Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

O "Bαγγέλης" είναι ο Περπινιάδης ! Οι 10 ατάκες του Μπέου

Δέκα ατάκες του Μπέου θέρισαν στη συνέντευξη Τύπου! Το Πάμε Λουκέτο σας δίνει τώρα το τοπ 10  στην ομιλία του και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Κορυφαία στιγμή βέβαια όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο " Βαγγέλης" : Δεν ξέρω, ίσως να είναι και ο συγχωρεμένος o Περπινιάδης!

Το τοπ 10:


Τι είπε ο Ραγκούσης σε Ελεονόρα Μελέτη και Σκορδά - Λιάγκα για τους μετανάστες

Πήγε ακόμα και στην Ελεονόρα Μελέτη και τη Φαίη Σκορδά ο Ραγκούσης γα να  πείσει ότι η κυβέρνηση "νίκησε" στο θέμα των μεταναστών. Ο Υπουργός Εσωτερικών, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα, μετά τις αντιδράσεις για το θέμα, βγήκε σχεδόν σε όλες τις πρωινές εκπομπές...

Αυτά λέει η είδηση. Δεν λέει όμως για  Μελέτη και Σκορδά - Λιάγκα,   που το Πάμε Λουκέτο είδε τον Ραγκούση και κατέγραψε τι  ακριβώς υποστήριξε:

Το λεξικό των στημένων αγώνων - "Βαγγέλη ψάξου"


Πολλές άγνωστες λέξεις και εκφράσεις έχουν οι κασέτες και το υλικό με τις καταγγελίες για στημένους αγώνες.

Το Πάμε Λουκέτο κάνει μια προσπάθεια από σήμερα να κωδικοποιήσει και να αναλύσει αυτές  τις λέξεις και φράσεις και  ξεκινάει το "λεξικό των στημένων αγώνων'.

Διαβάστε   τα πρώτα λύματα:

Το... 38, απέναντι στο 52- 48!

Η αριθμολογία πάει σύννεφο. Έχει μείνει πια στην ιστορία το 52- 48 που ακούγεται στην "κασέτα", απαντάνε σήμερα οι εφημερίδες που υποστηρίζουν τον  Ολυμπιακό με δικούς τους αριθμούς. Με το 38 και το 68, αλλά και άλλα νοιύμερα.

Στο ΦΩΣ διαβάζουμε: "το 38ο και το 13ο στα 15 πονάνε πολύ".

Στον ΓΑΥΡΟ  καρμπόν :
"Το 38ο πονάει πολύ!".

Και στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ: