Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

20 ατάκες για την κρίση




1. Έχει και τα καλά της η ανεργία. Πρώτη φορά κάνω week end, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

2. Τέρμα οριστικά το κρέας. Πρέπει να κάνω αναδιάρθωση φαγητού

3. Η λύση στο πρόβλημα της χώρας είναι, αντί να ψηφίζουμε κυβέρνηση, να ψηφίζουμε αντιπολίτευση.

4. . Είπα ότι δουλεύω τζάμπα, αλλά ο εργοδότης μου ζήτησε να πληρώσω και τις κρατήσει

5. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις την χρεωκοπία, τουλάχιστον απόλαυσέ την.

6. Σε λίγο θα λέμε στα παιδιά, ότι τα λεφτά τα φέρνει ο πελαργός.

Ο Παλαιοκώστας πήγε στα Ασπρα Σπίτια , να δει αν ... τον έπιασαν !

Καλά, κάναμε πλάκα ότι ο Παλαιoκώστας πιάστηκε χθες στο Στείρι Βοιωτίας, μετά από κάρφωμα του ίδιου για να ... πάρει το 1εκ. της επικήρυξης, και διαβάζουμε πριν λίγο ότι ο ΠαλαιοκώσΤας πιθανόν να είναι ο δράστης ληστείας στην Εθνική Τράπεζα  στα Ασπρα Σπίτια , που είναι δίπλα στο Στείρι!

Τι έχει γίνει τώρα;To πιθανότερο είναι...

Όσα παίρνει ο άνεργος

Άνοιγαν σαμπάνιες σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας, αφού η ανεργία εκτοξεύτηκε στο υψηλότερο επίπεδο της δεκαετίας . Ο θόρυβος από τις σαμπάνιες σκέπαζε τους θορύβους από τις  διαδηλώσεις στο δρόμο και ήταν ένας επιπλέον λόγος για πανηγυρισμούς.

Είμαστε πραγματικά συγκινημένοι. Πετύχαμε ένα πραγματικό ακατάρριπτο ρεκόρ στην ανεργία, αφού έφθασε τον Οκτώβριο στον εκπληκτικό αριθμό 13, 9 %  και κοντά 700.000 άνεργοι..  Πλησιάζουμε στο μεγάλο στόχο των επισήμως 1.000.000 ανέργων και θα γίνουν φοβεροί πανηγυρισμοί στην πλατεία Μουμπάρακ - Συντάγματος..

Επίσης από...

Έρχεται στην Ελλάδα ο Μουμπάρακ. Θα γίνει σύμβουλος του Γιώργου;


O Μουμπάρακ είπε χθες τη νύχτα , ότι δεν θα φύγει, αλλά εμείς θα βγάλουμε πάλι το φίδι από την τρύπα , αφού θα σας αποκαλύψουμε, τι ακριβώς έχει στο μοχθηρό και σατανικό μυαλό του.  Εχουμε πληροφορίες από πρώτο χέρι ( και από ... Ελλάδα, μπορούμε να σας αποκαλύψουμε).

Ο  Μουμπάρακ  λοιπόν έχει ετοιμάσει προσεκτικά τα επόμενα βήματά του, που είναι 7 συνολικά:



Ο Β.Παλαιοκώστας έστειλε στην Ελβετία, το 1 εκ. ευρώ της επικήρυξης που πήρε!

Επειδή γίνεται μεγάλος χαμός με την αποκλειστική είδηση του Πάμε Λουκέτο, ότι παραδόθηκε ο Β. Παλαιοκώστας για να πάρει το 1εκ. ευρώ της επικήρυξης και να αποδράσει πάλι έπειτα, σας δίνουμε πρόσθετες πληροφορίες για το μεγάλο ντιλ Παλαιοκώστα-ΕΛΑΣ.

Οι πληροφορίες αφορούν το ΦΠΑ του ποσού και ποιος θα το πληρώσει , o Παλαιοκώστας ή η ΕΛΑΣ και άλλα δύο μεγάλα  θέματα:

Τα πάνω - κάτω στη Γιουροβίζιον!... " Λυγαριά" και "Αρμενάκι" οι τελικές υποψηφιότητες

Τα πάνω- κάτω ήρθαν στην Γιουροβίζιον και την ΕΡΤ πριν λίγο.  Με  ξαφνικη απόφαση του ΔΣ της κρατικής τηλεόρασης ( όλα στο πόδι!)  έπειτα από πρόταση του Λάμπη Ταγματάρχη και της Λένας Διβάνη,  αποσύρονται όλα τα τραγούδια που θα διαγωνίζονταν στον προκριματικό και στη θέση τους θα μπουν δύο άλλα, που κατά το σκεπτικό της ΕΡΤ, έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να διακριθούν .

Ξεχνάμε λοιπόν Τριημητόνια, Κόκκινα Χαλιά κλπ και πάμε σε στροφή 100%, αφού τα δύο νέα τραγούδια που θα διαγωνιστούν είναι παραδοσιακά , αλλά  είναι σε σύγχρονη μορφή και οι στίχοι ιδιαίτερα είναι από την  επικαιρότητα. Κι αυτό πιστεύουν στην ΕΡΤ θα μετρήσει πολύ.

Τα δημοτικά που θα διασκευαστούν είναι τα γνωστά "Λυγαριά "και "Αρμενάκι". Θα τα ερμηνεύσει ο Δημήτρης Κοντογιάννης ,  πολύ έμπειρος και σε αυτό το είδος και με δυνατή sταδιοδρομία. . Κάτι που σημαίνει ότι ο Κοντογιάνννης έτσι και αλλιώς θα μας εκπροσωπήσει στη Γιουροβίζιον.

Για δείτε το βίντεο. Αβάντι!

Γ. Παπανδρέου, στους συνταξιούχους στο Μαξίμου: Είμαι ένας από σας!

Τελικά ο πρωθυπουργός, ,  δέχτηκε τους συνταξιούχους στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ έγιναν  επεισόδια έξω από τη Βουλή το πρωί και έδωσε την άδεια ο Πεταλωτής να ανοίξει ο δρόμος προς το το Μέγαρο ( γιατί, τροχονόμος είναι; ).

Ο κ. Παπανδρέου δέχτηκε τους συνταξιούχους , για να δείξει πόσο κοντά τους είναι, κρατούσε ένα μπαστουνάκι και είχε πάνω στο γραφείο του ψωμί κι ελιές. Ήταν συγκινητικός , και με λίγα λόγια και καλά, μπήκε στην καρδιά των συνταξιούχων:

Ευτυχώς! Δεν κλείνει το Ekali club !

Ευτυχώς, υπάρχουν και ευχάριστες ειδήσεις! Τέλος στην φημολογία ότι κλείνει το Ekali club έδωσε  η Μαριάννα Λάτση και πήγε η καρδιά μας στη θέση της.

Είναι αλήθεια ότι οι φήμες που σέρνονταν ότι θα βάλει λουκέτο λόγω κρίσης το προπύργιο   των Βορείων Προαστίων, είχαν καταθορυβήσει και κατατρομάξει πάρα πολύ κόσμο.

Ευτυχώς που...

Πιάστηκε ο Β. Παλαιοκώστας, έπειτα από κάρφωμα του... ίδιου, για να εισπράξει το 1 εκ. ευρώ!

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Η είδηση της χρονιάς: Πιάστηκε πριν λίγο ο  Βασίλης Παλαιοκώστας , μετά από καταγγελία του ίδιου και θα εισπράξει και το 1.000.000 ευρώ , που είναι τα χρήματα της επικήρυξής του!

Ένα απίστευτο θρίλερ έχει στηθεί από τα ξημερώματα, όταν ο  Β. Παλαιοκώστας  τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ, και αποκάλυψε το κρησφύγετό του.  Πρώτα όμως ζήτησε να πάρει το 1.000.000 ευρώ , που τον έχουν επικηρύξει το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και το υπουργείο Οικονομικών .

Για το λόγο αυτό πήγαν  με ελικόπτερο  οι ίδιοι οι κ. Παπουτσής και Παπακωνσταντίνου, στην περιοχή του χωριού Στειρίου Βοιωτίας  όπου ήταν κρυμμένος σήμερα και συγκεκριμένα στην περιοχή " Καταβόθρα ".

¨Οταν ρωτήθηκε ο Β. Παλαιοκώστας γιατί παραδόθηκε είπε ....