Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αποκάλυψη... σοκ ! Δείτε το βίντεο με το χορευτικό , που αντέγραψε ο Γ. Λάτσιος!

Δείτε το πραγματικό  βίντεο! Σκέτο κλοπιράιτ είναι το βίντεο  που εμφανίζει τον Γ. Λάτσιο, καλύτερο και από τον Τραβόλτα , στο τρέιλερ για το 'Dancing with stars", με το οποίο γίνεται χαμός και γιατί είναι καλό στην αισθητική του, αλλά και.. πως τόκανε ο Λάτσιος.

Γράψαμε και το πρωί ότι το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ, αλλά τώρα θα πούμε ότι είναι προιόν  κλοπιράιτ και είναι ευγενική λέξη.

Βρήκαμε προηγουμένως το βίντεο με τις 36 αποβοιλές στην Αργεντινή, δεν θα βρίσκαμε αυτό; Βγήκαν για έρευνα 142 ρεπόρτερς του Πάμε Λουκέτο και μας το έφεραν .


Είναι 100% αντιγραφή, ξεπατίκωμα από το βίντεο του Weapon of choise - Fatboy slim  με τον Cristopher Walken.

Και το γύρισμα δεν φαίνεται να έγινε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπως ειπώθηκε για πιο... γκλαμουρους,αλλά είναι ένα φτωχό πλου μποξ σκηνικό..

Δείτε το πραγματικό βίντεο , δείτε μετά του... Λάτσιου και μετά δείτε και το ρεπορτάζ που είχαμε γράψει :


Τραβόλτας ο Γ. Λάτσιος!

Εκπληκτικής ωραιότητας και άξιο θαυμασμού και χλευασμού το νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1 για το " dancig with stars",  με τον Γιάννη Λάτσιο νιάτο να οργώνει χορευτικά ξενοδοχείο της Αθήνας με φιγούρες το λιγότερο Τραβόλτα .

Φυσικά είναι μοντάζ στο μεγαλύτερο μέρος του , αλλά το πρόσωπο του Λάτσιου εισπράττει ή χρεώνεται τις σκηνές.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 , ελλείψει προγράμματος , έχει διασωθεί με το χορευτικό ριάλιτι. Ότι παρουσιάστρια  θα είναι η Ευγενία Μανωλίδου, μας υπόσχεται τι μας περιμένει.

Μάλλον τόκανε για να τον σχολιάσουν οι φιλοι του ΑΜΑΝ και επί τη ευκαιρία το σχολιάσαμε κι εμείς.

Ο Τραβόλτας - Λάτσιος  σε πλήρη δράση :

Ψυχάρης, ΒΗΜΑ, restart


Κυκλοφόρησε το διαδικτυακό ΒΗΜΑ στη νέα μορφή του. Το Πάμε Λουκέτο έχει το άρθρο κάτω δεξιά του Στ. Ψυχάρη, όπως στην έντυπη έκδοση, αλλά με νέο ιντερνετικό λόγο:Το διαβάζουμε:

" Restart, login .  Κάναμε  restart . Το πολυσυζητημένο Ιnternet έχει ήδη σκοτώσει τον Γουτεμβέργιο HTTP . Η ημερήσια έκδοση είναι πια upload στην ηλεκτρονική εφημερίδα ΤΟ VIMA.gr. Μπαίνουμε από σήμερα στην εποχή ZIP. Το γεγονός αυτό μας φέρνει στη γλώσσα HTML Ηyper-Text Markup Language και δεν είναι αποτέλεσμα Hypermedia μόνον της οικονομικής κρίσεως στον κόσμο download , αλλά και στην Ευρώπη ειδικότερα και στην Ελλάδα copy paste.

Η διακοπή εκδόσεως του καθημερινού φύλλου του «Βήματος» caps lock ήτο ...

Eξώδικο σε... Λαζόπουλο - Παπανδρέου για τις 159 κάρτες και τα χρέη!

Έστειλε εξώδικο  στο Λαζόπουλο, ο κύριος με τις 159 κάρτες , γιατί στο τρέιλερ της αποψινής εκπομπής , τον  δείχνει σαν ... Γ. Παπανδρέου, με  159 κάρτες και τεράστια χρέη!

Χαμός με το τρέιλερ του  ' Τσαντιριού' που δείχνει την... οικογένεια Γ. Παπανδρέου, στην εκπομπή "Για λογιαριασμό σας" του Σαμοίλη. 

Χαμός γιατί έχουν αντικατασταθεί τα κεφάλια της...  θρυλικής εκπομπής με τον κύριο που είχε 159 κάρτες και την οικογένειά του , με τα κεφαλάκια Παπανδρέου, Πάγκαλου ( σαν τη  μητέρα του! ) Παπακωνσταντίνου  , Πεταλωτή και τον Στρος Καν σε ρόλο ... Σαμοίλη στον πίνακα με τα χρέη να λέει στον Παπανδρέου:  
Τι νομίζεις ότι φταίει που έφτασες μέχρι εδώ;  Το μυαλό!
Αυτό είναι τρέιλερ, αλλά...

Κυκλοφόρησε πάλι το ΒΗΜΑ !

Κυκλοφόρησε πάλι το ΒΗΜΑ, το βλέπετε στη φωτό!

Εντάξει, δεν είναι το έντυπο, αλλά το ηλεκτρονικό , αλλά μοιάζει σαν μια σταγόνα νερό με το έντυπο ( καλό ή κακό είναι αυτό;).

Βγάζουν μάτια οι μεγάλοι τίτλοι και οι φωτογραφίες ( προσοχή, δεν ...