Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Και ο πρωθυπουργός στη διαδήλωση της 23ης Φεβρουαρίου !

Κ αι  ο πρωθυπουργός  στη διαδήλωση στην πλατεία  Συντάγματος - Ταχρίρ.

Τον βλέπετε δίπλα - δίπλα , με τους συνδικαλιστές και με το μαχητικό τρόπο διαδηλώνει κατά του Μνημονίου , με σηκωμένη τη   γροθιά!

Άκουσε τον Αλαβάνο και είναι μπροστάρης στην απεργία . Έχει κάνει μάλιστα   ο κ. Παπανδρέου  - συγκρατηθείτε - και  συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και του εαυτού του.

Τα συνθήματά του:

Δημοσιεύτηκε η αγγελία πώλησης της Βουλής!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο 5000 τμ και βάλε , στην πλατεία Συντάγματος  ακριβώς, κατάλληλο για ομιλίες, συνεδριακό κέντρο , διοργανώσεις εκδηλώσεων, γάμους, βαφτίσεις  κλπ. Διαμπερές από σκάνδαλα , με  υπέροχη μεγάλη πλατεία μπροστά  , εξοχή, περιστέρια που τρώνε ψίχουλα αν τους ρίξεις, κατάλληλο και για... 

Ο Μουσλίμοβιτς έφαγε Μέρκελ - Παπανδρέου!

Πάνε οι δόξες. Μόνο ένα κανάλι συνδέθηκε για να μεταδώσει ζωντανά τη συνέντευξη Μέρκελ- Παπανδρέου, . Μόνο το Μέγκα συνδέθηκε με το Βερολίνο.

Το Άλτερ έδειχνε το χθεσινό  βίντεο με τις αποδοκιμασίες στην ομιλία του πρωθυπουργού. Ο ΑΝΤ1 τον  συγκλονιστικό αγώνα του ΠΑΟΚ  που αποκλείστηκε τζαμπατζίδικα στη Μόσχα. Ούτε ο ΣΚΑΙ συγκινήθηκε , ούτε καν η ΕΡΤ! Μπας και είχε σύνδεση το Σταρ; Μπα...

Γκάφα θάλεγε κανείς, αλλά από το αποτέλεσμα δικαιώθηκαν . \
Οι σημαντικότερες ειδήσεις  από τη συνέντευξη , ήταν δύο. 
α. Τα "ευχαριστώ" του Γιώργου στη Μέρκελ, κατά τα πρότυπα Σημίτη και Αμερικής.
β.  Ο  πρωθυπουργός...

Υπουργός Αποσυντονισμού ο Πάγκαλος


Με τη δήλωση «δεν θα ήθελα να αναλάβω υπουργός Οικονομικών και να βάζω φόρους, τώρα, στο τέλος της ζωής μου» έκλεισε την ομιλία του ο κ. Θ. Πάγκαλος στην ή γενική συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, ξαφνιάζοντας το ακροατήριο, που μετά το αρχικό σοκ τον καταχειροκρότησε..

Μετά από αυτό δημιουργήθηκε στην αίθουσα ...

Έχουμε ή δεν έχουμε Κατοχή;

Πολλοί λένε ότι έχουμε Κατοχή. Πολλοί λένε επίσης, τι είναι αυτά που λέτε; Έτσι ήταν η Κατοχή;  Θα επιχειρήσουμε να λύσουμε κι αυτό το θέμα κάνοντας 15 συγκρίσεις:

- Κατοχή είχαμε το 40. Τώρα έχουμε Κατοχή του 40%, όσο είναι δηλαδή η συνήθης αύξηση που κάνει στις υπηρεσίες η κυβέρνηση.

-  Τότε είχαμε την "Κατοχή του 40". Τώρα έχουμε την "Κατοχή του "Καλά Σαράντα".

- Τότε είχαμε το Σαραντάπορο, τώρα έχουμε 40 άπορους σε κάθε τετράγωνο

-  Τότε τη βγάζαμε με μπομπότα και πλιγούρι, που είχαν αποθηκευτεί. Το σούσι δεν είναι δυνατόν να αποθηκευτεί.

- Τότε υπήρχε συσκότιση λόγω συναγερμών, τώρα έχουμε συσκότιση λόγω ΔΕΗ και αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών

Η αγγελία πώλησης των Ιμίων

ΠΩΛΕΙΤΑΙ  αβάδιστα,  λόγω εκποίησης, ελληνικό νησί, εξ αδιαιρέτου με την Τουρκία , με την ονομασία Ίμια,   ανατολικά της Καλύμνου στα Δωδεκάνησα, γνωστό και από τα δελτία ειδήσεων.  Απόλαυση,   χαριτωμένες κατσίκες που βόσκουν στα βράχια. Κατάλληλο και για...

Τα τελευταία 7 λεπτά δεν έγινε καμιά ληστεία στην Αθήνα !

Πανηγυρισμοί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Μπορεί χθες  στα Λιόσια ληστές με καλάσνικοφ  να γάζωσαν και να έκαναν κουμπότρυπες έναν άτυχο  , όμως η συνέχεια της μέρας, ήταν εντυπωσιακή για το υπουργείο ΠΡΟΠΟ ( λέγεται έτσι, γιατί μόνο από τύχη γλιτώνεις σήμερα στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, από τους κακοποιούς) .

Οι πανηγυρισμοί ήταν γιατί:

Τα 7 συμπτώματα της κατάθλιψης, λόγω κρίσης

Είμαστε σε εθνική κατάθλιψή;Κάθε μέρα βγαίνουν νέα στοιχεία και διαπιστώνεται  ότι λόγω της κρίσης, όλο και περισσότεροι είναι στο τεράστιο κλαμπ

Το Πάμε Λουκέτο, προσδιορίζει τα 7 συμπτώματα κατάθλιψης λόγω κρίσης , που είναι τα εξής:

1. Πονοκέφαλοι και ζαλάδα, όταν πάτε στο ταμείο του σούπερ μάρκετ.

2. Πόνοι στην τσέπη, στην τσέπη και την τσέπη.

3. Θωρακικός και...

Ποια είναι τα νησιά που θέλει να πουλήσουμε το ΔΝΤ

Οι δανειστές ζητάνε να πουλήσουμε άμεσα τα νησιά για να πιάσουμε τα 50 δις. Εχουμε τη λίστα με τα νησιά που θέλουν να πουλήσουμε οι Τροικανοί, γιατί αυτά πιστεύουν ότι θα πιάσουν περισσότερα φράγκα.

Τα νησιά αυτά είναι:

- Το Καστελόριζο, με τον πρωθυπουργό στην προκυμαία, με μοβ γραβάτα, γιατί έχει διαφημιστεί πολύ


- Τη Μύκονο, γιατί έχει διαχρονική αξία και δεν  θα βλέπουν και τους Έλληνες σελέμπριτις με τίποτα, λόγω αφραγκίας .

- Την Αίγινα, για να πετάγονται  οι αγοραστές εύκολα στην Αθήνα

- Τα Ίμια για να δουν πως θα είναι το νησί από μακριά με γερμανική σημαία.


Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι δανειστές θέλουν να πουλήσουμε άμεσα ένα νησί που είναι το πιο επίκαιρο αυτή την εποχή. Είναι το ...

Ποιο ήταν το σύνθημα κατά του πρωθυπουργού στο Βερολίνο , που έκοψε η ΕΡΤ


Έπρεπε να απευθυνθούμε στην...  ιδιωτική πρωτοβουλία, για να ακούσουμε το σύνθημα κατά του πρωθυπουργού στο Βερολίνο, που δεν ακούσαμε στη δημόσια τηλεόραση.

