Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πολυτελείς κατοικίες στο φράχτη του Έβρου

Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πολυτελείς κατοικίες  που θα μένουν οι παράνομοι  μετανάστες στο φράχτη του Έβρου.Τα έργα του φράχτη δεν έχουν αρχίσει, αλλά είναι έτοιμα τα σχέδια, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ. 

Η ονομασία του συμπλέγματος κατοικιών  θα είναι "Πρότυπο κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών'', θα στοιχίσει 1 εκ ευρώ  και  θα έχει όλα τα κομφόρ.


Παρακάτω διαβάζετε  το ρεπορτάζ και το Πάμε Λουκέτο,  έχει  τις  δικές του φωτογραφίες για κάθε θέμα. Απολαύστε παρακαλώ:

Σβήνουμε ή βάζουμε φωτιά σε μια κλήση;

Ιδού η απορία. "Σβήνουμε"  ή "ανάβουμε"   τώρα μια κλήση; Στην Κόρινθο, μέλη του "Δεν πληρώνω" , μπήκαν στο Τμήμα, πήραν τις κλήσεις που είχαν κοπεί στα διόδια και τις έκαψαν στο προαύλιο.

Είναι φανερό ότι άλλαξαν τα πράγματα στο σβήσιμο των κλήσεων. Το Πάμε Λουκέτο, σας παρουσιάζει το νέο πεδίο που έχει δημιουργηθεί με τις κλήσεις:

Γκούφη ή Μαγκούφη ;


Τιμή και δόξα στο Μαγκούφη. Έπρεπε ο Μαγκούφης να είναι ο εθνικός μας ήρωας, ο πολιτικός που αποδεικνύει ότι δεν είναι και οι 300 ίδιοι. 

Δεν θα μείνει μαγκούφης από ψήφους ο Μαγκούφης στις εκλογές, για την ηρωική ενέργειά του να πληρώσει τα διόδια , ενώ ήταν ...

Τι είναι η κάρτα "απεριορίστων πυροβολισμών"

Σας αποκαλύπτουμε τι είναι η κάρτα "απεριορίστων πυροβολισμών"¨στα μέσα μαζικής μεταφοράς και ποια είναι  τα πρόστιμα των ελεγκτών , για παράνομη οπλοφορία μέσα  στα λεωφορεία

Διάφορα γεγονότα γίνονται , που δεν τα έχουμε ξαναδεί.  Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε  48χρονο ελεγκτή εισιτηρίων του ΟΑΣΑ μέσα σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Πέραμα.

Η περίπτωση αυτή είναι δύσκολη. Γιατί τι να κάνουν και  οι ελεγκτές; Να  ελέγχουν αν ο επιβάτης έχει ακυρώσει το εισιτήριο ή να ελέγχουν αν έχει πάνω του ο επιβάτης όπλο ; Θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, από δω και πέρα.

Και ο επιβάτης  που πάει έχει διπλό άγχος. Και να μην τον...

Τα νέα ονόματα του νονού για την αναδιάρθρωση

Ο νονός που βαφτίζει την αναδιάρθρωση ή την χρεωκοπία  με άλλα ονόματα για να μη μας έρθουν βαριά ,  όλη τη νύχτα βάφτιζε και έβγαζε ονόματα και βέβαια θα σας τα αποκαλύψουμε όλα.

 Επειδή  η ''αναδιάρθρωση'' είναι απαγορευμένη λέξη και περισσότερο βέβαια η "χρεωκοπία"   βαφτίζονται  ''οικειοθελής συνεννόηση'', ''ανασχεδιασμός του χρέους'' με πιο πρόσφατη την ''αναδιοργάνωση των πληρωμών''.

Τα νεότερα ονόματα που έχουν μπει στο τραπέζι για την αναδιάρθρωση και την χρεωκοπία, σας τα αποκαλύπτει το Πάμε Λουκέτο και είναι τα εξής:

Το πρόγραμμα των βραδινών συνεντεύξεων του Π. Ψωμιάδη

Επειδή έχετε χαθεί και δεν προλαβαίνετε τις συνεντεύξεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα,  για το γνωστό θέμα των '' ούτε 1000 ευρώ" το Πάμε Λουκέτο ,  εξασφάλισε το πρόγραμμα των συνεντεύξεων για τη συνέχεια της μέρας, που έχει ως εξής: