Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Οικονομο -Λυριτζήδες: Ψευτόμαγκας ο Γκλέτσος!

Ζούμε μεγάλες στιγμές. Οι Οικονομο -Λυριτζήδες, έχουν πάρει ... προσωπικά την ιστορία με τις μπάρες και τον Γκλέτσο.

Στο...  δευτεροβάθμιο του ραδιοφώνου,  όπως προβλέπαμε μετά τον άγριο καβγά που είχαν με το δήμαρχο - ηθοποιό  στην τηλεόραση, έβγαλαν την απόφασή τους , όπως  και είπαν "Ψευτόμαγκα " τον Γκλέτσο.

Δεν θα το έχει ακούσει φαίνεται ο Γκλέτσος, γιατί ...

Μπλα, μπλα και λαϊκοί αγώνες!

Ο Απ. Γκλέτσος, η Στυλίδα και οι μπάρες , είναι πρώτο θέμα και στις κουτσομπολίστικες εκπομπές  ( τα δελτία ακόμα, κρατάνε.. αντίσταση, γιατί το θεωρούν λαϊκό θέμα).


Στην σημερινή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η  τηλεκριτικός Μαριάννα Τζιαντζή, περιγράφει με εύστοχο , αλλά και   σατιρικό τρόπο, την  " Γκλετσιάδα" στην οποία... συμμετέχουμε όλοι! Θα σταματήσουμε, μόνο αν ασχοληθούν τα δελτία ειδήσεων σοβαρά!

Μερικά  ενδιαφέροντα αποσπάσματα από το ΅Εικονογράφημα" :

Πολύ καλός ο Ολυμπιακός στα φιλικά

Οι παίκτες του Ολυμπιακού
αγκαλιάζουν τον σκόρερ Τσίγγα.
Συνεχίζονται οι διθυραμβικές κριτικές για τον Ολυμπιακό, μετά το παιχνίδι με την  Κέρκυρα, όπου κατά κοινή ομολογία, ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στα φιλικά ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα.

Μπορούμε να πούμε, ότι στο Νησί των Φαιάκων οι ΅ερυθρόλευκοι" είχαν καλύτερη απόδοση και από το  δυνατό φιλικό που είχαν δώσει πριν λίγες μέρες στην Τρίπολη, με τον Αστέρα.

Τα δυνατά φιλικά της ομάδας , δίνουν στον   Βαλβέρδε,  την ευκαιρία να δοκιμάζει διάφορα σχήματα για τους αγώνες πρωταθλήματος που έρχονται μετά την 20η  αγωνιστική.

 Έτσι δοκιμάστηκε το σχήμα Πάντελιτς - Μιραλάς στην επίθεση και Φετφατζίδη - Ζαιρί  στον πάγκο.  

Η  Κέρκυρα , από την άλλη πλευρά, ήταν έτοιμη να κάνει την ζημιά στον εαυτό της , ανά πάσα στιγμή, κάτι που...

Πλακώθηκαν οι Οικονόμο- Λυριτζήδες με τον Γκλέτσο!

Στους Λυριτζή - Οικονόμου...   απολογήθηκε ο Γκλέτσος το πρωί. Του ζητούσαν το λόγο για το ξήλωμα στις μπάρες και βέβαια ο Γκλέτσος, που είναι γνωστό και πόσο ευέξαπτος είναι, πλακώθηκε μαζί τους  και οι παρουσιαστές του ΣΚΑΙ τούκλεισαν το τηλέφωνο (Η ποινή).

Ο δήμαρχος Στυλίδας; που κατηγορείται για παρακώλυση συγκοινωνιών κλπ  κρατείται ( στη Φθιώτιδα, όχι στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ).

Ο Γκλέτσος  είπε..

Απ. Γκλέτσος: Να, ο πρώτος επώνυμος στη φυλακή !

ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡΤ ! ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΣ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙOΤΡΙΒΙ!

Η κυβέρνηση βρήκε επιτέλους , τον πρώτο επώνυμο που έστειλε στη φυλακή. Ο Απόστολος Γκλέτσος κρατείται σε αστυνομικό τμήμα.   Περίπου στις 15:00 πέρασαν χειροπέδες στο δήμαρχο Στυλίδας και πάει παραπέμφθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ( γιατί όχι Εγκλημάτων; ) Λαμίας και πάει για της φυλακής τα σίδερα.

Ο πρωθυπουργός ζητούσε επίμονα τον τελευταίο καιρό από τους συνεργάτες του , κάποιος να πάει φυλακή και να που αυτό έγινε!  Μπορεί...