάμε Λουκέτο:




Ατάκες για τη βία στα γήπεδα

Ποιοι θα ανοίξουν μπουτίκ με φωτοβολίδες; Γιατί ήταν οφσάιντ 1835 άτομα στο γκολ του Λυμπερόπουλου; Θα παίζονται από του χρόνου, πρώτα οι καθυστερήσεις και μετά ο αγώνας; Γερμανία ή στο Βροντάδο του χρόνου ο τελικός Κυπέλλου;

Στα ερωτήματα αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε απάντηση από το Πάμε Λουκέτο, αμέσως παρακάτω:

Ατάκες για τα βρισίδια Μεϊμαράκη


Πλάκωσε στα μπινελίκια ο Β. Μειμαράκης τον βουλευτή του ΛΑΟΣ   Ι. Κοραντή  γιατί του είπε "καλημέρα" ενώ τον είχε  δυσφημήσει,όπως υποστηρίζει. Τα όσα ακούστηκαν αναφέρονται σαν οι χειρότερες βρισιές  που ακούστηκαν  ποτέ στη Βουλή.

Το Πάμε Λουκέτο τοποθετείται στο θέμα:

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην Ιθάκη του !

O πρωθυπουργός έφτασε επιτέλους σήμερα στην Ιθάκη! Το είχε σαν στόχο του από τότε που ανακοίνωσε το Μνημόνιο στο Καστελόριζο, το κάνει ένα σχεδόν χρόνο αργότερα.

"Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό. Όμως, πλέον, ξέρουμε τον δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά» είχε πει στο Καστελόριζο ο πρωθυπουργός και το κάνει πράξη σήμερα Σάββατο, όπως αποκαλύπτει , ποιο άλλο, το Πάμε Λουκέτο!

Όλοι νομίζουν ότι ο πρωθυπουργός πήγε σήμερα μόνο Λευκάδα και Μεγανήσι, αλλά...




Σε απολογία όλα τα κανάλια από το ΕΣΡ για τον "τζιτζιφιόγκο"!


Το ΕΣΡ εγκαλεί  όλα τα κανάλια και όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, γιατί  μετέδωσαν τη λέξη " τζιτζιφιόγκος" που είπε ο υπουργός Μεταφορών Δημ. Ρέππας   για πρόσωπα ή πρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών ,που  κάνουν διαρροές περί "κίτρινης κάρτας" από την τρόικα σε βάρος του δικού του υπουργείου...".

Το αιτιολογικό της κλήσης θα προκαλέσει  τρομερή εντύπωση , γιατί ...

9 ατάκες για την τεχνολογία

Το Πάμε Λουκέτο σας παρουσιάζει 9  ατάκες για τη νέα  τεχνολογία, το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: