Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ο Γιώργος σφύριξε

Διαδηλώσεις ενθουσιασμού στο Σύνταγμα αυτή τη στιγμή , μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, που πάνω κάτω είπε ότι ζούμε σε μια ονειρεμένη χώρα που έχει δημιουργηθεί μέσα σε 11 μήνες από το Μνημόνιο.

Τρελαμένοι από χαρά όλοι οι πολίτες τον παράδεισο που ζούν και δεν έχουν καταλάβει, ξεχύθηκαν στους δρόμους και πάνε τρέχοντας στο Σύνταγμα, όπου τους υποδέχονται τα ΜΑΤ, που όμως αυτή τη φορά δεν πετάνε δακρυγόνα , αλλά φωτοβολίδες και βαρελότα από τον ενθουσιασμό τους και αυτοί.

 Οι συγκεντρωμένοι θέλουν να...

Blog Giorgos' : "Ο παράδεισος της Ελλάδας"

Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το blog , αυτό το βράδυ. Το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου. Πρέπει να ανακοινώσω τα νέα μέτρα. Έχω παγώσει εγώ ο ίδιος διαβάζοντάς τα και ξαναδιαβάζοντας τα πάλι. Μου έρχεται να πηδηχτώ από το παράθυρο. Αν αυτό συμβαίνει με μένα , σκέφτομαι τι θα γίνει με τους πολίτες.

Ναι, με έπιασαν οι ευαισθησίες αν αυτό ρωτάτε. Αυτό που πάω να κάνω δεν έχει προηγούμενο. Τρέμω, με έχει πιάσει πανικός. Μα , τι πάω να κάνω; Μήπως πρέπει να κάνω αυτό που έχει πει ο Λοβέρδος;  Να πούμε την αλήθεια; Ναι, αυτό θα κάνω, θα πω την αλήθεια για πρώτη και μάλλον τελευταία φορά.Γι αυτό άνοιξα και αυτό το blog.  Και αυτό θα κάνω. Είπαμε , θα πω την αλήθεια απόψε στο Blog Giorgos'.
Είναι η δυσκολότερη ...

Η αγγελία πώλησης του Σισέ

Πωλείται  αβάδιστα από μεγάλη χρεοκοπημένη ΠΑΕ της Αθήνας, διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής , 29 ετών, πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος τα δύο τελευταία χρόνια. Σε εξαιρετική θέση πάντα μέσα στην περιοχή , κεντρικός φορ, με δυνατότητα να παίζει και στα άκρα. Με όλα τα κομφόρ, δεξί, αριστερό σουτ, κεφαλιά καρφωτή , χτυπήματα πέναλτι. Μέσα στην  ελίτ της Ευρώπης και μέσα στις κάμερες σε όλες τις φάσεις. Δυνατότητα κοντινού πλάνου δυσανασχέτησης, όταν δεν τροφοδοτείται κατάλληλα. Προνομιακή θέση, δύο χιλιόμετρα από τον Λέτο. Διαμπερής...

Από το "Ραντεβού με την Ιστορία" στο "Ραντεβού με την Ανεργία"

Από το "Ραντεβού με την Ιστορία " του Ανδρέα Παπανδρέου, φτάσαμε σε λίγα χρόνια στο "Ραντεβού με την Ανεργία" του Γιώργου Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός σήμερα θα ανακοινώσει το πετσόκομμα των επιδομάτων ανεργίας ή και την κατάργησή τους. Φυσικά η ανεργία δεν θα  καταπολεμηθεί ούτε θα καταργηθεί Σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα ότι τον Ιανουάριο, έφτασε το 15,1. Να τα εκατοστήσουμε!.

Το περίγραμμα των ανακοινώσεων  του πρωθυπουργού για την ανεργία λέει τα εξής: