Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ανάβει απόψε στις 8.30, όλα τα φώτα η ΔΕΗ!


Αλλάζει  ειδικά για την Ελλάδα  η εκδήλωση "Η Ωρα της Γης" , με την οποία μας καλούσαν να σβήσουμε για μιά ώρα απόψε στις 20.30 το φως.

 Η εκδήλωση μετετρέπεται σε " ώρα της ΔΕΗς" , η οποία θα ανάψει την ώρα αυτή όλα τα φώτα στην Ελλάδα, ακόμα και αυτά που είναι κομμένα γιατί είναι απλήρωτοι οι λογαριασμοί τους.

Οι διοργανωτές έκριναν ότι...

Βρήκε η Ορθούλα τη Ναθαναήλ

Παρακολουθήσαμε με  πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το χθεσινό εορταστικό επεισόδιο για την  25η Μαρτίου  του ΑΝΤ1   με τίτλο " Νοικοκυρές σε απόγνωση" , που πήρε τη θέση του "Παπαφλέσσα", ο οποίος  προβάλλονταν πάντα αυτή τη μέρα  και αυτή την ώρα.

Τα συμπεράσματα :

Αλλάζει η ώρα: 6 ώρες μπροστά στο Δημόσιο είπε ο Ραγκούσης


Προσοχή μη μπερδευτούμε με την ώρα σήμερα. Στις 3 το πρωί της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή θα δείχνουν 4 το πρωί.

Έτσι, θα χάσουμε μια ώρα ύπνο και μία ώρα δουλειά.  Αυτό γίνεται γιατί η ώρα αλλάζει και όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μετακινήσουν τα ρολόγια τους μια ώρα μπροστά.

Επειδή όμως  εκτός από την ώρα και η χώρα  αλλάζει , όπως μας λέει  στο ΒΗΜΑ ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης, καθιερώνεται...