Η ΕΡΤ στο δελτίο των 9 το βράδυ της Δευτέρας , χαμήλωσε τον ήχο της ανταπόκρισης των δύο απεσταλμένων στο Βερολίνο, με τα συνθήματα περίπου 30  Ελλήνων φοιτητών που εισέβαλαν κατά τη διάρκεια ομιλίας του κ. Παπανδρέου.

Το θέμα έχει γίνει μέχρι και παγκόσμιο , αλλά το δελτίο της κυρίας Στάη, έκανε κουτοπόνηρα πράγματα, αφού και είχαν χαμηλώσει τον ήχο και μιλούσαν πάνω στα συνθήματα  . Το Πάμε Λουκέτο, έγραψε από χθες το βράδυ τι έγινε. Πέσαμε αργότερα πάνω στη "Ζούγκλα"  και ακούσαμε το σύνθημα, που δεν ήταν καθόλου χυδαίο   για να μη μεταδοθεί, αλλά  ήταν πολύ σκληρό για τον πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ.

Το σύνθημα ήταν...

Λίτρα ή λύτρα;



Δεύτερη σε όλη την Ευρώπη έρχεται η Ελλάδα στην τιμή της αμόλυβδης και του πετρελαίου κίνησης, καταγράφοντας την υψηλότερη τιμή ανά λίτρο μετά την Ολλανδία.

Το γεγονός ότι χάσαμε την πρώτη θέση προβλημάτισε την κυβέρνηση, και δόθηκε εντολή να διεξαχθεί ΕΔΕ, μαζί με την ΕΡΤ γιατί δεν έδειξε τη γραμμή στο γκολ του Κατσουράνη. Οφείλεται δε κατά πολύ, ότι στις πορείες πάμε με μηχανές, αντί με αυτοκίνητα, όπως είναι σωστό,  για να καταναλώνουμε βενζίνη  και να εισπράττει το κράτος τους ζωογόνους φόρους.

Η βαθμολογία στην αμόλυβδη,  έχεις ως εξής με  βάση τις  υψηλότερες τιμές που  σημειώθηκαν στις εξής χώρες:

" Ψύχωση με τα έσοδα ο Παπακωνσταντίνου. Τις τσόντες τις παρακολουθεί ανάποδα. Θέλει να βλέπει την ιερόδουλο να επιστρέφει τα λεφτά!" και άλλες 15 ατάκες του Χάρρυ Κλυνν

1.Παπακωνσταντίνου, ο Σκρουτζ της Ελλ. Οικονομίας: Αγοράζει ψωμί σε φέτες για να μη δώσει λεφτά για μαχαίρι

2. . Περιμένω με αγωνία να πάρουν το μέλλον της Ελλάδας στα στιβαρά τους χέρια, η Ντόρα, ο Κιλτίδης και ο Μαρκογιαννάκης!

1 στους 5 Έλληνες είναι φτωχός ( και άλλοι 3 είναι πάμπτωχοι )

Ένας στους 5 Έλληνες είναι φτωχός, μας λέει σημερινή έρευνα..  θα το ξαναπούμε όμως... Τα στοιχεία αυτά είναι απολύτως αληθινά. Tα πλήρη στοιχεία δίνουν μια διαφορετική εικόνα.

Πως συμβαίνει αυτό; Δείτε τα πλήρη στοιχεία παρακαλώ με πολλή προσοχή αμέσως παρακάτω και το ξανασυζητάμε για το πόσο ακριβώς φτωχοί είναι οι Έλληνες:

Αυτοκίνητη πορεία στις 23 Φεβρουαρίου!

Η αυτοκίνητη  πορεία αντακαθιστά τη μηχανοκίνητη πορεία !

Μεγάλη επιτυχία σημειώνουν οι μηχανοκίνητες πορείες προς τη Βουλή, αλλά και σε άλλα μέρη  και είναι η νέα μόδα  που θα προβληματίσει την κυβέρνηση. Πάντα είμαστε εφευρετικοί οι Έλληνες και επειδή το Κίνημα "δεν πληρώνω- δεν πληρώνω" πάλιωσε ,   οι μηχανοκίνητες πορείες είναι ό,τι καινούριο στην πόλη.

