Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Μήνυμα του πρωθυπουργού για την απεργία των δημοσιογράφων

Το μήνυμα του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για την απεργία των δημοσιογράφων έχει ως εξής:

" Δημοσιογράφες και δημοσιογράφοι. 

Επιτέλους και μια απεργία που με έκανε να πανηγυρίσω. Η απεργία σας με έκανε να αγκαλιάσω και να φιλήσω παθιασμένα ακόμα και τον Πάγκαλο, όταν την πληροφορήθηκα. Τέσσερις μέρες χωρίς δημοσιογράφους και δημοσιογράφες. Ακούγεται απίστευτο για να είναι αληθινό. Όχι, δηλαδή ότι κάνατε κάτι εναντίον μου ή της κυβέρνησης  οι περισσότεροι .Το αντίθετο . Ήσασταν το...

Το δώρο της ΕΣΗΕΑ στις κυριακάτικες εφημερίδες

Πωλήσεις ρεκόρ θα κάνουν οι κυριακάτικες που κυκλοφόρησαν από την Πέμπτη. Θα ξεπουλήσουν όλες, τέσσερις μέρες στα περίπτερα και στα άλλα σημεία πώλησης.. Θα κάνουν όλες ρεκόρ όλων των εποχών, γι αυτό τύπωσαν αβέρτα.

Τελικά μεγάλο δώρο κάνει η ΕΣΗΕΑ, στις κυριακάτικες εφημερίδες, με την απεργία των δημοσιογράφων .  Φυσικά,  οι εκδότες, γι αυτό λέγονται εκδότες.  Όλες οι κυριακάτικες βαφτίστηκαν πεμπτιάτικες, όπως την άλλη φορά παρασκευάτικες και το δώρο τους από την ΕΣΗΕΑ είναι ότι θα κυκλοφορήσουν τέσσερις μέρες , αντί για μία, και θάχουν...

Πως θα λέγονται οι κυριακάτικες εφημερίδες

Επειδή οι κυριακάτικες ή « μπαγιάτικες «, όπως λέγονται πλέον , θα κυκλοφορούν όλες τις μέρες της βδομάδας, άλλαξαν και τους τίτλους τους και θα λέγονται διαφορετικά.

 Να πως θα τις ζητάτε στα περίπτερα:


Όλα στο ημίφως!


To " ημί"  κυριαρχεί στη χώρα. Μια χώρα πια με τους μισθούς στο ημί Στο μισό.

Παρακολουθούσαμε πριν λίγο καιρό  ημιέκπληκτοι αυτά που γίνονταν  στους ημιυπαίθριους με τους ημιανοιχτούς  και ημιαυτόνομους χώρους.

Αλλά γενικότερα το " ημί" κυριαρχεί στη ζωή μας:

Τι σημαίνουν ΔΠΛ, ΟΧΙΔ και ... ΠΕΚΑΜ; - Οι συντομογραφίες της κρίσης

Η Κρίση έχει φέρει πολλές συντομογροφίες στη ζωή μας. Το Πάμε Λουκέτο, κατέγραψε τις 10  πιο βασικές που χρειάζονται στη καθημερινή μας ζωή:





Σε λίγες μέρες το pamelouketo.gr

Ξεχάστε το pamelouketo.blogspot.com! Σε λίγες μέρες τα εκατομμύρια  ( μπορεί και δισεκατομμύρια ! ) των αναγνωστών του, θα πρέπει να μετακομίσουν για να μη το χάσουν!

 Βάλτε από τώρα στα "Αγαπημένα" , τη νέα  διεύθυνση που είναι http://www.pamelouketo.gr/.

Αν κάνετε κλικ τώρα θα δείτε τις...

Λουκέτο για 4 μέρες το "Πάμε Λουκέτο"


Χωρίς pamelouketo από την Πέμπτη στις 6 το πρωί, μέχρι την  ξημερώματα της Δευτέρας, την ίδια ώρα, λόγω της 4ήμερης  γενικής  απεργίας που έχουν κηρύξει σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης οι ενώσεις του Τύπου.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στον Τύπο. Οι απολύσεις και οι περικοπές σύννεφο. Ίσως περισσότερο από κάθε κλάδο.

Η ΕΣΗΕΑ καλεί σε απεργία τα σάιτ και στα μπλογκ , σε μια απίστευτη κίνηση, αφού...

Πως θα έγραφαν την ίδια είδηση τα μπλογκς και τα σάιτ

Τα περισσότερα μπλογκς και σάιτ έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο γραφής . 

Το Πάμε Λουκέτο, παρουσιάζει  πως θα έγραφαν μια είδηση. Η υποθετική είδηση είναι : "Ανθρωπος δάγκωσε σκύλο στη Φλώρινα".

Αναρτούμε σήμερα  πως γράφουν την είδηση 9  μπλογκς και σάιτ και θα συνεχίσουμε με άλλα:

Έρχεται το ofsaint.gr

Και θυγατρική αποκτάει το Πάμε Λουκέτο! Σύντομα στις οθόνες των υπολογιστών σας , το νέο σάιτ ofsaint.gr. To όνομα του προδίδει το περιεχόμενό του. Αθλητικό σάιτ. Και προσθέτουμε σατιρικό.

Δεν υποσχόμαστε τίποτα. Απλώς λέμε ότι θα γίνει ...


ΤΙ είπαν στα αρχαία ο 'Αδωνις και η Μανωλίδου - ΄Ολος ο διάλογος

Το κάναμε κι αυτό. Εξασφαλίσαμε τον πλήρη διάλογο του Άδωνι Γεωργιάδη και Ευγενίας Μανωλίδου. Ο Άδωνις είπε σ ότι έριξε την Ευγενία μιλώντας της αρχαία ελληνικά, ενώ επίσης αυτός την έκανε παρουσιάστρια.
Στο πρώτο δείπνο τους έγινε η εξής συνομιλία:

18.000 τηλεοπτικές δολοφονίες βλέπει ένας έφηβος !

Τα Ελληνόπουλα μέχρι τα 18 τους χρόνια έχουν δει ... 18.000 τηλεοπτικές δολοφονίες και 200.000 πράξεις βίας, Τώρα αν μοιράσουμε τις 18000 τηλεοπτικές δολοφονίες, στα 18 χρόνια, μας βγαίνει 1000 δολοφονίες το χρόνο  και ... 2, 9  δολοφονίες την ημέρα.

Εντάξει, να βλέπουν τότε  παιδικά προγράμματα! Αμ, δε! Σε 15 λεπτά παιδικού προγράμματος εμπεριέχονται κατά μέσον όρο διπλάσιες σκηνές βίας από ό,τι σε προγράμματα που απευθύνονται σε ενήλικους!

Αυτά δεν τα λέμε εμείς , αλλά....

"Οχι, στο κλείσιμο του δημοτικού σχολείου Στειρίου"

Με πανό και ντουντούκες  κάτοικοι του Στειρίου Βοιωτίας , διαδήλωσαν  ειρηνικά τηn Τετάρτη το μεσημέρι  στο Υπουργείο  Παιδείας , για το θέμα της κατάργησης του δημοτικού σχολείου.

Σημαντικό ότι ήταν επικεφαλής τρεις από τους βουλευτές του νομού. Η Άρια Αγάτσα, Β. Τόγιας ( ΠΑΣΟΚ) και Μ. Γιαννάκης ( ΝΔ).

Έγινε συνάντηση με...