Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η ανεργία είναι το επάγγελμα του μέλλοντος

Νέα αφορμή για πανηγυρισμούς απόψε στα κανάλια, μετά τους χθεσινούς που έπεσαν τα σπρεντ!  Πετύχαμε ένα πραγματικό ακατάρριπτο ρεκόρ στην ανεργία, αφού έφθασε τον Οκτώβριο στον εκπληκτικό αριθμό 13, 5 % ,   έναντι 9,8% τον Οκτώβριο 2009 και 12,6% το Σεπτέμβριο 2010.

Μιλάμε για τρομερές αποδόσεις της οικονομίας μας, αφού, αν δείτε πιο προσεκτικά τα νούμερα, μέσα σε ένα μήνα η ανεργία αυξήθηκε 1% και μέσα σε λίγους μήνες, αν συνεχίσουμε έτσι , πιάνουμε το μαγικό αριθμό 50%.

Επίσης από τον Οκτώβριο πέρσι, η ανεργία έχει αυξηθεί 4%, και ....

Οι εκλογές του Ψυχάρη, η οικολάγνα Μπιρμπίλη και το ρευστό των Γερμανών στο Δίστομο


" ΡΑΝΤΕΒΟΥ στις κάλπες" δίνει ο Στ. Ψυχάρης , στο  άρθρο του το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Αφού η παραγραφή ( Ζίμενς) αποτρέπει την ποινική τιμωρία των ενόχων, η των τοιούτων παθημάτων κάθαρσις, μπορεί να επέλθει με την ψήφο. Συγκρατείστε ονόματα και ραντεβού στις κάλπες" , γράφει. 

Τόχουμε πει από δω, 3 Απριλίου ψηφίζουμε, αλλά αυτήν τη φορά , θα είναι το αντίθετο της αποχής. Θα έχουμε 110% ψηφίσαντες !

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ το  ρεπορτάζ  με τίτλο "Γερμανοί εναντίον  Γερμανών"...

Ο Χατζηνικολάου κι ο έρωτας Τζαβάρα και... Βάσως (Τσόνογλου) !


Ποιος το περίμενε ότι θα κλέψει τη δόξα του γίγαντα  και μεγάλου νικητή της χθεσινής τηλεοπτικής βραδιάς Κώστα Τζαβάρα, η "άσημη" , μέχρι απόψε στις 8.23, όταν βγήκε στα παράθυρα του Χατζηνικολάου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , Βασιλική Τσόνογλου;

Πρώτη φορά είπε ο Χατζηνικολάου, ότι του συμβαίνει αυτό.  Ποιό; Είχαμε, δύο σουρεαλιστικούς παράλληλους μονολόγους.  Χατζηνικολάου και Τσόνογλου. Θεατρικούς , όμως  μονόλογους με σπαρταριστό γέλιο.

Κάτι τέτοιο είχαμε...

O Καραγκιόζης, ο Πρετεντέρης, η Τρέμη και ο Τζαβάρας, ώπα, ώπα!

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ:
Κολλητήρι!


ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ:
Παρών,  μπαμπάκο!


ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ:
Που είσαι πάλι, ρε. Στο γιουτούμπες;


ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ:
Όχι, μπαμπάκο


ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ:
Στο φέισμπουμ;

"Δώστε μου 5 κουτιά Depon, 12 Betadine και 42 κουτιά σταγόνες για το μάτι"

ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓIΑΣ!

Σηκώσαμε τα φαρμακεία χθες , όπου η κίνηση ανέβηκε  μερικές φορές και ακόμα πάνω από 100%. Το " κατοχικό σύνδρομο" μας κυνηγάει πάντα , αλλά  μετατράπηκε σε  " σύνδρομο Λουράντου" . λόγω της απεργίας των φαρμακείων. Υπάρχουν περιπτώσεις πελατών που πήραν  και αποθήκευσαν  φάρμακα για ένα  μήνα, για δύο μήνες., για ένα εξάμηνο , ακόμα και ένα χρόνο.

Το pamelouketo, ήταν λιτοδίαιτο και πήρε μόνο τα φάρμακα που έπρεπε. Ο αναλυτικός κατάλογος, είναι :

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1, με... αραβική περιγραφή! ( βίντεο)

Ξέρουμε ότι είστε τσαντισμένοι που τα ματς Κυπέλλου τα δείχνει η Κόνεξ, και δεν δεν μπορείτε να τα δείτε.

Σας αποζημιώνουμε εν μέρει , γιατί στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τις κυριότερες φάσεις, σε μετάδοση στα ... αραβικά. Γιατί εμείς , μπορεί να μην το είδαμε το ματς, αλλά στην Αραβία ολόκληρη, το είδαν.

Βίντεο: Περιγραφή Αλαχμιρφαγέ Τεχαζεριντφεντζί ( ή κάπως έτσι).

ΑΟ Στειρίου: Η ομάδα των 15άρηδων και των... 50άρηδων!

Καλά, θα μας τρελάνει εντελώς ο ΑΟ Στειρίου, η Μπαρτσελόνα της Βοιωτίας, που έχει μάλιστα και ... δύο τρείς Μέσι. Σήμερα νίκησε τον ΑΟ Λεονταριου  4-0, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, γιατί έχει γίνει ρουτίνα η νίκη και μέρα της μαρμότας.

Το θέμα μας είναι η σύνθεσή τους, που έχει 4-5 ταλέντα 15 ετών, αλλά και τρεις παίκτες,  γύρω στα 50 ( αλλά και... παραπάνω!). Είναι ένα ρεκόρ Γκίνες, που τρέχουμε να το κατακυρώσουμε, γιατί δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο να έχει τόσο τρελή σύνθεση, γι αυτό οι φίλαθλοι ολοένα και αυξάνονται για να μη χάσουν το θέαμα, αφού....

Κων. Καραμανλής: "Η Ελλάς είναι ένα απέραντο φτωχοκομείο " !

Η ομιλία του αγάλματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στα σημερινά αποκαλυπτήρια στη Θεσσαλονίκη, έχει ως εξής:

"Ελληνίδες , Έλληνες .

Δράττομαι της ευκαιρίας , της ανακήρυξής μου σε άγαλμα , να απευθυνθώ προς τον ελληνικό λαό.

Πριν όμως θα απευθυνθώ στους διοργανωτές αυτής της φιέστας.
Βρε ρεμπεσκέδες, μην χρησιμοποιήσω, άλλη λέξη, με ...

Κουίζ: Ποιο από τα νησιά θέλουν περισσότερο οι Γερμανοί;

Κουίζ , που  έχει σχέση με την επικαιρότητα.

Δημοσιεύματα λένε ότι οι Γερμανοί θα ζητήσουν νησιά για το χρέος της χώρας μας.

Ποιο από τα νησιά θέλουν περισσότερο;

Η απάντηση αμέσως:

Πως θα έκανε την περιγραφή ο Γιώργος Βαρδινογιάννης

«Όχι κριτική, μόνο περιγραφή ! », επανέλαβε σήμερα  ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, μιλώντας στον Σέντρα FM.
Το Πάμε Λουκέτο, σας δίνει το σχέδιο, μιας περιγραφής που θα έκανε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Ας δούμε ή ακούσουμε την περιγραφή που θα έκανε  ο Γ. Βαρδινογιάννης, στον αγώνα  Παναθηναϊκού - Καβάλας 4-2 :

Κουίζ: Ποια η σχέση Siemens- φαρμακοποιών;

Α, θα δυσκολέψουν τα πράγματα, σε αυτότο κουίζ . Ποια είναι  η σχέση Siemens- φαρμακοποιών;

Κι όμως υπάρχει σχέση και μεγάλη μάλιστα:

Για να δούμε, το πετύχατε;

Ο Σόμπολος μετέδωσε πρώτος την είδηση για τον τρομοκράτη Τζιμπούρ!

Οι 6 λόγοι που πήρε ο Ολυμπιακός τον Τζιμπούρ, είναι οι εξής:

1. Ο Βαλβέρδε ζήτησε από τον συμπατριώτη του Χιμένεθ , τη γνώμη του για τον Τζιμπούρ.

2. Ο Βαλβέρδε ζήτησε τη γνώμη του για τον Τζιμπούρ, από τον Μπάγεβιτς.










Οι κουτσομούρες και τα 20 δείπνα του Πάγκαλου

Μετά λέει ο Πάγκαλος , να μην τον αποκαλούν παχύσαρκο.  Πλάκωσε τα τραπέζια με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και θα γίνει , με το συμπάθειο, τετράπαχος.

 Όπως το συνηθίζει τέτοια εποχή ( γι αυτό τα κιλά ) ξανάρχισε τα δείπνα με τους βουλευτές του ΠαΣοΚ και η πρώτη σειρά των βουλευτών , με τυχαία επιλογή,  δείπνησε μαζί του, την  Πέμπτη το βράδι , σε ψαροταβέρνα στην Ελευσίνα.

Ο Πάγκαλος  , σύμφωνα με το ρεπορτάζ   " πέρασε με τους οκτώ βουλευτές δύο ώρες ευχάριστες εξιστορώντας τις εμπειρίες του από τα ταξίδια που έκανε, με ανέκδοτα και έφαγε μαζί τους κουτσομούρες, ψητό...

Οι χρυσές... σατιρικές σφαίρες

ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ !
 Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, με τον  Ρίκι Τζερβές, παρουσιαστή στις Χρυσές  Σφαίρες, όπου   οι δικές του.. σατιρικές σφαίρες, συζητιούνται  μέρες μετά, πιο πολύ από τα βραβεία.

Ανελέητη, αδυσώπητη σάτιρα του Χόλιγουντ, που προκάλεσε ίσως, αλλά και αυτή είναι η επιτυχία του. Ο μονόλογος του στην αρχή ήταν 5 μόλις λεπτά,αλλά κατόρθωσε να... γαζώσει όλους με τις σφαίρες του. Έντρομοι οι διοργανωτές στη συνέχεια , προσπάθησαν να τον πείσουν να μη... ξαναβγεί. Το πέτυχαν κατά κάποιο τρόπο, γιατί εξαφαίστηκε για μια ώρα από την σκηνή. Ο ίδιος πάντως δήλωσε  ότι ήταν στο πρόγραμμα αυτό και δεν θεωρεί ότι έθιξε κάποιον.

Διαβάστε το  μονόλογο του  Ρίκι Τζερβές ,  που θα τον έχετε δει στο βρετανικό OFFICE όπου είναι σεναριογράφος και πρωταγωνιστής.-

Ποια νησιά θέλουν οι Γερμανοί

ΜΥΚΟΝΟΣ,  ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΙΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ
Υποθήκη τα νησιά, θέλουν οι Γερμανοί , σαν αντάλλαγμα για τα δάνεια που παίρνει η Ελλάδα .   Το Γερμανικό Ινστιτούτο IWH  τα λέει αυτά, αλλά μάλλον είναι λαγός της Μέρκελ, που θέλει να ξαπλώσει την κορμάρα της , σε ελληνικά νησιά που της ανήκουν,

Το Γερμανικό Ινστιτούτο επισημαίνει ότι με δεδομένο ότι ο Έλληνας φορολογούμενος δεν μπορεί να πληρώσει, τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία – και συγκεκριμένα τα νησιά – αξίζουν περισσότερο από το χρέος και  " θα ήταν μία καλή λύση ".

Αυτό λέει το ρεπορτάζ, το Πάμε Λουκέτο, τόψαξε το θέμα περισσότερο, και βρήκε πια νησιά θέλουν περισσότερο οι Γερμανοί :