Το κύριο πλεονέκτημα μιας πορείας με μηχανάκια , μοτοσυκλέτες, παπάκια, σκουτεράκια, μοτοσακό κλπ είναι :

Ελλάδα, η χώρα του "ημί"- Όλα στο ημίφως!

Είμαστε η χώρα του "ημί". Να το παραδεχτούμε.

Παρακολουθούμε ημιέκπληκτοι αυτά που γίνονται στους ημιυπαίθριους με τους ημιανοιχτούς  και ημιαυτόνομους χώρους. Ο κ. ημιάγνωστος μέχρι χθες κύριος Ντόλιος έδωσε μόνο ημιαπαντήσεις.

Ημιγονυπετής παρακαλούσε λένε τον πρωθυπουργό , ότι η ημιμάθεια στους  ημιυπαίθριους , τον οδήγησε στην ημιτελή εγύκλιό του , που ημιεπίσημες πηγές ήθελαν να ημιανοίγουν τον δρόμο για ημίμετρα και αποφάσεις ημιεισπρακτικού χαρακτήρα .

Προκάλεσαν ημικρανία και  παραλίγο να μας έρθει ημιπληγία , όταν...

Φρουτάκια θάχουμε, φρούτα δεν θάχουμε...

Η απόφαση της κυβέρνησης να επαναφέρει τα  μέχρι τώρα τρισκατάρατα φρουτάκια , είναι μια  ιστορική κοινωνική προσφορά στους πολίτες . Είδαν στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, ότι σε λίγο δεν θάχουμε φρούτα στα σπίτια για να τρώμε και αποφάσισαν να επαναφέρουν τα φρουτάκια, που κάνουν πολύ καλό στην υγεία της τσέπης του κράτους.

Η μετάβαση από τα φρούτα στα φρουτάκια, θα γίνει με ομαλό τρόπο και ως εξής, όπως αποκαλύπτει ,  ποιο άλλο - το  δαιμόνιο Πάμε Λουκέτο:

Συνέντευξη του εργολάβου, που θα αναλάβει το φράχτη στον 'Εβρο!

Μάχες μεταξύ εργολάβων για το ποιος θα αναλάβει την κατασκευή του φράχτη ή τείχους στον Έβρο. Πέφτουν κορμιά  και το πως και γιατί θα το καταλάβετε από τη συνέντευξη  ενός εργολάβου, που παραχώρησε, αποκλειστικά, όπως πάντα, στο Πάμε Λουκέτο.

Η συνέντευξη περιέχει συγκλονιστικά στοιχεία και αποκαλύψεις και είναι ακατάλληλη για αλλοδαπούς .

Το  πλήρες κείμενο της  μεγάλης συνέντευξης που θα συζητηθεί:

Κάνεις γνωριμίες στους κάδους με τα σκουπίδια- Τα 10 πλεονεκτήματα της ανεργίας

Μετά από σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό , ανακοινώθηκαν μέτρα για τους άνεργους και τις ευπαθείς ομάδες.

Βέβαια κανείς δεν θα κάνει χρήση των μέτρων αυτών, γιατί το να είσαι άνεργος στην Ελλάδα έχει πολλά πλεονεκτήματα.
Μερικά από αυτά:

Ληστείες με "ραντεβού"

Είναι πια τόσο πολλές οι ληστείες που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, που έχουμε φτάσει στο σημείο  για να σε ληστέψουν, να αναγκάζεσαι   να κλείνεις "ραντεβού" με τους ληστές.

Η κυβέρνηση , τι να κάνει κι αυτή, σκέφτεται να βάλει ένα τηλέφωνο σαν το "184, ραντεβού", όπως στο ΙΚΑ, για να κλείνουμε πιο σύντομα αυτά τα επείγοντα ραντεβού. Ο αριθμός αυτός πιθανότατα να είναι το "200, ραντεβού", γιατί αυτός είναι ο μέσος όρος ληστειών στους πολίτες.

Μάστιγα γίνονται οι ληστείες εναντίον εύκολων στόχων και η τελευταία μόδα είναι οι ληστείες στα κομμωτήρια. Μπαίνουν μέσα στα κομμωτήρια οι ληστές ,  βαριά οπλισμένοι με πιστόλια 3 κιλά το ένα και δεν κάνουν πίσω όταν ο κομμωτής ή κομμώτρια τραβήξουν πιστολάκι  για να τους απειλήσουν.

Οι ληστές το συνηθέστερο που ...

Στις τρεις πίτσες, η μία δώρο στους κλέφτες

Νέο σύστημα κaθιέρωσαν τα ντελίβερι μετά τις απανωτές ληστείες. Επειδή είναι πολύ συχνές θα κουβαλάνε στα μηχανάκια τρεις πίτσες, από τις οποίες η μία θα είναι δώρο για τους κλέφτες.

Αλλά και οι κλέφτες έχουν καλή ψυχή. Από τις τρεις πίτσες, αφήνουν....

«Ελλανδία» η νέα χώρα με συγχώνευση Ιρλανδίας - Ελλάδας - Oι ειδήσεις του pamelouketo τα μεσάνυχτα


Eίναι oι ειδήσεις του pamelouketo τα μεσάνυχτα, με τον Πάνο Λουκέτο.

Μία και μοναδική είδηση υπάρχει κυρίες και κύριοι. Μια είδηση που αλλάζει το τοπίο και τη ζωή σε δύο χώρες. Τη Ιρλανδία και την Ελλάδα.

Η ΕΙΔΗΣΗ  των άλλων Μέσων, εκ  πρώτης όψεως δεν λέει και πολλά πράγματα.

"Ανάλογο ποσό με εκείνο που λαμβάνει η Ελλάδα ενδέχεται να είναι το πακέτο στήριξης της ιρλανδικής οικονομίας, καθώς μπορεί να ανέλθει ακόμη και στα 100 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel."

Η προέκταση όμως της είδησης από ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ, φέρνει στο φως μια συγλονιστική αποκάλυψη. Απέχετε ένα κλικ από την είδηση της χρονιάς:

O νέος νόμος "4000" περί τεντιμποϊσμού για τα διόδια

Τη σύνταξη Νόμου, για όσους δεν πληρώνουν εισιτήρια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προωθεί άμεσα η κυβέρνηση, διαβάζουμε στο ρεπορτάζ.


Σήμερα έχουμε ανοιχτά τα διόδια μετά τις τρεις σε όλους τους δρόμους,Το Πάμε Λουκέτο, αποκαλύπτει ότι ο νόμος αυτός θα είναι πολύ σκληρός και θα μοιάζει πολύ με το " Νόμο 4000 «περί τεντιμποϊσμού » , που έχει αφήσει ιστορία. Επειδή η ιστορία ξαναγράφεται, ο Νόμος για....

"ΈΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ – ΠΆΓΚΑΛΟΥ" και πως θα λέγονται άλλα 5 νοσοκομεία, με την συγχώνευση

Το είπε και ο Λοβέρδος, αυτό που είχαμε πεi εμείς. Την συγχώνευση των νοσοκομείων, με απαίτηση της τρόικας, τα νοσοκομεία που ξέραμε . Συγχωνεύονται σε 6 συνολικά, σύμφωνα με το σχέδιο 'Mητσοτάκης"  που αποκάλυψε pamelouketo  και με το οποίο οι ασθενείς θα ζουν τουλάχιστον 92 χρόνια, όσο και η ηλικία του επίτιμου προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Σήμερα το πρωί ο κ. Λοβέρδος , μετά τη συνάντηση με τους 30 διευθυντές νοσοκομείων, κάθισε και έκανε τις συγχωνεύσεις και τα ονόματα των 6 νέων  υπέρ  νοσοκομείων που δημιουργούνται και είναι τα εξής:

Συγχώνευση ΠΑΣΟΚ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ !

