Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Λαζόπουλος :" Δεν είμαι πια δεξιός, αλλά ΠΑΣΟΚ. Απλώς έγινε ο Παπανδρέου δεξιός και συναντηθήκαμε" !

΄ΚΑΙ " ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"!
Aπόλαυση ο Χαϊκάλης σαν γριά με τις ατάκες να διαδέχονται η μία μετά την άλλη , με το Λαζόπουλο'' γέρο"  να έχει την ατάκα- σουρεαλιστική -  της βραδιάς:


ΓΡΙΑ:Η γιάφκα θα γίνει εδώ. Εσένα, δεν σε υποψιάζονται, γιατί είσαι δεξιός.
ΓΕΡΟΣ: ΠΑΣΟΚ είμαι!
ΓΡΙΑ: Πότε έγινες ΠΑΣΟΚ;;
ΓΕΡΟΣ: Απλώς έγινε ο Παπανδρέου δεξιός και συναντηθήκαμε !

Είναι ο δρόμος για το

Στο Τσαντίρι, Νταλάρας, Κούγιας, Ντενίση!

Θα το έχετε παρατηρήσει. Εμείς εδώ στο Πάμε Λουκέτο, προτείνουμε τους καλεσμένους- ηθοποιούς  του Λάκη Λαζόπουλου,  που κάνουν αυτά τα καταπληκτικά επιθεωρησιακά σκετς.  Τα προτείνουμε και τσακ μετά από μία, δυο  βδομάδες , τους βλέπουμε.. Προτείναμε και τον φοβερό   Χαικάλη, που θα είναι απόψε στο Τσαντίρι,  μετά τις μακράς διαρκείας διακοπές του Λαζόπουλου.

 Μεταξύ μας, δεν το πιστεύαμε , ότι θα γίνει το... ντιλ Λαζόπουλου- Χαικάλη, γιατί ξέραμε καλά τις διαφορές του. Όμως θα τους δούμε ΄μαζί απόψε και μπράβο.

Τώρα έχουμε συνέχεια. Στις επόμενες εκπομπές, θα δούμε , κρατηθείτε...

Η Σεμίνα, η Στάη , ο Χούντας και η... χούντα!

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΤΑΗ

Έχουμε την καλύτερη  και χειρότερη κριτική για την πρεμιέρα της Ελλης Στάη. Από όσες διαβάσαμε στο διαδίκτυο, αυτές μας έκαναν περισσότερο εντύπωση.

Η πολύ καλή κριτική για την Στάη, είναι  στο σάιτ golema.gr  και η χειρότερη, ή και πιο με το..  γάντι, από μια φίλη της Στάη, την Σεμίνα Διγενή, στο mediasoup gr.

Πολλοί θα περιμένανε το... ανάποδο στις κριτικές, , αλλά έτσι είναι.  Διαβάστε και θα κατάλάβατε:

Ν. Αλέφαντος: " Παλαίμαχος ο Νίνης, 1, 05 ο ... Γκαβού!"

Απολαυστικός πάντα ο  υπερτιτανοτεραστιομεγάλος Νίκος  Αλέφαντος, στην τηλεοπτική του παρουσία κάθε Δευτέρα βράδυ, στο Τήλε Άστυ με παρουσιαστή τον Γ. ( ιάννη) Καρατζαφέρη.

Ο Αλέφαντος βλέπει φοβερή μπάλα, αρκεί να μην παρακολουθείς τι λέει για τον Ολυμπιακό και τον Κόκκαλη, όπου εκεί , θα το παραδέχεται και ο ίδιος,  είναι ...μεροληπτικός.

Τον παρακολουθούμε  στο Πάμε Λουκέτο, κυρίως  για την κριτική του στον Παναθηναϊκό , που η γνώμη του, δεν απέχει καθόλου, από αυτή των οπαδών του ΠΑΟ:

Αυτή τη βδομάδα ήταν ο Νίνης, που τα άκουσε μετά τους ... Γκαβού- Γκαρσία- Πλεσίς, που είναι συνέχεια στο στόχαστρό του! Για τον Νίνη, που έλεγε ύμνους παλιότερα, λέει αυτα που λένε όλοι οι Παναθηναικοί, αλλά με... άλλα λόγια:

Τα νούμερα της Στάη.Τα διπλασίασε, αλλά... έφευγαν οι περίεργοι!

Tα νούμερα της Στάη χθες ήταν :

21:00 11,3%

21:15 10,3%

21:30 7,8%


21:45 7,1%

22.00 7,1%

22.15 5.2%




Αυτό έχει δύο αναγνώσεις. Η πρώτη είναι...

Πρετεντέρης: Ο Σημίτης δεν είναι καραμπουζουκλής!

Υμνητές, υπάρχουν σε κάθε εποχή.  Ο Πρετεντέρης στο σημερινό του άρθρο  στα ΝΕΑ  υμνεί, εξυμνεί , αποθεώνει και σηκώνει στα χέρια  τον κ. Σημίτη! Φανταζόμαστε ότι σήμερα θα τον καλέσουν στο διαφημιστικό Τμήμα να πληρώσει τη λεζάντα που έκανε στον πρώην πρωθυπουργό .

Δικαιολογεί ακόμα ,  ότι ευχαρίστησε o  Σημίτης τους Αμερικανούς για τα Ίμια, με μια εκπληκτικά δατυπωμένη άποψη:




Πάγκαλος, Ραγκούσης, Παμπούκης, Ρέππας, Διαμαντοπούλου, Μπιρμπίλη, Πεταλωτής και Μανόλης Καψής καλεσμένοι απόψε στη Στάη


Μας συγχωρείτε, για το μακροσκελές του τίτλου, αλλά θέλαμε να τονίσουμε ποιοι θα είναι καλεσμένοι απόψε , στο δελτίο της Έλλης Στάη.

 Θα είναι Πάγκαλος, Ραγκούσης, Παμπούκης, Ρέππας, Διαμαντοπούλου, Μπιρμπίλη, Πεταλωτής και Μανόλης Καψής οι καλεσμένοι αύριο της Στάη

Η παρουσιάστρια δεν πρόλαβε να μιλήσει μαζί τους χθες , γιατί είχε   τους πολυλογάδες   υπουργούς Λοβέρδο και Παπουτσή και έβγαλε μόνο δύο . Ελπίζεται ότι μέσα στο επόμενο τριήμερο θα έχουν βγει στα παράθυρα όλα τα μέλη του   υπουργικού συμβουλίου  και τελευταίος θα μιλήσει ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μανόλης Καψής θα είναι απόψε γιατί ....

" Επιστροφή στο 1984, όχι μόνο σε αγοραστική δύναμη: Η Στάη στην ΕΡΤ!"

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ TWIITER!

Θα  έχει μεγάλη θεαματικότητα η Στάη. Ολο το Τwitter  έβλεπε την πρεμιέρα της και τι λέγονταν, δεν λέγεται. Η μάλλον θα τα πούμε , αφού πια τα ρεπορτάζ... Τwitter , είναι πια καθημερινά και έχουν εξοστρακίσει όλα τα άλλα!

Μερικά λοιπόν απο αυτά, που έλεγαν οι φοβεροί τουίτερς:

O μονόλογος του Μαζαράκη στον Χατζηνικολάου, που άφησε... άγαλμα τους καλεσμένους!

Αυτό που κατάφερε  ο Ανδρέας Μαζαράκης στο " Πρόσωπο με  πρόσωπο" του Ν. Χατζηνικολάου,  δεν το έχει πετύχει άλλος! 

Το ξέρετε το θορυβώδες αυτών των πάνελ. Καλεσμένοι για το θέμα των μεταναστών, οι συνήθεις ύποπτοι καλεσμένοι και ο Ανδρέας Μαζαράκης, που πως μπορείς να τον αποκαλέσεις; Δημοσιογράφο, ραδιοφωνατζή, " φιλόσοφο", παράγοντα, τα πάντα όλα είναι ο γνωστός Εξαρχειώτης.

Όταν του δόθηκε ο λόγος , προς το τέλος της εκπομπής που βλέπαμε, γιατί την πατήσαμε και βλέπαμε Στάη προηγουμένως, πέτυχε αυτό που λέμε στην αρχή. Έκανε το θορυβώδες πάνελ, όχι απλά να σιωπήσει για....

8 νίκες σε 8 φιλικά ο Ολυμπιακός και χωρίς να δεχτεί γκολ!

Πολύ καλός σε έναν ακόμα αγώνα προετοιμασίας ο Ολυμπιακός Π., νίκησε στο Βόλο τον Ολυμπιακό Β. με 1- 0 , με γκολ του Φουστέρ ( όχι με πέναλτι ) και καταχειροκροτήθηκε από τον πρόεδρό του κ. Μαρινάκη που ήταν στο γήπεδο.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά την Τρίπολη έδωσαν ένα ακόμη δυνατό φιλικό  απέναντι στον Ολυμπιακό του Βόλου, μια ομάδα - μοντέλο ( στους αγώνες με την ΑΕΚ).

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του κ. Βαλβέρδε, δεν...