Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Και μια... ευγενική διαμαρτυρία για το κλείσιμο σχολείου

Να και μια... ευγενική διαμαρτυρία για τις συγχωνεύσεις των σχολείων . Πιο ευγενική δεν γίνεται.  Καμία σχέση  με μαύρες σημαίες, καταλήψεις, κλεισίματα δρόμων  κλπ. Το αντίθετο. Με το " σεις" και το " σας"  στις αρμόδιες υπουργούς Διαμαντοπούλου και Χριστοφιλοπούλου.

Είναι οι  θέσεις και οι προτάσεις του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Στειρίου Βοιωτίας , για την αναγκαστική συγχώνευση του σχολείου με το δημοτικό σχολείο Στειρίου.

Διαβάζοντας ...

Λαπάς ... με λάμψη!

ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ  ΓΙΑ ΤΟ " Dancing with the stars "
Δύο απόψεις στις σημερινές κριτικές των απογευματινών εφημερίδων για το Dancing with the stars . Μια πολύ θετική και μία πολύ αρνητική.

" ΑΝΤΕ να ζωντανέψουν λίγο τα μεσημεριανά και τα πρωινά με νέο υλικό. Που θα είναι πολύ, αφού πολλά είναι και τα αστέρια του Dancing with the stars , που ήρθε να δώσει λίγη λάμψη στα σκοτεινά γεγονότα που κατακλύζουν τη μικρή οθόνη.

Πολλά τα...

Γιατί είναι Βούδας ο Καραμανλής και Μαοϊστής ο Πάγκαλος

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΜΕ ΛΟΥKΕΤΟ"

"Βούδας" ο Καραμανλής , "Μαοϊστής  της γαλλικής σχολής " ο Πάγκαλος, μας λένε τα αρχεία της  Wikileaks.

¨Όμως  δεν μας είπαν κάτι καινούριο, τα ξέραμε αυτά κι εμείς από καιρό. Αν πρόσθεταν για τον Καραμανλή και το "Πότε Βούδας, πότε Κούδας", λόγω και των ποδοσφαιρικών του ενδιαφερόντων, θα ήταν 100%  μέσα στην καταγραφή τους.

Ποιος ...

Παπανδρέου: Μας πήραν με τις πέτρες!

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡ-Ο Ή ΑΠΌ ΤΟ ΣΥΡ-ΙΖΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ;

Ένα πράγμα που χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό είναι η πρόβλεψή του και η δικαίωσή του σε ό,τι λέει. Άπειρα τα παραδείγματα, αλλά γιατί να τρέχουμε πίσω;

Πάμε απευθείας στα σημερινά. Στην Σύρο  που είχε πάει είχαμε πετροπόλεμο διαδηλωτών με τα ΜΑΤ, 50 μέτρα από εκεί που μιλούσε ο Γ. Παπανδρέου.

Οι αστυνομικοί έριξαν...