Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Πως οι οδηγοί τρόλει θα γίνονται νοσοκόμες


Οδηγοί τρόλεϊ θα γίνονται νοσοκόμοι ή νοσοκόμες θα γίνονται οδηγοί τρόλεϊ! Σαρωτικές θα είναι οι μετατάξεις στο Δημόσιο .

 Όσοι δεν απολυθούν, θα παίρνουν μετάταξη σε άλλες υπηρεσίες, για να ξεχαστεί το αμαρτωλό παρελθόν τους.

Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει  τις βασικές αρχές για τις σαρωτικές μετατάξεις . Το Πάμε Λουκέτο, έχει το πλήρες σχέδιο της κυβέρνησης, κατόπιν βέβαια εντολών και διαταγών της τρόικας:

Συγχωνεύσεις και σε όλα τα μέσα μεταφοράς! Τα ονόματα

Μετά τη  συγχώνευση των νοσοκομείων  , σχολείων, στρατοπέδων κλπ ανακοινώνεται αύριο  με τα μεσοπρόθεσμα μέτρα και συγχώνευση  των μεταφορικών μέσων που ανήκουν τόσο στο Δημόσιο, όσο  και στον ιδιωτικό τομέα..

Τα  ονόματα  στα νέα μέσα μεταφοράς είναι τα εξής:

Γίνεται της "πορτοκαλάδας" με το φόρο στα αναψυκτικά

Ο φόρος για τα αναψυκτικά θα ανακοινωθεί σήμερα. Ο δημοφιλέστερος φόρος των κυβερνήσεων ήταν ο φόρος στα ποτά. Δεν πίνει όμως κανένας λόγω κρίσης, ούτε για να πάνε τα φαρμάκια κάτω και η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλλει έναν νέο φόρο, τον "φόρο αναψυκτικών".

Αυτό ήταν μοιραίο να συμβεί, αφού κόψαμε τα ποτά και τόχουμε ρίξει στα αναψυκτικά, που είναι πιο φθηνά με αποτέλεσμα να γίνεται " της  πορτοκαλάδας" , κατά τη γνωστή έκφραση. Κατεβάζουμε τα μπουκάλια, τα κουτάκια και τα κιβώτια των αναψυκτικών σε απεριόριστες ποσότητες και βρισκόμαστε όλοι υπό την επήρεια αναψυκτικών ουσιών.

Το ΄Πάμε Λουκέτο, έχει τον πλήρη κατάλογο των αυξήσεων στα αναψυκτικά:

"Δεν έχω τάσεις χρεωκοπίας" θα τραγουδήσει η Βίσση για τον Παναθηναικό



 Εξασφαλίσαμε όπως πάντα πρώτοι τα τραγούδια που θα πει η Βίσση απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα είναι  αφιερωμένα στον ερασιτέχνη ΠΑΟ, αλλά και με έντονες νύξεις και για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός: