Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Δημητσάνα - Βυτίνα με τα πόδια ο Πρετεντέρης!

Ανοιχτή πρόσκληση στον Γιάννη Πρετεντέρη στέλνουν μαθητές από τη Βυτίνα, να επισκεφτεί την ορεινή Αρκαδία για μια εβδομάδα μέσα στον χειμώνα και να διανύσει την διαδρομή Λαγκάδια-Βυτίνα ή Δημητσάνα-Βυτίνα στις 7 πμ με -5 βαθμούς θερμοκρασία!

Δεν ξέρουμε αν κάνει ορειβασία ο Πρετεντέρης , αλλά η πρόσκληση είναι δελεαστικότατη. Θα πρέπει να πάει οπωσδήποτε,  στη Βυτίνα , όχι μόνο Ύδρα!  Η πρόσκληση γίνεται από τους μαθητές, γιατί ο γνωστός δημοσιογράφος, που λέμε,  παραλλήλισε σε άρθρο του στο Βήμα,  την απόσταση που χωρίζει τα σχολεία της περιοχής,  με αυτή της... .Γλυφάδας από την Αθήνα!

Η συνέχεια  της επιστολής είναι δραματική για τις συνέπειες της συγχώνευσης των σχολείων στην περιοχή , αλλά απολαυστική στην κριτική για τον
Πρετεντέρη:

Τι είναι ο φόρος στις "σχολάζουσες κληρονομιές"

Αν δείτε κυβερνητικά στελέχη με μαύρες γραβάτες και μαύρα κοστούμια αυτές τις μέρες ,  ντυμένα  δηλαδή σαν κοράκια,  μην ξαφνιαστείτε. Είναι στα πλαίσια του νέου κυβερνητικού προγράμματος "τα παίρνουμε κι από τους πεθαμένους".

Η  κηδεία της ελληνικής οικονομίας έχει και τα καλά της, αφού το κράτος - κληρονόμος προσδοκά να εισπράξει 4 δις από "σχολάζουζες" κληρονομιές και από "λιμνάζοντα χρήματα" στα βιβλιάρια των τιναζόντων.
" Σχολάζοντες"  λέγονται

Το πρόγραμμα υποδοχής Στρος Καν, ¨Όλι Ρεν και Τρισέ


Εντυπωσιακό είναι το πρόγραμμα των Στρος Καν, Όλι Ρεν και Τρισέ που έρχονται σε λίγες μέρες.

Το Πάμε Λουκέτο, αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειές του που είναι πράγματι εντυπωσιακές:

- Άφιξη στο Ελ.Βενιζέλος με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και πιλότο τον Γ. Παπακωνσταντίνου,.

-  Υποδοχή από όλο το υπουργικό συμβούλιο, που θα συνεδριάσει έκτακτα στην πίστα του αεροδρομίου. Πανηγυρικός  από Βάσω Παπανδρέου

- Υποδοχή Γ. Παπανδρέου με κανό στην πίστα του αεροδρομίου.

- Περπάτημα σε κόκκινο χαλί αγορασμένο από τις εκπτώσεις

- Ανάκρουση του μισού εθνικού ....

ΟΙ ειδικότητες του γιατρού Τρος Καν που έρχεται στην Αθήνα

Σας θυμίζουμε τις ειδικότητες που έχει ο για-Τρος Καν, που θα έχουμε τη  χαρά να τον υποδεχτούμε πάλι στην Αθήνα, το πρώτο 10ήμερο του Μαίου στην Αθήνα, για 48 ώρες, μαζί με Ζαν-Κλοντ Τρισέ και Όλι Ρεν.

Στην πρώτη επίσκεψη στην Αθήνα, ο Τρος Καν δήλωσε ότι είναι γιατρός , των εξής ειδικοτήτων: Τις λέμε για να πάτε να εξεταστείτε:



Η υπόθεση "Μαριέτα - Μαριέτα Χρουσαλά"

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ !

Μαύρο Πάσχα κάναμε αφού αποχώρησε η Μαριέτα Χρουσαλά από  το χορευτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ήταν κάτι που έσκασε σαν βόμβα στους τηλεοπτικούς και κοσμικούς κύκλους, ενώ από το πρωί είναι μεσίστιος η σημαία στο Αβέρωφ για το απρόσμενο γεγονός.

Είναι ένα θέμα που συζητάμε όλη μέρα για τη Μαριέτα, γνωστό και σαν η υπόθεση "Μαριέτα - Μαριέτα Χρουσαλά "

Παρ' ότι η κριτική επιτροπή έκανε  το καθήκον κι αυτή τη φορά και...