Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Λαζόπουλος - Μητσικώστας μαζί.... 22 χρόνια πριν!


 Κι όμως.Έχουν  συνεργαστεί πάλι Λαζόπουλος και Μητσικώστας, αλλά πριν... 22 χρόνια.

Το βίντεο η απόδειξη. 
Είναι η πρώτη προσπάθεια ελεύθερης τηλεόρασης , που έκανε ο τότε δήμαρχος Μιλτιάδης Έβερτ. Το αποτέλεσμα κυκλοφορούσε σε... κασέτες και βλέπουμε το πρώτο επεισόδιο ή την πρώτη κασέτα.

Για να δούμε την κασέτα - κασέτα:

Οι 225 ατάκες της κρίσης

Συγκεντρώσαμε  στο pamelouketo  225 ατάκες , που μας δίνουν το χρονικό  και την  εξέλιξη της κρίσης και όχι μόνο. Να τις χιλιάσουμε!

Πάμε να τις δούμε:

Τι έγραψε στην κόλλα της η κ. Διαμαντοπούλου στο διαγώνισμα του πρωθυπουργού

Έχουμε την κόλλα της  Άννας Διαμαντοπούλου, που της έβαλε χθες πρόχειρο διαγώνισμα o πρωθυπουργός , μαζί με τον  κ. Λοβέρδο  και την κ. Κατσέλη.

Βιαζόμαστε να σας αποκαλύψουμε τι έγραψε στο διαγώνισμα η κ. Διαμαντοπούλου  στο πρωτόγνωρο διαγώνισμα του κ. Παπανδρέου.

Διαβάστε την κόλλα της υπουργού Παιδείας , μαζί μας:

Η κόλλα του Λοβέρδου στο διαγώνισμα που έβαλε ο πρωθυπουργός

Έχουμε την κόλλα του Ανδρέα Λοβέρδου, που του έβαλε χθες πρόχειρο διαγώνισμα o πρωθυπουργός , μαζί με την κ. Διαμαντοπούλου και την κ. Κατσέλη.

Βιαζόμαστε να σας αποκαλύψουμε τι έγραψε ο κ. Λοβέρδος στο πρωτόγνωρο διαγώνισμα του κ. Παπανδρέου.

Διαβάστε την κόλλα του Ανδρέα Λοβέρδο, μαζί μας:

Διαδήλωση στα Προπύλαια απόψε για την έλλειψη των νέων iPad 2

Μια αλλιώτικη διαδήλωση στα Προπύλαια απόψε  για την έλλειψη των   iPad 2. Με το που άνοιξαν τα κατστήματα που πουλούσαν τα νέα ιPad 2 αυτά εξαφανίστηκαν , δημιουργώντας ένα νέο ρεκόρ.

Η Ελλάδα είναι η χώρα που πουλήθηκαν πιο γρήγορα οι νέες ταμπλέτες της APPLE , από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, ακόμα και τις ΗΠΑ.

Το θέμα συζητήθηκε και στη πρόσφατη  τηλεφωνική επικοινωνία Ομπάμα - Παπανδρέου, χωρίς να βρεθεί λύση, αφού είναι τεράστιες οι προπωλήσεις και παραγγελίες από την Ελλάδα.

Πολλοί φοβούνται επεισόδια στην αποψινή ...

Επιχείρηση "τα παίρνουμε από τους πεθαμένους"

Οι "σχολάζουσες" κληρονομιές και η "σχολάζουσα " κυβέρνηση

Αν δείτε κυβερνητικά στελέχη με μαύρες γραβάτες και μαύρα κοστούμια αυτές τις μέρες ,  ντυμένα  δηλαδή σαν κοράκια,  μην ξαφνιαστείτε. Είναι στα πλαίσια του νέου κυβερνητικού προγράμματος "τα παίρνουμε κι από τους πεθαμένους".

Η  κηδεία της ελληνικής οικονομίας έχει και τα καλά της, αφού το κράτος - κληρονόμος προσδοκά να εισπράξει 4 δις από "σχολάζουζες" κληρονομιές και από "λιμνάζοντα χρήματα" στα βιβλιάρια των τιναζόντων.

Σύμφωνα με...