Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Mητσικώστας - Λαζόπουλος , την Τρίτη στο Τσαντίρι!

Της "σάτιρας" θα γίνει αυτή την Τρίτη.  Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει καλεσμένο  στο Τσαντίρι του  , τον Γιώργο Μητσικώστα και   η χημεία αυτή , περιμένουμε να δημιουργήσει  διαφορετικές  σατιρικές καταστάσεις.

Είναι και η επικαιρότητα με τα τόσα θέματα, περιμένουμε να  δούμε πως θα τη σχολιάσει   ο Λαζόπουλος με καλεσμένο τον Μητσικώστα , που δεν ξέρουμε πως θα  εμφανιστεί :   Σαν...

Σκάσε και συγχωνεύσου!

Πωλείται. Μόνο η τιμή δεν υπάρχει στα πανό διαμαρτυρίας . Είναι διαπραγματεύσιμη από το υπουργείο Παιδείας.

Οι κάτοικοι στο Στείρι  Βοιωτίας είδαν και απόειδαν και έβαλαν τη δική τους αγγελία, μπας και ακουστούν. Πριν μια βδομάδα έστειλαν μια ευγενικότατη επιστολή στο υπουργείο Παιδείας και γι αυτό πρέπει να πήγε απευθείας στο καλάθι των αχρήστων.
Ύψωσαν τώρα αυτά τα πανό  γιατί ο δρόμος αυτός μπροστά είναι τουριστικός  και πάει στο ...

Δύο διαφορετικές κριτικές για τον ίδιο αγώνα Μάλτας - Ελλάδας

Το γκολ του Τοροσίδη στο 94'  στη Μάλτα, που μας έδωσε τη νίκη , είχε εκτός από τους τρεις βαθμούς και ένα άλλο αποτέλεσμα. Το Πάμε Λουκέτο είχε κιόλας ετοιμάσει  την κριτική του για το αποτέλεσμα, που ήταν 0-0 και δεν έδειχνε να ξεκολλάει με τίποτα.

Το γκολ της Εθνικής όμως έφερε τα πάνω κάτω. Και έτσι υποχρεωθήκαμε  , σχεδόν τρομοκρατημένοι, αφού παραλίγο να την είχαμε δημοσιεύσει,  να αλλάξουμε την κριτική μας.  Δεν την διαγράψαμε όμως. Την κρατήσαμε στον υπολογιστή και τη δημοσιεύουμε, μαζί με τη νέα κριτική , που προέκυψε με το γκολ στο 94'.

Διαβάστε και τις δύο κριτικές του Πάμε Λουκέτο για το Μάλτα - Ελλάδα:

Όποιον πάρει ο Χάροντ'ς από Έλληνες στο Λονδίνο!


Έλληνες καθοδήγησαν τα φοβερά επεισόδια στο Λονδίνο! Γίνονται πολλές συγκρίσεις για το τι έγινε στο Λονδίνο από 500.000 διαδηλωτές που βγήκαν  στους δρόμους για τη λιτότητα  και τι κάνουμε εμείς σαν Έλληνες.  Οι συγκρίσεις μας αδικούν κατάφωρα ως πολίτες της κρίσης. Δεν ισχύουν καθόλου αυτά που λένε, ότι καθόμαστε στον καναπέ και δεν ξεκουνιόμαστε και ότι πετάμε κάνα γιοαυρτάκι μόνο όταν ξεβολευόμαστε .

Το Πάμε Λουκέτο αποκαλύπτει σήμερα ότι Έλληνες ήταν οι ...

Η αγγελία πώλησης 700.000 κατοικιών από την Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε   η αγγελία πώλησης 700.000 κατοικιών σε όλη την Ελλάδα.

Την  επιχείρηση «εξοχική κατοικία» ετοιμάζει η κυβέρνηση, με στόχο να τονώσει τα δημόσια έσοδα, σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ κατασκευάζοντας και πουλώντας 700.000 κατοικίες.

Η αγγελία πώλησης είναι η εξής:
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 700.000 ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ  λόγω κρίσης σε όλη την Ελλάδα. Αυθαίρετες 100% , σε καταπράσινα δάση,  σε υπέροχα νησιά και απίστευτες παραλίες, από τον Έβρο ως τα Δωδεκάνησα και από την Κρήτη ως τη Φλώρινα. Παροχή ΔΕΗ αμέσως, ημιυπαίθρια όλα,  εντός σχεδίου πόλεως και εκτός σχεδίου Ελλάδας. Μέσα στην εξοχή της Ευρώπης, δυνατότητα τέντας Καντάφι. Εξοχικό κοντοσούβλι και...

Ο υδραυλικός δεν έκοψε απόδειξη

Δύο διαφημίσεις που... άναψαν φωτιές

Δύο διαφημίσεις, οι... " Μπάμιες" και η "Υiagia", σπάνε  ρεκόρ  στο διαδίκτυο από θαυμαστές και  έχουν ξεσηκώσει από την άλλη πλευρά θύελλα αντιδράσεων για το περιεχόμενό τους!

Πρωταγωνιστούν στην πρώτη διαφήμιση μια πεθερά, η κόρη της που μαγειρεύει συνέχεια μπάμιες και τις τρώει ο σύζυγος .
Στη δεύτερη πρωταγωνίστρια είναι  μια γιαγιά ή "Υiagia" και θα καταλάβετε το γιατί παρακάτω: