Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Μιλάει ο ταξιτζής που πήγε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ !

"Πάρε ό, τι θέλεις ταξιτζήηηη... από μια ΑΕΚ  που δεν ζειειει..". Γεια σας. Μπάμπης, ο ταξιτζής επικεφαλής στόλου ταξί, που πήγα διαδρομή την ΑΕΚ στο γήπεδο. 


Μόλις είχα  τελειώσει από το συνεργείο, έχω αλαφρύνει" κατά 500 € , φρένα, τσιμούχες , καρμπυρατέρ, εργασίες ταξιμέτρου και παίρνω τη  Γιούλα, στο κινητό και της λέω πως θα τα βγάλουμε πέρα ,  παίρνω το δρόμο με πεσμένο ηθικό, ελπίζοντας να πολεμήσω λίγο στο δρόμο, μήπως και βγάλω έστω τα καύσιμα της ημέρας.
      

Καθώς ανεβαίνω την...

Το στάιλινγκ των ελεγκτών με τις μπλε στολές

Η κυρία που βλέπετε στη φωτό είναι μια από τις" Ράμπο των ελεγκτών" .  Από σήμερα φορώντας αυτή την ειδική στολή θα είναι  στα μέσα μαζικής μεταφοράς για την αντιμετώπιση των τζαμπατζήδων.

Αποκαλούνται  σαν  " ελεγκτές με τα λευκά  T-shirts", γιατί ελεγκτής που δεν είναι στη μόδα , δεν είναι ελεγκτής στην εποχή του ΔΝΤ. Βέβαια αυτοί που γκρινιάζουν με το παραμικρό λένε ότι η στολή στους ελεγκτές μας μάρανε, αλλά θα τους επιπλήξουμε. Μα τόσο πολύ μας έχει πάρει από κάτω; Αμάν , πια δεν αντέχεστε με τη μιζέρια σας!

Ένας αναγνώστης που έχει βιοτεχνία, ρωτά να μάθει πόσο πάει το...

"Sex with the stars" στο πάτωμα


Πολύ ερωτικό ήταν το " Dancing with the stars"  γι αυτό μετονομάστηκε σε " sex with the stars" αφoύ οι ατάκες του Λάτσιου με την Ζέτα είχαν  να κάνουν με το άγριο  sex.

Εκεί που τα υπονοούμενα πραγματικά πήραν φωτιά, ήταν μετά την εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά, όταν ο κ . Λάτσιος  και η κ. Ζέτα, άρχισαν  να μιλάνε  για τον έρωτα στο πάτωμα.

Ο κ. Λάτσιος είπε στη Ζέτα, την ιστορική φράση :

Κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στη Λιβύη

ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ - ΟΙ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ

Κουρκούτι έχει γίνει το μυαλό του πρωθυπουργού τις τελευταίες μέρες από τις συνομιλίες με τον απεσταλμένο του Καντάφι την Ελλάδα και με τις συνομιλίες για την τρόικα.

 Γι αυτό λοιπόν είναι λογικό να τάμπλεξε στις αποφάσεις του.

Οι αποφάσεις του Γ. Παπανδρέου είναι :

Τι θα γίνει με τη συνέντευξη Τύπου της τρόικας

Η κυβέρνηση το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει με τους τροικανούς που είναι στην Αθήνα για έλεγχο, είναι αν θα δώσουν συνέντευξη Τύπου.

Θυμόμαστε  όλοι τι είχε γίνει την τελευταία φορά, όταν είπαν για το πωλητήριο των 50δις κρατικής γης , που είχε συμφωνηθεί, αλλά δεν περίμεναν να το ανακοινώσουν στην περίφημη συνέντευξη εκείνης της Παρασκευής,

Τώρα θα αφήσουν να δώσει συνέντευξη η Τρόικα; Και αν δώσει θα τα πει όλα; Κι αν τα πει, θα τα πιστέψουμε όλα εμείς πια, που τα μάθαμε τα κόλπα;

Αν τα πει όλα όμως η τρόικα, η κυβέρνηση το...