Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Το μόριο της... Μενεγάκη, η χειρονομία Μουτσινά και η φωτιά στην κουζίνα των Λιαγκοσκορδαίων

Τριπλή έκτακτη είδηση:

α:  Πήρε φωτιά  η κουζίνα των Λιαγκοσκορδαίων στο Μέγκα!( Φωνάξτε την Πυροσβεστική)
β. Τι έδειχνε το χέρι του Μουτσινά ... χαμηλά; Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά! ( Δεν έχει πάτο η εκπομπή)

γ. Η Μενεγάκη αποκαλύπτει, ότι οι Έλληνες εχουν το μικρότερο μόριο στην Ευρώπη. Πόσο είναι; Δεν το απακαλύπτουμε, απλώς σας βοηθάμε και σας λέμε ότι είναι τόσο, όσο και η τηλεθέαση της εκπομπής της Μενεγάκη.

Για περισσότερο ρεπορτάζ στους ειδικούς του  zappit.gr. Για να δείτε τα βίντεο- σοκ, αμέσως παρακάτω:

Άδωνις Γεωργιάδης: Να μπουν οι μετανάστες και στην ΑΣΟΕΕ !

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !

Εκδηλώσεις συμπαράστασεις προς τους μετανάστες που έχουν καταλάβει τη Νομική, είχαμε πριν λίγο από τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και Νίκο Χατζηνικολάου

Ο κ. Γεωργιάδης πρότεινε στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου, οι μετανάστες να πάνε να καταλάβουν και άλλες σχολές, όπως την ΑΣΟΕΕ κλπ.

Ο κ. Χατζηνικολάου πρότεινε   με έντονο  ύφος στον κ.΄Στρατούλη του Σύριζα, ότι αν υπάρχει χώρος στη Βουλή, να μπουν εκεί  οι μετανάστες. Αν υπάρχει μια αίθουσα, που δεν  χρησιμοποιείται κοινοβουλευτικά , να μπουν εκεί να κοιμηθούνε, πρότεινε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.
Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι σε λίγο οι μετανάστες θα ανέβουν στην Ακρόπολη και...

Όλα στο φως, αλλά στο..."Νησί" και όχι στη Siemens...

Χθες , όσοι είδαμε το " Νησί", δηλαδή όλοι, παρακολουθήσαμε πως πήγε το ηλεκτρικό  φως στην Σπιναλόγκα. Ήρθαν... όλα στο φως από την ηλεκτροδότηση στο  "Νησί"  και είδαμε τον ενθουσιασμό όσων ζούσαν εκεί..

Μετά το " Νησί" ακολούθησε η "Ανατροπή" του Πρετεντέρη. Εκεί ο τίτλος ήταν " Όλα στο φως η στο σκοτάδι  με το πόρισμα της Siemens...". Σύμπτωση ή και οι καλεσμένοι ( Πάγκαλος, Σπηλιωτόπουλος, Αλαβάνος) έβλεπαν κι αυτοί το σήριαλ;
Ο Αλαβάνος  το έβλεπε πάντως και...

Αλέφαντος: Ο Φερέιρα δεν μπορεί να σηκωθεί , ο Γκαβού ανύπαρκτος!

Με τα δυο χέρια υπογράφουμε αυτά που είπε χθες το βράδυ ο Νίκος Αλέφαντος για τον  Παναθηναϊκό:


" Δεν νομίζω ότι ο Φερέιρα μπορεί να δώσει δύναμη και πάθος σε αυτή την ομάδα. Πήρε πρωτάθλημα με την Πόρτο , πρωτάθλημα πήρε και ο Πάρκετ (Πάκερτ) με αυτόματο πιλότο.


Δεν παίζει κανένα ρόλο που πήρε πρωτάθλημα. Φυσιογνωμικώς τον βλέπεις τον άνθρωπο, είναι ...

Η Ζίμενς επιστρέφει τα κλεμμένα!

Μαύρη κωμωδία  και μαύρα χάλια , απόψε στις λεγόμενες  "Ειδήσεις":

- Πρώτο θέμα η επιστολή που έστειλε ο Παμπούκης στη Ζίμενς και ζητάει... "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!". Μπορεί  και αύριο το πρωί να τάχει στείλει πίσω! Σωστό σαν σκέψη πάντως. Είναι τόσα πολλά τα κλεμμένα, που θα ξεχρεώναμε το χρέος αν τα παίρναμε.

- Από την άλλη στο...

"Kαρατζαφέρης ο εισαγόμενος" . Το τραγούδι για την Μπεκατώρου

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΙΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΆΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Άλλαξε η πολιτική ατζέντα της ημέρας, που περιλάμβανε πολύ Ζίμενς, αφού ήρθαν στη δημοσιότητα οι στίχοι του Γιώργου Καρατζαφέρη , για την Μαρία Μπεκατώρου, που έχει δηλώσει ότι θεωρεί τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ πατέρα του.

Ο κ. Καρατζαφέρης είχε δηλώσει επίσης  ότι θα γράψει τραγούδι για τη θυγατέρα του και για να μην κρατάει σε αγωνία όλη την Ελλάδα, το μετέδωσε σήμερα  σε παγκόσμια αποκλεστικότητα η εκπομπή Σούπερ Σταρ της κ. Χριστίνας Λαμπίρη

Παρατηρούμε ότι οι στίχοι είναι πολύ προχώ προς τα πίσω, αφού θυμίζουν κάτι από την παλιά διαφήμιση με τον Λαλάκη τον εισαγόμενο , σε μια...

Ποιo απο τα δύο ανύπαρκτα πέναλτι, ήταν καλύτερο;

ΤΟ ΠΌΡΙΣΜΑ  ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ !

Μεγάλη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δόθηκαν δύο πέναλτι υπέρ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από τους Κουκουλάκη και Κάκο, που  πέρασαν στην ιστορία ( όχι μόνο ελληνική,  αλλά και παγκόσμια)!  .

 Οι δύο κορυφαίες ομάδες μας και δύο κορυφαίοι διαιτητές μας, κατόρθωσαν να προβάλλουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο, αφού όλα τα κανάλια δείχνουν τα δύο πέναλτι που έγραψαν ιστορία.

Κάποιες δικές μας εφημερίδες, έβαλαν μαϊμούδες σήμερα στα πρωτοσέλιδα και αυτό δείχνει γιατί υπάρχει κρίση στον Τύπο, αφού ...



Κουίζ: Ο Γιώργος είδε στο σινεμά το "Λόγο του Βασιλιά" ή το "Ρόδα , Τσάντα και Κοπάνα 2" ;

Σήμερα σας έχουμε το πιο δύσκολο κουίζ. Ο Γιώργος είδε σε σινεμά στην Κηφισιά  ,  το ΅Λόγο του Βασιλιά" ή το " Ρόδα , Τσάντα και Κοπάνα 2" ;

Οι 100 στους εκατό θα απαντήσετε  ΅Λόγος του Βασιλιά", δεν είναι δυνατόν να πήγε να δει το " Ρόδα , Τσάντα και Κοπάνα 2", γιατί:

α. θα τον έσφαζαν οι κριτικοί που δεν έγραψαν ούτε κριτική για το προϊόν
β. Δεν θα πήγαινε ποτέ η Άντα. Από το Μegaron plus που είναι θαμώνας, στο Megara plus;¨


Αν το σκεφτούμε όμως, ο Γιώργος έχει λόγους να δεί την ταινία του  Όμηρου Ευστρατιάδη plus

α. Προτιμάει τα ελληνικά προϊόντα.
β. Θέλει να δει πως είναι η Παιδεία σήμερα, μέσα από το Λύκειο Χαβαλέ, γιατί η Διαμαντοπούλου δεν του τα λέει καλά
γ. Εχει δεί 100 φορές τη " Ρόδα , Τσάντα και Κοπάνα 1", και θέλει να δει το σίκουελ ή τσίρκουελ, για να το κρίνει ο ίδιος.
δ. Του αρέσει βέβαια ο Κώστας Βουτσάς.

Σας προβληματίσαμε τώρα; Τι να κάνουμε... Μπας και οι 100 στους 100, γίνανε 50 στους εκατό;
Γρήγορα την απάντηση: