Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Γιούχα και επίθεση στον Σημίτη! Τον πέρασαν για τον Πάγκαλο;

Σημίτης : Είναι θαρσύδειλοι και ντορπή τους!

Μα θα μας κάνετε έξαλλους! Με το Σημίτη τα βάλατε τώρα;  Θα το επαναλαμβάνουμε μονότονα. Μην γιουχάρετε και  και πιο πολύ βέβαια, μην επιτίθεστε σε πολιτικά πρόσωπα. Απλά χειροκροτήστε τα. Τους κάνετε έξαλλους έτσι!

Τι κάνατε στον πρώην πρωθυπουργό μας; Έφευγε από το πολιτικό του γραφείο στην Ακαδημίας ( τι το χρειάζεται τώρα;)  και πήγαινε εκεί  κοντά στο σπίτι του στην Αναγνωστοπούλου ( εκεί που δεν μπορείς να παρκάρεις). Περίπου πενήντα νεαροί ημεδαποί πήγαιναν...

Τo σημερινό πρόγραμμα των λαθροφοιτητών στη Νομική

To πρόγραμμα των λαθρομεταναστών και λαθροφοιτητών της Νομικής, σήμερα Παρασκευή  ,  έχει ως εξής:

8 πμ: Προσευχή στα Αφγανικά, Αιθιοπικά, Σομαλικά, Αιγυπτιακά, Νεπαλικά και Εσπεράντο

9 πμ: Πανεπιστημιακό Άσυλο και Μεταναστευτικό Άσυλο. Ομοιότητες και διαφορές.

10 πμ: Τηλεοπτικό Δίκαιο. Παρακολούθηση...

O Παπανδρέου και το You tube

Όταν ο Γ. Παπανδρέου είπε  χθες στο υπουργικό συμβούλιο, ότι θα τους δείξει... βίντεο, οι περισσότεροι  υπουργοί πίστεψαν ότι θα ήταν ο " Κυνόδοντας" , όταν πάνε στις περιφέρειές τους, να λένε την υπόθεση για να κάνουν εντύπωση.

Ήταν όμως ένα βίντεο από το... You tube ,  με τίτλο “Ο εμπνευσμένος Ηγέτης”, του  Simon Sinek , που περιγράφει το " μοντέλο για την εμπνευσμένη ηγεσία" η οποία αρχίζει με ένα ερώτημα: "Γιατί; "

Το πρώτο "γιατί" των θεατών - υπουργών , ήταν ...

"Δεν ακυρώνω, δεν ακυρώνω"

ΠΑΜΕ.. τσάμπα στο Μετρό;

Μετά την κατάληψη της Νομικής, είχαμε το πρωί , την κατάληψη των ακυρωτικών μηχανημάτων σε σταθμούς μετρό στο Σύνταγμα στην Ομόνοια , αλλά και σε άλλους σταθμούς.

Η  κατάληψη έγινε από ...



Πως κάνουν απεργία πείνας οι μετανάστες, ενώ δεν έχουν να φάνε;

ΕΙΝΑΙ.. ΛΑΘΡΟΦΟΙΤΗΤΕΣ;
Το Πάμε Λουκέτο, παρεμβαίνει στο θέμα που έχει δημιουργηθεί στη Νομική, που την κατέλαβαν μετανάστες που μπούκαραν εκει και θα καταθέσει 4 προβληματισμούς - απόψεις:



Το γυναικοπαράθυρα του Χατζηνικολάου

Απογοητευθήκαμε όταν είδαμε τη  γυναικεία σύνθεση των παραθύρων  με τις τρείς σοβαρές κυρίες στον Αλτερ, γιατί ήμασταν βέβαιοι, ότι αυτή η βραδιά θα πήγαινε χαμένη από πλευράς θεάματος.

Το αντίπαλο δέος Μέγκα είχε μία σύνθεση παραθύρων Β Εθνικής για καβγά , τον πρύτανη της Νομικής κ. Φορθιώτη και τον κ. Αιβαλιώτη από το ΛΑΟΣ , οπότε απευθείας ζάπινγκ. Όταν είδαμε τις τρεις κυρίες στα παράθυρα, πήγαμε να κάνουμε ζάπινγκ στο "Κάτι Ψήνεται".

Όμως ήταν από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές διαψεύσεις μας   οι...