Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Νέο μέιλ με διασπορά αληθινών ειδήσεων


Πήραμε και δημοσιεύουμε το εξής μέιλ:

" Αγαπητό Πάμε Λουκέτο. Είμαι ένας που έτρεξε στην Τράπεζα, μόλις έμαθε για το γνωστο μέιλ . Λογικά όμως, εμάς θα έπρεπε να συλλάβουν , εμένα και όλους τους άλλους που πιστέψαμε τις αρλούμπες και  πήγαμε και σηκώσαμε τις Τράπεζες.

Γιατί αυτό είναι εκτός των άλλων ντροπή, κυρίως για τους πολιτικούς, που κάθε μέρα μας  λένε το ίδιο και κανένας δεν τους λαμβάνει υπόψη ώστε να πανικοβληθεί και να τρέχει στα τραπεζικά ιδρύματα.  Μα τόσο ανυπόληπτοι έγιναν πια; Πιο πολύ και από ένα παραληρηματικό  μέιλ;

Σας στέλνω αυτό το μέιλ  με μερικές σκέψεις μου και διαπιστώσεις μου  και ελπίζω να μην κατηγορηθώ για διασπορά αληθινών ειδήσεων:

Ο Γιώργος θα σώσει Ελλάδα, Λιβύη, Ιαπωνία!

Λίγοι πρόσεξαν λόγω Σαββατοκύριακου, ότι ο Γ. Παπανδρέου, υποσχέθηκε το βράδυ της Παρασκευής  σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες ότι  η Ελλάδα θα δώσει κάθε βοήθεια στην Ιαπωνία, σε ό, τι της ζητηθεί.

Οι Ιάπωνες που γενικά ήταν ψύχραιμοι στο σεισμό, μόλις πληροφόρηθηκαν τη δήλωση βοήθειας από την Ελλάδα, συνταράχτηκαν και παραλίγο να πέσουν όλοι κάτω , αφού γνωρίζουν πολύ καλά την  οικονομική κατάστασή μας.

Για να μη μας προσβάλλουν όμως ζήτησαν μόνο ...

Τρεις αντιπρόεδροι στην κυβέρνηση

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

Έχουμε και  εδώ στο Πάμε Λουκέτο , πληροφορίες για τον ανασχηματισμό.

Ο Χρυσοχοίδης, ναι, θα πάει στο υπουργείο Οικονομικών. Θα πάει λόγω ειδικότητας να συλλάβει τη φοροδιαφυγή. Ο Παπακωνσταντίνου θα πάει σε άλλο υπουργείο, στο υπουργείο Επιμήκυνσης  kai Χρεωκοπίας , που θα δημιουργηθεί.

Ο Ραγκούσης θα πάει πράγματι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αλλά συμπληρώνουμε β¨αντιπρόεδρος θα είναι η Άννα Νταλάρα και γ'αντιπρόεδρος ο Αφγανός Νταράμ Σαχίλ, ένας από τους μετανάστες της Υπατίας. Θα είναι ο πρώτος εκτός ΠΑΣΟΚ στη νέα κυβέρνηση.

Τώρα τι θα γίνει ο Πάγκαλος. Θα....

Εθνική απόγνωση!

Μπελά που βρήκαμε ως Έθνος , με τις νοικοκυρές που είναι σε απόγνωση στον ΑΝΤ1! ¨Εχει γίνει το σύστριγγλο στα παράθυρα των γνωστών εκπομπών, αλλά η φωτιά επεκτείνεται. Φανατισμός και από τις δύο πλευρές. Σε λίγο θα κάνουμε και δημοψήφισμα με ποια πλευρά είμαστε.

Εμείς θα δούμε τις "Νοικοκυρές  σε απόγνωση" μέσα από τα γραπτά δύο δημοσιογράφων. Διαβάσαμε και είμαστε σε... απόγνωση, τι είναι τελικά αυτό το ριάλιτι.

Διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, τον σχολιασμό από την κ. Αφροδίτη Γραμμέλη: