Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Το πρόγραμμα υποδοχής Παπακωνσταντίνου


Εντυπωσιακή είναι η υποδοχή που ετοιμάζεται στον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου  στην επιστροφή του από τις ΗΠΑ.

Έχουν γίνει μεγάλες προετοιμασίες  στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας για τη  στιγμή που θα πατήσει ο τσάρος της οικονομίας και των αερογραμμών το πόδι του στη χώρα μας,  με το  θρυλικό  lear jet που ταξίδεψε στην Αμερική, με μόνο αυτόν και άλλα 7 πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας ο γιος του.

Το πρόγραμμα υποδοχής  του Γ. Παπακωνστναίνου, στην επιστροφή του από τις ΗΠΑ, έχει ως εξής:

Με δικό τους γύψο να πάνε οι ασθενείς στο ΚΑΤ !

Το ΚΑΤ  έκλεισε σήμερα, γιατί δεν υπάρχουν ορθοπεδικά υλικά κλπ. Το Πάμε Λουκέτο, αποκαλύπτεΙ εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας, τι να κάνουν οι πολίτες , αφού το μεγαλύτερο νοσοκομείο Ατυχημάτων έχει κλείσει τις πόρτες του.

Οι οδηγίες του υπουργείου Υγείας, είναι οι εξής:


Μέιλ από τον επιπλά που έκανε την ανακαίνιση ο Άκης

Πήραμε μέιλ από ιδιοκτήτη  καταστήματος επίπλων , που υποστηρίζει ότι από αυτόν αγόρασε πανάκριβα έπιπλα ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την ανακαίνιση που έκανε αυτή τη βδομάδα στην Αρεοπαγίτου και τον ευχαριστεί για ...

Τι είναι ο οδικός χάρτης της κυβέρνησης

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ονομάστηκαν " Οδικός Χάρτης" , σε μία  ακόμα απόδειξη ότι ο νονός που βγάζει τα ονόματα στο ΠΑΣΟΚ είναι πολύ ευφάνταστος, αρχίζοντας από την "ετεροχρονισμένη ΑΤΑ" και φτάνοντας σήμερα στον "Οδικό χάρτη"  ή τέταρτο δρόμο και τέταρτο Μνημόνιο για τον Σοσιαλισμό. Σας παρουσιάζουμε πως είναι ακριβώς ο "Οδικός Χάρτης" της οικονομίας μας: 

Και όμως... Η ανάκαμψη άρχισε !

Πολλοί αν όχι όλοι λοιδώρησαν τις αλλεπάλληλες δηλώσεις Παπακωνσταντίνου, ότι "η ανάκαμψη άρχισε". Και όμως: η ανάκαμψη άρχισε και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας κάτι ήξερε παραπάνω και ξεστόμιζε αυτή τη φράση, που έφερε σε όλους τους πολίτες ασυγκράτητα γέλια!

Η ανάκαμψη άρχισε και αυτό αποδεικνύεται και από τα εξής στοιχεία:

Χόρτασαν... μπάλες στο Βόλο!

Μπάλα με...  δύο μπάλες είδαν οι φίλαθλοι στον αγώνα Ολυμπιακού' Βόλου  - Παναθηναϊκού 3-2, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα με το οποίο ασχολούνται όλα τα διεθνή μέσα.
 Ορισμένοι είπαν ότι οι γηπεδούχοι πετούσαν συνέχεια δεύτερη και τρίτη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο για καθυστέρηση, αλλά ήταν μέρος του σώου που θα βλέπουμε του χρόνου για να πηγαίνουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα να χορταίνουν... μπάλες!

Οι φωτογραφίες αψευδείς μάρτυρες, που λένε!