Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ο Λιάγκας μιμήθηκε τον Σισέ !

Έκτακτο δελτίο από το μέτωπο του Γιώργου Λιάγκα.

Σήμερα μιμήθηκε τον Σισέ και τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και  πήγε να πει κάτι ίδιο.

"Αν ο Χατζηγιάννης είπε για την Ζέτα, εμένα να με...!" είπε ο παρουσιαστής και δεν καταλάβαμε τι ήθελε να πει στην  αρχή και μετά το πιάσαμε το υπονοούμενο.

Στη συνέχεια παίχτηκε  ένα βίντεο πού αφορούσε  το αντικείμενο αυτής της φράσης και δικαιώθηκε ο Λιάγκας. Έτσι δεν κάθισε να τον .... και δεν είδαμε τη γενετήσια πράξη στο στούντιο που θα άρχισε να σκούζει ΅Πρωινό mouououooououou"...

"Τρία θα δίναμε κι εμείς στην Σκλεναρίκοβα"

Κουίζ. Ποιoς ή ποιοi είπαν τη φράση  "Τρία θα δίναμε κι εμείς στην Σκλεναρίκοβα". Αυτή είναι η και απάντηση στο μοντέλο Ανδριάνα Σκλεναρίκοβα, που χθες  ήταν στους Καραμεροχαριτάτους.

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας:



"Αθλιοι","Κοπρίτες", "Διεφθαρμένοι","Τζαμπατζήδες". Βρίζοντας το κοινό...


Το "Βρίζοντας το κοινό" είναι ένα σπουδαίο θεατρικό έργο . Σε  ηθοποιοί βρίζουν τους θεατές, το κοινό,  που έχει  πάει να τους παρακολουθήσει..
Αυτό ακριβώς γίνεται αυτη τη στιγμή και στην πολιτική , όπου έχουν ανατραπεί όλες οι θεατρικές  και πολιτικές συμβάσεις και οι πολιτικοί εκεί που κανάκευαν τους πολίτες και ψηφοφόρους τους, τους έχουν πλακώσει τώρα στα μπινελίκια.

Το τελευταίο επεισόδιο παίχτηκε τη Δευτέρα το βράδυ, όπου ο Πάγκαλος παίζοντας εντός έδραςστην ΕΡΤ, χαρακτήρισε "αθλιους" , όσους δεν πληρώνουν εισιτήρια. Αν και η σωστή έκφραση δεν είναι άθλιοι , αλλά

"Η τιβί των θαυμάτων". Το νέο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης ζει και δεν πέθανε, όπως είπε το Μέγκα. Θα μπορούσε ο μεγάλος θεατρικός  συγγραφέας, να έγραφε και μια σειρά από έργα , εμπνευσμένα από τη δημοσιογραφική γκάφα.

Μερικά από αυτά:

Επίτιμος Διδάκτορας ή Επίτιμος Δικτάτορας ο Γιούνκερ, που τον βραβεύει η Νομική Σχολή την Τρίτη;

Αυτό είναι από τα άγραφα. Η Νομική σχολή βραβεύει. σήμερα.. αλλοδαπό. Αλλά δεν είναι για τα πρόσφατα γεγονότα, ούτε o αλλοδαπός, είναι  όποιος κι οποιος. Είναι ο πολύ γνωστός μας, κύριος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ , πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

Τον κ. Γιούνκερ, τον γνωρίζουμε καλύτερα ως συντάκτη του περίφημου Μνημόνιου! Και θα τον τιμήσει η Νομική και θα τον αναγορεύσει  Επίτιμο Διδάκτορα της Νομικής . Επίτιμος Διδάκτορας ή Επίτιμος Δικτάτορας, είναι η πρώτη ερώτηση που έρχεται στο μυαλό.

Πως και γιατί γίνεται ....

"Δεν πληρώνει, δεν πληρώνει" το ελληνικό κράτος , διόδια στο... Λονδίνο!

"Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω'' λέει για τα διόδια το ελληνικό δημόσιο, αλλά στο... Λονδίνο. Εχει ανοίξει μεγάλο θέμα εκεί, με την ελληνική πρεσβεία να μην πληρώνει τα διόδια που πληρώνουν  τα οχήματα που μπαίνουν στο κέντρο της πόλης.

Υπάρχει πόλεμος, όπως κι εδώ. Όμως το ελληνικό κράτος είναι από την άλλη πλευρά. Θεωρεί ότι τα διόδια είναι ... φόρος και και όχι εισιτήριο.Και δεν τον πληρώνει γιατί...

"Το καφενείο των φιλάθλων" με Χατζηνικολάου- Γ. Γεωργίου...


Όταν ο Χατζηνικολάου έβγαλε τον Γεωργίου στο ραδιόφωνο, έγινε κυριολεκτικά η εκπομπή του..,  " Καφενείο των φιλάθλων".

Θα το δείτε  και στους διαλόγους παρακάτω.

Αυτό που μας άρεσε ήταν η ατάκα του Γεωργίου : " Αυτός ο  Ριέρα , τι είναι; Η... Τιτίκα Στασινοπούλου;"

Κοντέψαμε να πέσουμε μετά από την καρέκλα, όταν ο Χατζηνικολάου υποστήριζε στα σοβαρά, ότι ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα , χωρίς τον Σισέ:

Σαχλοκαραμεροχαριτάτοι και Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

Το άκρον άωτον του infotainment και του σαχλαμαρίζειν ήταν η συνέντευξη που πήραν οι Καραμεροχαριτάτοι από το πασίγνωστο μοντέλο Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.

Συγγνώμην για το infotainment, αλλά  ήταν το βατερλό του διδύμου, που ....