Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Κουίζ: Ποιός διάλεξε αυτά τα γραφεία της ΝΔ;

Aυτά είναι τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας , όπου σήμερα ο Σαμαράς  θα ανακοινώσει και το νέο λογότυπο του κόμματος.

Το σημερινό κουίζ είναι λοιπόν ποιός είχε την ιδέα να πάει η ΝΔ σε αυτό το συγκεκριμένο κτίριο στη Συγγρού;

Η απάντηση είναι εύκολη σχετικά, όπως και η αιτιολόγηση για την επιλογή:

Δείτε τη λύση:




Μπεκατώρου: Είμαι κόρη του Καρατζαφέρη!

ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ...  ΝΥΦΗ!

Δύο ιδιότητες, παραλίγο να έχει η Μαρία Μπεκατώρου με τον Γιώργο Καραζαφέρη. Και της κόρης και της νύφης. Πάντως τώρα είναι... κόρη του και υπεραγαπιούνται!

Σε συνέντευξη στο περιοδικό PEOPLE , λέει για τον μπαμπά Καρατζαφέρη:

Ελεωνόρα Μελέτη: Τι βούρτσα... , τι Πουτσινάς ;

Ανόμοια πράγματα σύγκριναν σήμερα στην πρωινή εκπομπή  του STAR " Πρωινή Μελέτη. Η σύγκριση ήταν μεταξύ Αλιάγα- Μουτσινά  ( γενική και όχι ειδική ) .

Η κ. Μελέτη , πήγε πάντως στο ειδικότερο μέσο  και...

O Νίκος Λυμπερόπουλος πρόεδρος στον Παναθηναϊκό !

1. Πρώτη φορά χειροκροτείται - αποθεώνεται αντίπαλος παίκτης του Παναθηναϊκού, όπως ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που πέτυχε  και τα δύο γκολ του αγώνα.

2. Είχαμε προτείνει απο δω αμέσως μετά τον αγώνα με τον Καβάλα, " Πρόεδρος ο Σισέ" . Το αλλάζουμε : "΄Πρόεδρος ο Λυμπερόπουλος! ". Γύρνα πίσω !

3. Άγριες  αποδοκιμασίες  σε όλους. Κάτι ξέρουν αυτοί που δεν μπαίνει κανένας πρόεδρος.

4. Πάλι καλά, που ..

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ο αγώνας Κυπέλλου Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ ( 1-1)



Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ , που μεταδόθηκε  από το συνδρομητικό κανάλι Conn x tv του ΟΤΕ, για να μη μπορεί να μη το βλέπει όλη Ελλάδα, αφού ήταν  πολύ κακό το θέαμα , έπεσε ξύλο και δεν βλεπόταν  με τίποτα . Σύμφωνα με πληροφορίες  το αποτέλεσμα είναι  1-1 και όλα θα κριθούν στην Τούμπα.

Η ΕΠΟ έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα του Κυπέλλου στη Conn x tv του ΟΤΕ, που σαρώνει αφού έχει ξεπεράσει τις 35000 συνδρομητές.  Η υπέροχη συνδρομητική υπηρεσία σε ..

Αποκλειστικό: Τι λέει το πόρισμα της Siemens

Εξασφαλίσαμε μια παγκόσμια αποκλειστικότητα. Έχουμε την απόφαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens , που θα ανακοινωθεί επίσημα σήμερα!

Είμαστε σατιρικό μπλογκ, αλλά  το ψάχνουμε το πράγμα. Έχουμε  στα χέρια μας το πόρισμα . Περιλαμβάνει βόμβες .

Τι συνταρακτικά λέει το πόρισμα της  Siemens :

Καραμανλής: "Πότε ήμουν στην πολιτική, για να αποχωρήσω τώρα;"

O Κ. Καραμανλής, μιλάει , αποκλειστικά  βέβαια,  στο Πάμε Λουκέτο, για τις  φήμες που σαρώνουν το διαδίκτυο και επεκτάθηκαν παντού, ότι αποχωρεί από την πολιτική .

Οι πληροφορίες λένε ότι την απόφασή του την ανακοίνσε στον Σαμαρά. Πάντως, πηγές από το περιβάλλον του  πρώην πρωθυπουργού ( λέγε με Αντώναρο)  λένε ότι αυτά είναι παραμύθια.

Το θέμα όμως είναι ότι γίνεται ένας χαμός γύρω από το θέμα αυτό.Το Πάμε Λουκέτο , γνωρίζει προσωπικά τον... κ. Καραμανλή, από το ...

H Πάττυ θα είναι η νέα Ρούλα Κορομηλά;

ΜΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΟΝ ΣΑΡΤΙΝΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ  ΣΩΟΥ "ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΤΥ!".

Η Πάττυ ξανάρχεται στην Ελλάδα. Πως να μην έρθει βέβαια, αφού κάναμε σαν λιμασμένοι όταν ήρθε ; ( οι μεγάλοι, γιατί οι μικροί δεν πολυενδιαφέρθηκαν) . Θα δώσει πέντε συναυλίες, στο διάστημα 11- 13 Φεβρουαρίου, στο Τάε Κβο Ντο,   όπως διαβάζουμε στο εκτενέστατο ρεπορτάζ της Κ. Γαρνέλη, στη σημερινή "Δημοκρατία".
Το εντυπωσιακό είναι, ότι θα την σκηνοθετήσει ο Στέφανο Σαρτίνι και πιστεύουμε  ότι η Πάττυ θα γίνει η νέα Ρούλα Κορομηλά.

Το Μέγκα  προφανώς θα ...