Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιάννης Φ., η Ρούλα Κ. και το Μπιγκ Μ.

Έχουμε συνδεθεί ζωντανά με το Μπιγκ Μπράδερ και θα παρακολουθήσουμε μαζί το μεγάλο τελικό που θα μας κόψει την ανάσα.

Ο νικητής , που θα είναι ο Γιάννης Φ. θα πάρει  200.000 ευρώ  που μπορούν να χρησιμεύσουν πολύ σε αυτόν τον καιρό της κρίσης γι αυτό ο νικητής πρέπει να τα επενδύσει καλά. Το Πάμε Λουκέτο, προτείνει να τα επενδύσει σε κάρτες απεριορίστων διαδρομών, για είναι ξένοιαστος στα γηρατειά του.

Να δούμε λοιπόν αναλυτικά , τι γίνεται μέχρι τώρα  στο παιχνίδι, γιατί φαντάζομαι ότι θα έχετε σκάσει από το κακό σας.

 Ο κόσμος  μόλις μπήκε η κ.Ρούλα  Κ. απαστράπτουσα , φώναζε...

Κορομηλά: Το πιο ανώδυνο πρόγραμμα της χρονιάς, ήταν το Big Brother!

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ, ΜΕΣΩ... ΛΙΑΓΚΑ - ΣΤΑΗ!

Κούφανε  όσους την άκουγαν στο ραδιόφωνα σήμερα η Ρούλα Κορομηλά, με αυτά που είπε, για το ριάλιτι που παρουσιάζει:

" Το πιο ανώδυνο πρόγραμμα της χρονιάς, ήταν το Bib Brother!Τσακωθήκανε δυο - τρεις φορές μεταξύ τους, εμείς δεν τσακωνόμαστε σπίτι μας, στην κοινωνία δεν τσακώνονται άνθρωποι; Τι έγινε, διαφώνησαν τώρα 3 μήνες κλεισμένοι σε ένα σπίτι.  Που δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Αν ήθελα εγώ να εκμεταλλευθώ on air καταστάσεις, συμπεριφορές, ανθρώπινες ψυχές,... ".

Με τη μικρή διαφορά, ότι τσακώνονται σπίτι οι άνθρωποι, αλλά δεν τους δείχνει φάτσα -κάρτα η κάμερα, κυρία Ρούλα μας ..

Η Κορομηλά απάντησε και  στην Πόπη Διαμαντάκου, για...  τη χθεσινή σκληρή κριτική της. Η απάντηση  όμως ήταν μέσω συνεντεύξεων... Γ. Λιάγκα και Έλλης Στάη , αφού έχουν κι αυτοί ....

ΠΟΛΥΒΌΛΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ

Μην παρασυρόμαστε από τον τίτλο. Ο ΑΟ Στειρίου έβαλε 47 γκολ, αλλά όχι όλα  στο σημερινό αγώνα με το Μαυρομάτι , όπου νίκησε μόνο ... 5-1.

Τα 47 γκολ είναι όσα πετύχει ο ΑΟΣ   μέχρι τώρα σε 15 μόνο  αγώνες , δηλαδή κοντά  3  γκολ τον αγώνα! Μέσος  όρος καλύτερος και από την... Μπαρτσελόνα!

Για τον αγώνα ,  που έγινε στο Δίστομο, τι να  πούμε; Πάλι τα ίδια. Ανατροπή. Ο ΑΟ Στειρίου έχανε...

Δεν έφτιαξαν... τουαλέτα στην ΕΡΤ για την Στάη, ούτε λάμπα των 2.000 watt έβαλαν!

Εμείς εδώ στο Πάμε Λουκέτο, δεν έχουμε κολλήματα. Φιλοξενούμε όλες τις γνώμες και όλες τις απόψεις. Οφείλουμε λοιπόν τώρα, να δημοσιεύουμε και την διάψευση, ας την πούμε έτσι, της κυρίας Έλλης Στάη , ότι " δεν έφτιαξαν  τουαλέτα στην ΕΡΤ και ούτε λάμπα των 2.000 watt έβαλαν" !

Την αποκάλυψη για την τουαλέτα,  κάνει σε συνέντευξη  στο ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, στη Νατάσα Παπανικολάου:

" Ούτε τουαλέτες έφτιαξαν στην ΕΡΤ ούτε...







Το "1821" στο "Παρόν" και το... μέλλον!

Έξυπνο, σατιρικό κείμενο, για το ' 1821" τοΥ ΣΚΑΙ, στο ΠΑΡΟΝ :

" Τα είπε όλα με το γνωστό, γλαφυρό τρόπο του ο Γ. Τράγκας το πρωί της Πέμπτης, από τη συχνότητα του Real FM. Άλλο περιμέναμε (όσοι... περιμέναμε) και άλλα διαπιστώσαμε. Εδώ δεν επρόκειτο για... άμβλυνση , έστω, όσων ιστορικών γεγονότων και καταγεγραμμένων μαρτυριών ενοχλούν τους γείτονες, αλλά για εκδοχές μπροστά στις οποίες Δραγώνα και Ρεπούση τουλάχιστον θα... ζηλεύουν

. Γιατί, άραγε...

Πόπη Διαμαντάκου: «Αρχιπανηγυρτζού και αρχιξεκατινιάστρα η Ρούλα Κορομηλά ! »

Α, πα, πα, πα! Υποχρεωνόμαστε να επανέλθουμε στην κ. Πόπη Διαμαντάκου, που είναι  η συμπάθειά μας, εδώ στο Πάμε Λουκέτο, γιατί πρέπει σήμερα νάγραψε το πιο επιθετικό άρθρό της .

Η τηλεκριτικός των ΝΕΩΝ ξεπέρασε και τη... Διαμαντάκου, στην κριτική της για τη Ρούλα Κορομηλά. Την ξέσχισε τη Ρούλα, κομμάτια την έκανε. Δίκιο έχει για αρκετά  που λέει, αλλά τα πράγματα λέγονται και πιο ήρεμα. Ανθρώπους κρίνουμε.

Βέβαια και η Κορομηλά, έχει πει κι αυτή τα λογάκια της στο παρελθόν. Κρατάει καιρό αυτή η κολόνια. Ξεκίνησε από πέρσι  όταν επανεμφανίστηκε η Ρούλα με το περίφημο φόρεμα στην πρεμιέρα του Greek Idol  και συνεχίστηκε φέτος πολλές φορές, με το Μπίγκ Μπράδερ.

Παρακαλούμε, καθίστε σε καρέκλα και διαβάστε:

Κουίζ: Τι απάντησε ο Πάγκαλος , σε δημοσιογράφο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, στη... Βουλγαρία;

Κουίζ: Τι απάντησε ο Πάγκαλος σε δημοσιογράφου του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ στη Βουλγαρία;

Ντέρμπι Πάγκαλου και δημοσιογράφου του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , έγινε ,ναι,  στη... Βουλγαρία.  Ο ρεπόρτερ της κυριακάτικης εφημερίδας, τον ρώτησε  στα εγκαίνια της νέας μονάδας της "Καπνική Μιχαηλίδης ΑΕ"στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας «εάν στη μονάδα που εγκαινίασε, οι Έλληνες θα εργάζονται με μισθό Βουλγαρίας και εάν είναι ικανοποιημένος για μια τέτοια πιθανή εξέλιξη».

Η απάντηση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης  και λύση του κουίζ, στο βίντεο, που ακολουθεί:

Μόνο... 6 εξώφυλλα, αυτή τη βδομάδα η Μενεγάκη!

Αυτή τη βδομάδα , ήταν πεσμένη η Ελένη Μενεγάκη. Μόνο 6 εβδομαδιαία  περιοδικά την είχαν... εξώφυλλο. Μιλάμε για κεντρικό θέμα , έτσι; Γιατί διαφορετικά ήταν σε  καμία 20αριά περιοδικά .Τα θέματα  βέβαια ήταν όλα αποκλειστικά!

- Στεκόταν όρθια με ηρεμιστικά!
- Θύμα ροζ εκβιασμού η Ελένη!
- Η Ελένη περιμένει το παιδί του Ματέο!
- Ένας χρόνος χωρισμού!
- Το τάμα για την υγειά του Ματέο! \
- Είχαν χωρίσει δύο χρόνια!

Και βέβαια , το περίφημο "¨Η Μενεγάκη στη λαϊκή " που δεν ήταν κύριο θέμα, γι αυτό δεν το uπoλογίζουμε.

Δείτε το... περίπτερο της Μενεγάκη!




Κάνει αντικομμουνιστική εκστρατεία το... Τρίτο Πρόγραμμα;


Κάνει αντικομμουνιστική εκστρατεία το... Τρίτο Πρόγραμμα; Κάνει λέει σε άρθρο του ο " Ριζοσπάστης της Κυριακής" και καθίσαμε και διαβάσαμε  όλο το άρθρο.

 Μοιραζόμαστε μερικά και με σας:







Ο Καρπετόπουλος, ο Γκόντζος, οι τουλούμπες και τα μεγέθη...

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ... ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΑ
Σε άλλη ανάρτηση λέμε για την κόντρα Πόπης Διαμαντάκου - Ρούλας Κορομηλά. Αυτά " ωχριούν"  όμως, που λέμε , μπροστά στις κόντρες που γίνονται΄στον αθλητικό χώρο, ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές , παράγοντες, προπονητές, δημοσιογράφους κλπ.

Νέο πεδίο δόξης λαμπρόν, που δεν το έχουν εκμεταλλευθεί τα μεσημεριανάδικα, λόγω ... άγνοιας. Δηλαδή το στριπτίζ  του Μήτρογλου δεν θα έκανε νούμερα; ¨Η ο πόλεμος, χωρίς εισαγωγικά , των δημοσιογράφων Αντώνη Καρπετόπουλου και Κώστα Γκόντζου, δεν θάστελνε στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας, κάθε προηγούμενο καβγά;

Οι δύο είχαν ένα φοβερό...