Μετά το αντάρτικο Παπανδρέου κατά ΔΝΤ , η μεγάλη σημερινή βόμβα είναι η συγχώνευση ΠΑΣΟΚ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που σας αποκαλύπτει τώρα το Πάμε Λουκέτο.

Η πρωθυπουργική και κυβερνητική πάλη του ΠΑΣΟΚ, της κυβέρνησης , των βουλευτών ενάντια στους Τροικανούς, έφερε αυτήν την απροσδόκητη συνεργασία με την  ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ανήκει  στην  αντικαπιταλιστική, επαναστατική, κομμουνιστική Αριστερά που στοχεύει στην ανατροπή της κυβέρνησης, όπως και το ΠΑΣΟΚ, άλλωστε.  

Η νέα σύνθεση του  αντάρτικου ΠΑΣΟΚ,  μετά τη συνεργασία έκπληξη με ΑΝΤΑΡΣΥΑ  είναι η εξής :

«Πωλών λαβέ!» είπε ο Παπακωνσταντίνου στην τρόικα


Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος είχαμε εξελίξειις. Τους φώτισε ο θεός και Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, αποφάσισαν να κάνουν μεγάλη στροφή στα όσα έλεγαν για την  πώληση κρατικής περιουσίας. Δεν πουλάνε ούτε κεραμίδι δήλωσαν σήμερα και πρόταξαν τα στήθη τους στην τρόικα , λέγοντας μια φράση που θα μείνει στην ιστορία: " Πωλών λαβέ! "  και έστειλε για κρεμμυδάκια το πολυκαιρισμένο " Μολών Λαβέ!".
.
Το Πάμε Λουκέτο  μαζί με το ιστορικό πλέον επιχειρεί να δώσει  τη δική του άποψη για το θέμα της πώλησης κρατικής περιουσίας, , μέσα από 8 ατάκες:

Ποιοι είναι οι "τρεις λαλούν " και οι " δυο χορεύουν " στην κυβέρνηση

" Τhree and the koukos band"
"  Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" είπε χθες ο πρώην πρόεδρος της Βουλής  και νυν βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης , κοιτώντας προς τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

Σε ποιους απευθύνονταν ο κ. Κακλαμάνης, λέγοντας αυτή την παροιμία; Έχει γίνει μεγάλο θέμα και φυσικά εσείς τρέχετε στο Πάμε Λουκέτο, να μάθετε τι εννοούσε και ποιους εννοούσε ο κ. Κακλαμάνης.

Καταρχήν  η έκφραση χρησιμοποιείται για να δείξει, ότι κάποιος έχει πλήρη αδυναμία συντονισμού, σύγχυση, ο καθένας  κάνει του κεφαλιού του . Αρα...

Τι λένε τα γκράφιτι πάνω στα έδρανα της Βουλής!

ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΑΛΕΥΡΑΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!


Τέρμα με το ντέρμπι,  γιατί στη Βουλή, δεν βάζουν μυαλό!

Αυτή τη φορά είναι από τα άγραφα, που λέμε. Η μάλλον από τα γραμμένα στα έδρανα της bουλής, αφού τα έχουν γεμίσει με... γκράφιτι και λένε συνθήματα, ποδοσφαιρικά, που είναι της μόδας τις τελευταίες  ημέρες, μέχρι και.. ερωτικά.
Δεν...

Μετάδοση αλά... "Καραΐσκάκη" από την ΕΡΤ, με τα συνθήματα κατά του πρωθυπουργού στο Βερολίνο!

Αλά... "Καραΐσκάκη" μετέδωσε η ΕΡΤ το επεισόδιο και τη φραστική επίθεση κατά του πρωθυπουργού , απόψε στο Βερολίνο.

Περίπου 30 Έλληνες φοιτητές, φώναζαν διάφορα συνθήματα  σε ομιλία του κ. Παπανδρέου.
Τα συνθήματα... δεν τα ξέρουμε, γιατί η ΕΡΤ, έδειξε  τα πλάνα με πολύ χαμηλωμένο ήχο  και είχαν  εστιαστεί πάνω στον κ. Παπανδρέου που χειρονομούσε προς τους φοιτητές.

Διακόπηκε η  ομιλία του ...

"Ομόλογα υπάρχουν" και 12 ατάκες για την κρίση και την χρεωκοπία

Η πληρωμή με ομόλογα, για συμψηφισμό χρεών προς το Δημόσιο , είναι το σημερινό νέο. Το Πάμε Λουκέτο καταθέτει 12 ατάκες για την κρίση, τη χρεωκοπία και το κλίμα των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα.

1.  Τέρμα το πρόβλημα με τα σκουπίδια. Τα τρώμε.

2. Ο Γιώργος άνοιξε σελίδα στο facebook  με τίτλο " Κάλυψα κι εγώ το χρέος", σαν την σελίδα " Κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη".

3.  Μετά την στάση πληρωμών από το Δημόσιο, θα έχουμε και  την "Στάση του ΙΚΑ".

4.  Πρέπει να συμπαρασταθούμε στον Παπανδρέου, γιατί τελευταία έχασε  τους  καλύτερους φίλους του. Μουμπάρακ, Καντάφι κλπ.

5. Ο πιο γκαντέμης  Έλληνας.Τον πιάνουν  ταυτόχρονα και τον πάνε Αυτόφωρο για τα διόδια, για το "δεν πληρώνω"  στα ΜΜΜ, για τις κλήσεις από τη Δημοτική Αστυνομία,  για φοροδιαφυγή και για επεισόδια στο γήπεδο.

6. Πληρωμή με ομόλογα. Ο τρίτος δρόμος για τον ...

10 παροιμίες για το γάμο Εθνικής - ALPHA

Αυτός  ο γάμος Εθνικής -  ALPHA , που όλο γίνεται και δεν γίνεται,  έχει όλες τις ελληνικές παροιμίες για το γάμο μέσα:

- Έκλασε η   ALPHA,  σχόλασε ο γάμος.

-  Πάρε  την  ALPHA στο γάμο σου να σου πει "και του χρόνου",

- ΑLPHA:  Θα αφήσουμε την Εurobank, να πάμε για πουρνάρια;

- Αν δεν  θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να ’χει ο πεθερός ( ο Παπακωνσταντίνου).

- Με το ζόρι....

Χ. Κλυνν: Όπου να ’ναι η Σοσιαλιστική Διεθνής θα συνεδριάζει σε ασανσέρ!


Τσακίζει κόκαλα ο Χάρρυ Κλυνν. Με τις ατάκες του θερίζει στο διαδίκτυο. Και δεν είναι ...  νέος χρήστης. Είχε σύνδεση στο ίντερνετ, προ  δεκαπενταετίας και βάλε .

Πριν 11  χρόνια είχε δώσει σε μια παράστασή του, τον τίτλο " www.ai-sixtir.gr" και όλοι ψάχνονταν τι είναι αυτό. Στα αρχεία του είναι και το  " Ατακαδόριον" ένας θησαυρός από αμέτρητες ατάκες που έχει πει κατά καιρούς και προστίθενται συνέχεια καινούριες

Η τελευταία είναι χθεσινή, όταν έμαθε για τις εξεγέρσεις σε διάφορες Αφρικανικές χώρες, Ιράν, Μπαχρέιν, Λιβύη, Αίγυπτο:  " Όσο πάει οι σοσιαλιστές ηγέτες λιγοστεύουν… Όπου να ’ναι η Σοσιαλιστική Διεθνής θα συνεδριάζει σε ασανσέρ…" !

Είναι συνέχεια μιας πρόσφατης:  " Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, αμφιβάλω αν σε λίγο καιρό θα μπορεί να έχει απαρτία η «Σοσιαλιστική Διεθνής»"

Στα εσωτερικά, δεν τον προλαβαίνουμε: