Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Την 26η Μαρτίου το τέλος του κόσμου, λέει στους αρχηγούς ο πρωθυπουργός

"Δεν θα είναι το τέλος του κόσμου η 25η Μαρτίου" είπε χθες ο πρωθυπουργός στο υπουργικό Συμβούλιο. "Το τέλος του κόσμου  θα είναι  η 26η Μαρτίου", θα πει όμως σήμερα στους πολιτικούς αρχηγούς, ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός  θα προβλέψει αυτή την ημερομηνία  και θα μιλήσει σαν την Ελένη Λουκά  , που είναι επίκαιρη αυτή την εποχή, στους αρχηγούς των κομμάτων.

Το κείμενο του κ. Παπανδρέου - Λουκά, είναι το ίδιο για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και θα είναι το εξής, όπως αποκαλύπτει - ποιο άλλο- το Πάμε Λουκέτο:

Πως η Μαλακάσα έφαγε τη Μοοdy'ς!

ΟΙ... ΜΑΛΑΚΑΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΕΠΠΑΣ ΜΕ ΤΙΣ  ΑΛΑΤΙΕΡΕΣ!

Χθες είχαμε ένα  μεγάλο έκτακτο οικονομικό γεγονός. Την υποβάθμιση της χώρας τρεις βαθμίδες. από τον οίκο Μοοdy'ς: Είχαμε και ένα τακτικό γεγονός. Χιόνισε στη Μαλακάσα, όπως είχε προβλέψει από... πέρσι η ΕΜΥ. Τι χιόνισε δηλαδή, άσπρισε απλώς η περιοχή.

 Όμως το δεύτερο γεγονός σκέπασε το πρώτο.  Η Μαλακάσα έφαγε λάχανο  τη Μοοdy'ς! Την σκέπασε ειδησεογραφικά, γιατί για ώρες έκλεισε η εθνική οδός και ταλαιπωρήθηκαν χιλιάδες οδηγοί, συνεπιβάτες, μικροί, μεγάλοι, που έκαναν 12 ώρες πχ να φτάσουν από τη Λάρισα στην Αθήνα.

Το θέμα είναι ότι ο αποκλεισμός έγινε χωρίς... χιόνι. Ούτε καν όσο βάζουμε στα χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν. Από την  άλλη η υποβάθμιση από τη  Μοοdy'ς, είναι ένα γεγονός σαν το Καστελόριζο ή το Μνημόνιο. Κατά τις 6.30  κι ενώ τα δελτία των 8 πλησίαζαν  έκλεισε ο δρόμος στη Μαλακάσα. Εγινε ολική  "ανάσχεση". Χωρίς να ξέρει κανείς γιατί.

Οι αιτιολογίες- δικαιολογίες  είναι δύο:

Ο καρνάβαλος της Moody's - Zωντανή μετάδοση

΄Έκτακτο καρνάβαλο έχουμε  σήμερα στο Σύνταγμα, μετά την υποβάθμιση του οίκου αξιολόγησης Moody's κατά τρεις βαθμίδες  της ελληνικής οικονομίας που  σημαίνει με δυο λόγια χαιρέτα μας τον πλάτανο.

Έμεινε η λαγάνα στο λαιμό του Γ. Παπακωνσταντίνου μόλις τόμαθε τέτοια μέρα . Το μόνο που έκανε είναι να βγάλει μια ανακοίνωση που χαρακτηρίζεται " πολεμική" και να καλέσει  όλο το λαό στο Σύνταγμα για να κάψουμε  μέρα που είναι, το ομοίωμα της Moody's.

Τρέξτε, προλαβαίνετε ,το Πάμε Λουκέτο μεταδίδει από τον χώρο, την παρέλαση- καρνάβαλο της ημέρας:

"Κυρίες και κύριοι γεια σας από τον προ του Αγνώστου στρατιώτη και μολότοφ και διαδηλωτή και ΔΝΤ και Moody's χώρο, όπου θα παρακολουθήσουμε απευθείας την μεγελειώδη παρέλαση της 26ης Μαρτίου 2011, μετά την υποβάθμιση κατά τρεις βαθμίδες  από τη Moody's .


Πλήθος...