Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

" Πολύ Μπλα - Μπλά" και "Πρωινή Μελέτη" στη Βουλή !

ΚΑΙ "ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΩΝ"
 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΈΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ


"Σχολιαστή κουτσομπολιών" χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός με αφορμή την ερώτησή του,  για το εάν είχε ζητήσει μυστικά από τον Στρος Καν την οικονομική βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

O χαρακτηρισμός έγινε  την Παρασκευή το μεσημέρι  στη Βουλή  και είναι αλήθεια , ότι οι ομιλίες  στο κοινοβούλιο, από τον  πρωθυπουργό, μέχρι τον Τσίπρα και τους 300 όλους ,  μοιάζουν πια όχι με ομιλίες , αλλά με "Μπλα Μπλά"  και μάλιστα "Πολύ Μπλα' Μπλά".

Π.χ.  η αντιπαράθεση...

Nτόρα σε Τράγκα. "Μ...κίες τα WikiLeaks"


Τρεις ώρες  κλεισμένοι  μιλούσαν Ντόρα και Τράγκας και στο τέλος λάλησε  η Μπακογιάννη και άρχισε να μιλάει σαν τον δημοσιογράφο στο ραδιόφωνο . .

 Την τελίτσες στον  τίτλο την βάλαμε εμείς. Τη λέξη  την είπε φόρα παρτίδα,  στη συνέντευξη  για το CRASH, αλλά δεν μας τάπε καλά για τον Χριστοφοράκο.

" Τοστιέρες και καφετιέρες που είναι στις λέσχες φιλίας στον δήμο Αθηναίων ως χορηγία" είναι αυτά που καταλογίζει στον ευατό της. Είμαστε ευγενείς και δεν χαρακτηρίζουμε την απάντηση " μ... κίες" 

Επική η εισαγωγή του Τράγκα:

Ολυμπιακός: Πρόκληση η ποινή της 1 αγωνιστικής . Τι λέει στην έφεση που κατέθεσε


Προκαλεί το περί δικαίου αίσθημα η ποινή της μιας αγωνιστικής που επιβλήθηκε  στον Ολυμπιακό,  τονίζει η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ   σε προσφυγή στην Σούπερ Λιγκ και ζητάει στην έφεσή της  στην Πειθαραχική Επιτροπή την εξαφάνιση όλων των ποινών.

Το κείμενο της έφεσης το έχει αποκλειστικά το Πάμε Λουκέτο, που είναι σατιρικό μπλογκ, αλλά έχει  κι αυτό τις δημοσιογραφικές του επιτυχίες κι εδώ μιλάμε για βόμβα.

Διαβάστε το κείμενο  γεμάτο οργή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα καταλάβετε: