Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πάγκαλος αγαπάει το... χαβιάρι και τα γιουχαρίσματα


Ο  Θ. Πάγκαλος  αγαπάει  πολύ το... χαβιάρι  και τα γιουχαρίσματα.. Έφαγε όμως μόνο γιουχαρίσματα χθες το βράδυ στο Παρίσι, όπου παρίστατο σε εκδήλωση, στην οποία θα προβαλλόταν η νέα ταινία του κ. Γαβρά "Ο θεός αγαπάει το... χαβιάρι".

Τον αποδοκίμασαν φοιτητές και άλλα άτομα, που ανήκουν στην "  Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας"  και στην " Πρωτοβουλία Ελλήνων εργαζομένων και φοιτητών στο Παρίσι" , στο "Ελληνικό Σπίτι"  που έχει ιδρύσει ο Γαβράς, με αποτέλεσμα ο Πάγκαλος να σηκωθεί να φύγει και να  μη γίνει η προβολή του "χαβιαριού".

Υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει ότι είναι δύσκολη η ζωή των πολιτικών στην ξενιτειά.  Παπανδρέου στο Βερολίνο, Πάγκαλος στο Παρίσι. Τώρα και στα Τρίκαλα, αν θυμηθούμε το παλιό σλόγκαν.

Φώναζαν....

Ο Μαλέλης , η ΕΡΤ και τα 4800 ευρώ


Πρόταση για να πάει στην ΕΡΤ δέχτηκε ο Σταμάτης Μαλέλης πριν 15 μέρες. Απάντησε όμως αρνητικά γιατί όπως είπε  " δεν  μπορώ να ζήσω με τα 4.800 τον μήνα, γιατί έχωανοιχτεί διαφορετικά."

Τα λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του, στη Νάνσυ Νικολαίδου , στο " Έθνος της Κυριακής" :

Ο Σόμπολος θα μεταδώσει πρώτος τη σύλληψη του μωρού του

Oι πληροφορίες για  τον  γάμο του Πάνου Σόμπολου,  είναι σαν τις πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική. Διαρρέουν.

Και αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη, αν θα τις δημοσιεύσει. Πολύ περισσότερο γιατί στο διαδίκτυο, οι πληροφορίες για την πολύ νεότερη νύφη ( βέβαιο αυτό!), συμφωνούαν  μόνο ως προς το μικρό όνομα της : "Αγγελική" . Το επίθετο είναι βγαλμένο  κατευθείαν  από  τα ρεπορτάζ του Π. Σόμπολου : Βουλαλάκη ή Μπουγάκη ή Χειρλάκη κλπ. και τελικά είναι Γυπάκη.

Εν πάση περιπτώσει , δεν θα περιμένουμε κιόλας να στείλει προκήρυξη για να το γράψουμε, Το κάνοουμε   γιατί έχουμε πληροφορίες, από έγκυρες πηγές, ότι ο γάμος θα γίνει. Είναι τόσο καλές οι πληροφορίες μας , που έχουμε και  όλες τις λεπτομέρειες  για την τελετή του γάμου, κανονικάααααα:

Το Πάμε Λουκέτο είναι άπιαστο και στο λάιφ στάιλ αστυνομικό ρεπορτάζ και πάμε με 13  καρατσεκάρισμένες  λεπτομέρειες του γάμου:

Φιέστα κι άστα...

 Φιέστα κι άστα κατάντησε η φιέστα του Παναθηναϊκού, με το 1-1 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Και μιλάμε για φιέστα πια και όχι για αγώνα- διαμαρτυρίας γατί ο Παναθηναϊκός έκανε το γύρο του θριάμβου, πριν τον αγώνα με απαίτηση των οπαδών!

Το πιο  ενδιαφέρον σύνθημα ήταν το ... "Πάγκαλε γ... μαζί τα φάγατε τελικά και τα πρωταθλήματα".Έκαναν τα μούτρα - κρέας στον Μαρινάκη με το σύνθημα ...

Οι πρώτες φωτό Τσίπρα στο "Κους Κους"



O "σχολιαστής των κουτσομπολιών" Αλέξης Τσίπρας με όλο το πάνελ  ( γραφικά G.K.)
 
 
 Ο Τσίπρας  είναι  " ο σχολιαστής  των κουτσομπολιών" , όπως τον αποκάλεσε σήμερα ο Πρωθυπουργός στη Βουλή.

Ο κ. Παπανδρέου  δικαιώνεται γιατί...

Μνημόνιο στα 4

 Μπήκαμε στον αγαπημένο αριθμό της Τρόικας. Το "4"  ( τέσσερα). Έφτασε το " Μνημόνιο νούμερο 4"  και βλέπουμε στους τίτλους των εφημερίδων πως περιγράφεται .  

Η  αγαπημένη στάση της Τρόικας   είναι το " Μνημόνιο στα τέσσερα" και γίνεται ως εξής: 

Το ΔΝΤ  εισέρχεται από την πίσω πόρτα στα οικονομικά της χώρας μας. Το βασικό πλεονέκτημα της στάσης είναι η βαθιά εισχώρηση στα οικονομικά και την εθνική κυριαρχία του κράτους, ενώ πιθανό μειονέκτημα είναι η έλλειψη οπτικής επαφής.

Αλλά κι αυτό λύνεται, αφού  μπαίνει καθρέφτης μπροστά,  ο λεγόμενος "καθρέφτης της οικονομίας".

Η οικονομική στάση είναι γνωστή και με την αγγλική έκφραση " doggy style" , δηλαδή «με τον τρόπο των σκύλων»,  "σκυλίσιο", γιατί σε λίγο θα ζούμε σαν σκύλοι ή και θαρχίσουμε να τρώμε σκύλους, κάτι  άλλωστε που έχει ξεκινήσει δειλά- δειλά.

Το "4" εκτός από το σήριαλ με τον Παπακαλιάτη, το ξέρουμε επίσης: