Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Σκέτο ήταν το ουίσκι που κατηγορείται ότι πέταξε ο Μαρινάκης στην Τούμπα ή με ξηρούς καρπούς;

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά  σχετικά με το μπουκάλι ουίσκι που φέρεται ότι πέταξε στην Τούμπα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκης, από ψηλά την σουίτα, όπου παρακολουθούσε το ματς  Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο κ. Μαρινάκης λέει το ρεπορτάζ πήγε στο αστυνομικό Τμήμα, από οπαδό του ΠΑΟΚ που έκανε σχετική καταγγελία, αλά αργότερα έφυγε κανονικά με την αποστολή.

Τα ερωτηματικά που έχουμε εδώ στο Πάμε Λουκέτο, σχετικά με τον κ . Μαρινάκη και  το μπουκάλι ουίσκι  είναι πολλά, τα κυριότερα όμως  έξι ερωτηματικά είναι τα εξής:

O...Τοίχος του Τατσόπουλου στο facebook έχει τη δική του Ιστορία!

Πιο γνωστός από το Τείχος του Έβρου , έχει γίνει ο... Τοίχος του Πέτρου Τατσόπουλου, στο facebook. To καλαμπούρι που γράφτηκε εκεί, κατά τον παρουσιαστή του " 1821", ότι ο Κολοκοτρώνης είναι ... γκέι, άναψε φωτιές στο διαδίκτυο, που εξαπλώθηκαν παντού.. Αναζητούνται πυροσβέστες, το θέμα πάει στη... Βουλή από το ΛΑΟΣ, καταλαβαίνετε, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.

Στα  ΝΕΑ σήμερα δίνεται μεγάλη έκταση στο θέμα. Στο ρεπορτάζ του Χρήστου Ιερείδη με τίτλο" Ενα καλαμπούρι έφτασε να γίνει επικίνδυνο φαινόμενο" διαβάζουμε τις απόψεις του κ. Τατσόπουλου:

  " Ενα καλαμπούρι που αναρτήθηκε στον "τοίχο" μου στο facebook και η επίσης χιουμοριστική απάντηση που έδωσα στο αστείο φίλου μου έτυχαν αστραπιαίας αναπαραγωγής που έφθασε να γίνει και είδηση σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας. Πέρα από την πλάκα, το φαινόμενο αυτό είναι επικίνδυνο( ...)  Όταν το στερεότυπο...

Κάτια Μακρή: "Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω... έκτακτη εισφορά" !

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΝΕΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ !

Eίμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο Κίνημα Ανυπακοής, στο οποίο είναι μπροστάρισα η Κάτια Μακρή!

"Δεν πληρώνω. δεν πληρώνω ... έκτακτη εισφορά" , ΄βροντοφώναξε η γνωστή παραθυργούμαν στη ραδιοφωνική εκπομπή, που παρουσιάζει   μαζί με τον πάντα σοβαρό  Ανδ. Κωνσταντάτο.

Η κ. Μακρή, είπε ότι θα υλοποιήσει την απειλή της, αν...

Σισέ : Νιώθω ότι σήμερα με πήδηξαν!

Απίστευτη δήλωση του Σισέ, μετά τη λήξητου αγώνα με την ΑΕΚ: ΅Δεν είναι ότι αποκλειστήκαμε. Αυτό συμβαίνει. Αλλά σήμερα,  νιώθω ότι σήμερα με πήδηξαν!΅

Τα... προκαταρκτικά:

«Τρεις λέξεις για να εκφράσω την αποστροφή μου για απόψε. Το θέμα δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Θα το πω άσχημα ενδεχομένως, αλλά έχω την αίσθηση ότι σήμερα με πήδηξαν. Όταν ...

"Ήταν ή δεν ήταν γκέι ο... Κολοκοτρώνης;"


Nα γίνει δημοψήφισμα: ΅Ήταν ή δεν ήταν γκέι ο... Κολοκοτρώνης;΅. Νέος πόλεμος για το "1821" και νέο θέμα για μεσημεριανάδικα, μετά από αυτό με τον Ντ. Χριστιανόπουλο, Σεφέρη, Σολωμό κλπ, που γράφαμε το πρωί.

Μεγάλη  επίθεση έγινε  στον Πέτρο Τατσόπουλο, τον πολύ κα¨ο συγγραφέα και παρουσιαστή του "1821", που κι αυτός είναι ό, τι πρέπει για μεσημεριανάδικο, με την έννοια ότι μιλάει ανοιχτά , επιθετικά  και σίγουρα θα κάνει μεγάλα νούμερα. Άλλη φορά όχι στον Αρη Πορτοσάλτε ο Τατσόπουλος, αλλά στην Τσαματίνα Τσιμτσιλή και την  Κατερίνα Καραβάτου!

Τι είχε προηγηθεί από αυτό το πρωτοσέλιδο ; Ένα σχόλιο στον....

"Ορέστης" ( Καρνέζης): Η τραγωδία του Παναθηναϊκού

Απίστευτη πρόκριση η ΑΕΚ, με αστείο γκολ που έφαγε ο Ορέστης Καρνέζης στο 98' και πήρε την προκριση από τον Παναθηναϊκό με ήττα 2-3!


Τραγωδία του πολύ καλύτερου Παναθηναϊκού, ε το όνομα "Ορέστης ( Καρνέζης) , που είχε φάει τζαμπατζίδικα και το πρώτο γκολ.

Και όμως.. Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει το καλύτερο παιχνίδι του. Πάλι γκολ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη. Θα έτρεχαν στον Παναθηναϊκό να του κάνουν ...

Μία κάρτα απεριορίστων διαδρομών , όσο μία σύνταξη... ή δύο μισθοί!

Πόσο κοστίζει μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών , σε όλα τα Μέσα  ( ξεχάστε βέβαια, προς αεροδρόμιο) ;

Το ποσό είναι όσο  και μια  μηνιαία  σύνταξη , δηλαδή 450 ευρώ ! Τόσο θα πληρώνουν οι συνταξιούχοι κάτω των 65, γι αυτό πρέπει να μεγαλώσουν σύντομα!

Οι νέες τιμές , έχουν και μεγάλες  προσφορές.  Η ετήσια κάρτα του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο, στοιχίζει μόνο...  1.000 ευρώ . Εσείς που δεν έχετε τι να κάνετε και πηγαινοέρχεστε στο αεροδρόμιο, στην προνομιακή  τιμή των 1000 ευρώ , μπορείτε να ....

Δεν κέρδισε εκτός έδρας ο Ολυμπιακός... Βίντεο το γκολ και το δοκάρι του ΠΑΟΚ


Στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός δεν τα καταφέρνει, όπως στις επαρχιακές πόλεις. Σε  πραγματικές συνθήκες εκτός  έδρας αγώνα ,  ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 από τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε.

Παρότι χωρίς θεατές ο αγώνας , είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας για τους ερυθρόλευκους , που έχασαν δίκαια με γκολ του Σαλπιγγίδη, στο 57. Δοκάρι ο Βιερίνια, στο πρώτο λεπτό. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε  πάλι την περιγραφή στα...αραβικά αργότερα!

Στο 86 Ο Μιραλάς είδε  την κόκκινη για χτύπημα στον Ίβιτς. Πηγαίνοντας προς τον πάγκο ο Βέλγος δέχθηκε  πολλά αντικείμενα από την κερκίδα.

Δείτε γκολ και δοκάρι

Η Μενεγάκη, πήγε... μισό θέατρο!

H Ελένη Mενεγάκη πήγε θέατρο το Σάββατο.
Πήγε στο θέατρο ΧΟΡΝ και είδε την παράσταση "Οι γυναίκες με τα μαύρα"¨των Ρήγα - Αποστόλου , που σπάει ταμεία.

"Πήγε και είδε" τρόπος του λέγειν , γιατί γιατί πήγε με...