Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιάννης Φ. κατά της Εβελίνας Σκέτο, στο Μπιγκ Μπράδερ!!

Νέο μεγάλο θέμα για τον τόπο  , αφού  στο Big Brother ο  Γιάννης Φ. στράφηκε εναντίον όλων και ειδικότερα εναντίον της Εβελίνας Σκέτο!!

Τα νούμερα δεν ανέβαιναν με τίποτα, πολλά λεφτά έχουν πέσει ...
στην παραγωγή του ριάλιτι, κάτι έπρεπε να γίνει. Το Κους Κους έχει αναλάβει εργολαβικά να ανυψώσει το θέμα και το αναλύουν  με τις ώρες από όλες τις πλευρές. Αν δει κάποιος το ζήλο  και τον τρόπο που υπερασπίζονται τους παίκτες στους οποίους είναι μοιρασμένοι, θα νομίζει ότι κάτι πολύ σοβαρό έχει γίνει απόψε στη  χώρα.

Η Μενεγάκη, νωρίτερα,  παλιά καραβάνα, το ξεπέρασε έτσι το θέμα και διάβασε μόνο μέιλ τηλεθεατή , και αντέκρουσε την κατηγορία ότι υπερασπίζεται τον Γιάννη Φ. Άλλωστε , η Μενεγάκη , λόγω Ρούλας, ελάχιστα ασχολείται με το συγκεκριμένο ριάλιτι. Η πρωινατζού του ALPHA, είχε  και έναν πολύ καλό καλεσμένο με χιούμορ σήμερα, τον Κλέονα Γρηγοριάδη  (  τον βλέπουμε να είναι πανελίστας του χρόνου, αν και δεν φαίνεται τέτοιος τύπος )

Και μια έκτακτη είδηση: Η Καραβάτου είπε  μόλις τώρα ότι έχουμε νεότερες  παλαιότερες εξελίξεις . Η Εβελίνα πέταξε το σακάκι του Γιώργου-γιατί ήταν βρώμικο το σακάκι του.  Αν  δεν κάνουμε λάθος, γιατί, τάχουμε παίξει, δεν καταλαβαίνουμε λέξη από όσα λένε οι πανελίστες. Μέχρι τώρα έχουν πει 100 φορές την έκφραση "η γλώσσα του σώματος".

Για ό, τι έκτακτο , θα επανέλθουμε σίγουρα !