Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Απ. Γκλέτσος: Ο Ρομπέν των μπαρών

Είναι ο πρώτος Ρομπέν των μπαρών στα διόδια! Ο Απόστολος Γκλέτσος γκρέμισε σήμερα τις πλαϊνές μπάρες σε δρόμο   κοντά στην Πελασγία της Φθιώτιδας για να περνάνε από τον παράπλευρο δρόμο οι κάτοικοι της περιοχής.

Ο Γκλέτσος , δήμαρχος Στυλίδας πια, ήταν πάνω στο χωματουργικό που...

Χατζηνικολάου, υπέρ ... αστακών Πάγκαλου

" ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ"

Κουτσομπολιά  δευτέρας κατηγορίας , χαρακτήρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, όσα γράφονται και λέγονται για τον Πάγκαλο, το βασιλικό ρεβεγιόν, τη σουίτα των 5500 ευρώ  και τη φιλοξενία στο Κίγκ Τζορτζ.

Αφού διάβασε πρώτα ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρίας του Κινγκ Τζόρτζ που λέει ότι πλήρωσε  219, 89 ευρώ, σε ένα απλό δωμάτιο,  ( ο  Πάγκαλος δεν έχει διαψεύσει ότι πήγε σε σουίτα ) και μετά δήλωση της κυρίας Δασκαλαντωνάκη , ότι μαζεύτηκαν εκεί να γιορτάσουν  τα παιδιά  των οικογενειών τους, σχολίασε ο Χατζηνικολάου , στην εκπομπή του στον Real fm :

Πέρνα κάτω από την μπάρα!



΄Χαιρόμαστε πολύ που το σλόγκαν του Πάμε Λουκέτο για τα διόδια, " Πέρνα κάτω από την μπάρα" έγινε πρωτοσέλιδο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα έχουμε διαδώσει το σλόγκαν και βλέπουμε ότι το χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι.

Αυτή τη βδομάδα θα έχουμε και το σλόγκαν  για τα ..

Κάτω τα χέρια από τον Πάγκαλο ! Το σκάνδαλο του Αστακού!


Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι φήμες και όχι μόνο ,ότι υπάρχει σχέδιο να φαγωθεί ο Πάγκαλος από την θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Το απεχθές σχέδιο που έχει καταστρώσει ο Γιώργος, γιατί...

Έρχονται " Νησί 2 " στο Μέγκα και... εβδομαδιαία " Μυστικά της Εδέμ "

 Στο Μέγκα, έχουν βίτσια.  Ακόμα και τις πιο πετυχημένες σειρές τις μεταχειρίζονται με τέτοιο τρόπο, που ούτε να φανταστεί κανείς τι γίνεται στις υπόλοιπες.

Μέχρι τώρα , δεν ξέρουν για τις δυο πιο πετυχημένες σειρές τους , και φυσικά ούτε οι συντελεστές.΄

Απόψε αρχίζει πάλι το " Νησί", , αλλά από την ... αρχή. Θα δούμε ( τρόπος του λέγειν , δηλαδή) ξανά μανά από την αρχή. Εννιά επεισόδια. Μετά θα ξαναρχίσει, για να ξανασταματήσει και μετά μάλλον θα ξαναρχίσει ( πιθανόν!).

Στα "Μυστικά της Εδέμ".ακόμα....

Υπουργικό συμβούλιο, ποιος θα πάει στη Γιουροβίζιον !

Σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου, θα καταλήξει η επιλογή τραγουδιστού-ίστριας, για τη Γιιουροβίζιον!  Αυτό διαβάσαμε στη σημερινή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  στη στήλη " Ο

Ιούδας φιλάει υπέροχα" σε σχετικό ρεπορτάζ- σχόλιο.

Στην αρχή αναφέρει ότι οι δισκογραφικές  εταιρίες σνόμπαραν τη Γιουροβίζιον.Όταν όμως η ΕΡΤ αποφάσισε να είναι και νεαροί-ες από τα .... ατάλεντ σώου, αποκαλύφτηκε ότι ...

16 ατάκες για το Τείχος ή τον Φράχτη του Έβρου

1. Να γίνει μεγαλύτερος από τον τοίχο του facebook και να γράφουμε κι εκεί  τις σκέψεις μας

2. Οι ντιντήδες βουλευτές, όταν επισκέπτονται τον  Έβρο  θα πηγαίνουν όχι τοίχο -  τοίχο, αλλά τείχο- τείχο.

3. Να κάνουμε τον...

Σoκ: φάγαμε το πρώτο κοτόπουλο με διοξίνη στην Ελλάδα!

Δυστυχώς το πρώτο κοτόπουλο με διοξίνη , το φάγαμε και στην Ελλάδα, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, ότι δεν κινδυνεύουμε.

  Από τα γερμανικά αυγά , πέρασε στα κοτόπουλα η διοξίνη, όπως θα διαβάσατε στα ρεπορτάζ. Και έλαχε να φάμε εμείς στο pamelouketo το πρώτο κοτόπουλο στην Ελλάδα με διοξίνη, που είχε τα εξής  8  χαρακτηριστικά: