Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Σκάνδαλο! Φάγανε την Μπεκατώρου !

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΞ  ΙΣΤΟΡΙΆ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ

1.Όχι, δεν το πιστεύουμε , ότι έχασε στον τελικό η Μαρία Μπεκατώρου. Η ήττα της Μπεκατώρου είναι η μεγαλύτερη έκπληξη στη ιστορία, μετά την κατάκτηση του τιμημένου, από την Εθνική ομάδα.

2. Σκάνδαλο. Γιατί τόκαναν αυτό; Η Μπεκατώρου, δεν είναι ούτε  η νέα Βλαχοπούλου,  ούτε η νέα Βουγιουκλάκη,  ούτε η νέα .. Μανωλίδου, ούτε  η νέα Μαρία Μπεκατώρου, όπως γράψαμε εμείς. Είναι η νέα...

Ο Σισέ πρόεδρος και η άρση μπαρών του Γκλέτσου

Ταξιδεύουν οι ατάκες και οι τίτλοι του ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ , στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  και πολύ χαιρόμαστε γι αυτό!

Η Sportday, η κορυφαία σε κυκλοφορία  αθλητική εφημερίδα, έχει  τίτλο στο πρωτοσέλιδό της :" ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΙΣΕ¨, που τον έχουμε κι εμείς από χθες το βράδυ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Καβάλα .

Πριν λίγες μέρες ...

Ε- ε- έρχονται ! Φιέστα για το άγαλμα Καραμανλή!

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ή ΤΟ...ΑΓΑΛΜΑ;

Αυτό τι είναι πάλι; Φιέστα , που θυμίζει άλλες εποχές , ετοιμάζεται σημερα για  το.... άγαλμα του  Εθνάρχη Κ. Καραμανλή.

" Ε- ε - έρχονται " στη Θεσσαλονίκη, όλοι. Σαμαράς, Καραμανλής, Λιάπης, Παυλόπουλος,  Μολυβιάτης ,  Σιούφας , Καρατζαφέρης, ο Μπουτάρης που θα .. γκρέμιζε το άγαλμα έχει καλέσει και την Ντόρα, ενώ ο Αχ. Καραμανλής, νοικιάζει...

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, έπρεπε να μεταδώσει τον αγώνα !

Για 10 λεπτά διακόπηκε η περιγραφή του αγώνα Παναθηναϊκός- Καβάλα, μετά από παρέμβαση του Γ. Βαρδινογιάννη! Ο καπετάνιος  μπήκε στο μπουθ του Ολυμπιακού Σταδίου, που  έκανε την περιγραφή ο Άγγελος Στυλιάδης, και του έβαλε χέρι , γιατί είπε ότι δεν ήταν πέναλτι, στο 65, όταν έπεσε στο έδαφος ο Νίνης.   Οι συνδρομητές της Nova , έβλεπαν πως είχε σταματήσει η περιγραφή του αγώνα, χωρίς να γνωρίζουν τι συμβαίνει.

Το Πάμε Λουκέτο, καταθέτει την άποψή του:

Ο Σισέ πάει και για πρόεδρος του ΠΑΟ;

ΝΙΚΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ  ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !

" Νίκες καρμπόν". Τουλάχιστον 1234 φορές θα γραφτεί η φράση αυτή για τις νίκες του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με 4-2 και τις ανατροπές που έκαναν στους αγώνες με Καβάλα και Πανσερραικό.

"Νίκες καρμπόν" , λέμε κι εμείς  και λέμε τα 5 στοιχεία ,  που επισημάναμε από αυτούς τους αγώνες:

“Σπασίκλας” ο Παπακωνσταντίνου, "ντουβάρι" ή "ξεφτέρι" ο Παπανδρέου;

Σε μαθήτριες και μαθητές, από το "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο" , μετετρέπονται  υπουργοί και υπουργίνες της κυβέρνησης, από την Τρόικα, που τους δίνει ελέγχους, βαθμό και χαρακτηρισμούς για την απόδοσή τους στο σχολείο και την κυβέρνηση:

Στο ρόλο του καθηγητή κυρίου Φλώρα οι τροικανοί , στο ρόλο της  Γιαδικιάρογλου μαθήτριας ,  οι υπουργίνες - οι . Πέφτουν και... πολλά χαστούκια, όπως στην ταινία, αλλά υπάρχουν και χάδια για αυτούς που παίρνουν καλό έλεγχο.

Η Τρόικα , λοιπόν , βαθμολογεί τα κυβερνητικά στελέχη, στο ...